giveaway
Showing posts with label giveaway. Show all posts

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

Wednesday, June 14, 2017

16 comments
Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia  |  Wahhh blog tak berupdate hari ni... Untuk tidak membiarkan blog terus sepi sekuntum mawar merah, aku join giveaway by Blogger Solehah Shamsuddin x SGShop ni... Mane tahu ada rezeki untuk menang, dapatlah bershopping di SGShop... Banyak bende jugak yang nak dibeli ni tau.. Hehe!!

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia
Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia
Klik banner untuk join

Oke, untuk memenuhi syarat yang ditetapkan untuk giveaway ini, aku sertakan segala butiran yang diperlukan seperti kat bawah ni...

Usernama SGShop Malaysia | LeaAzleeya

ID Blog | Blog Lea Azleeya

Facebook | Lea Azleeya

Instagram | Lea_Azleeya

Hadiah untuk pemenang giveaway ni adalah shopping credit bernilai RM 100 untuk 10 orang pemenang.. Andai katalah ada rezeki aku menang giveaway ni, aku nak shopping pakaian untuk baby baru aku nanti.. Banyak jugak yang menarik di SGShop... Rambang mata jadinya.. Murah pulak tu... 


Orite, kalau korang berhajat jugak nak shopping free di SGShop Malaysia, bolehla join giveaway anjuran Sis Solehah Shamsuddin ni.. Giveaway ni berlangsung hanya selama seminggu sahaja hokeh.. Cepat-cepat tau.. Kot-kot rezeki menyebelahi kitakan.. Leh la shopping di SGShop free..!! Hiks..


Tarikh Tutup
20 Jun 2017


Read More

Giveaway Annivesary Dan Duit Raya

Thursday, June 8, 2017

12 comments
Giveaway Annivesary Dan Duit Raya  |  Assalamualaikum.. Hi korang!! Sempat rehat sekejap.. Hari ni agak bizi dengan kerja-kerja membuat kad jemputan untuk majlis berbuka puasa nanti... Tak menang tangan dibuatnya.. Orite, sementara merehatkan diri ni, aku nak join Giveaway Annivesary Dan Duit Raya by Cik Ash n Frenzzz ni.. 

giveaway
Giveaway Annivesary Dan Duit Raya
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Untuk giveaway ni, 15 hadiah disediakan untuk para pemenang.. Rezeki siapalah agaknya tu kan.. Kene tunggu dan lihat la.. hehe.. Kalau korang rasa nak menjadi salah seorang daripada 15 pemenang tu, boleh la turut serta dalam giveaway ni... Rugi tak join tau.. Hadiah menarik menanti korang semua.. 

Tarikh Tamat
29 Jun 2017



Read More

Must Love Giveaway By Auroma Scents

Tuesday, June 6, 2017

8 comments
Must Love Giveaway By Auroma Scents  |  Haisss terasa gatal jari jemari ni nak join giveaway.. Giveaway yang terpilih untuk disertai adalah giveaway dari blogger Farah Zahirah... hehe dah macam mengumumkan pemenang ajerk kan... Orite, pape hal pun kita kasi up dulu banner "Must Love Giveaway by Auroma Scents ni..

Must Love Giveaway By Auroma Scents
Must Love Giveaway By Auroma Scents
Klik banner untuk join

Banner pun cantik... Lagik bertambah semangat aku nak join.. Syarat yang ditetapkan sangat mudah.. Just follow aje blog n media sosial penganjur.. Jadinya, semua syarat dah dipenuhi.. Alhamdulillah... 5 orang pemenang bertuah dicari oleh penganjur untuk memenangi Travel Pack Auroma Scents (5 in 1 balm worth RM55)... Menarik kan... Jadi, apa tunggu lagi.. Jom la ramai-ramai pakat join giveaway ni.. Mane tau ada rezeki untuk menang kan.. 

Tarikh Tamat
11 Jun 2017


Read More

Jom Pakat Join "Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals"

Friday, June 2, 2017

9 comments
Jom Pakat Join "Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals"  |  Orite, hari ni aku nak ajak korang, korang dan korang semua yang bergelar blogger untuk join giveaway  by Abam Kie ni... Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals... Ramai penaja giveaway ni dan termasuklah aku sendiri.. hehe... Rugi tak join..!! Hadiah menarik menanti korang semua tau... Nak tau hadiah apa? Moh le aku kabo...

Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals
Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals
Klik banner untuk join

Ok, kalau korang nak tahu hadiah yang disediakan bukan sahaja berupa Duit Raya tetapi terdapat hadiah berbentuk barang ye.. Hadiah yang bakal dimenangi oleh 32 orang pemenang iteww adalah seperti berikut :-

RM 20 x 11 pemenang
RM 10 x 13 pemenang
Selendang Rindu x 2 pemenang
Handsock dan Stokin Silvy x 2 pemenang
Preloved Novel x 2 pemenang
Kad Raya untuk peserta terpantas dan terakhir

Menarikkan!! So, apa tunggu lagi.. Jom la ramai-ramai memeriahkan giveaway ni.. Mane tahu kot-kot korang adalah salah seorang pemenangnya kan.. Giveaway ni akan tamat pada 16 JUN 2017 ini.. Cepat-cepat tau.. 2 minggu sahaja berlangsung... 

Kalau korang nak join bolehlah klik banner kat atas nun ye.. Good Luck Uolls.. :)


Read More

#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

Thursday, June 1, 2017

19 comments
#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia  |  Untuk sekian kalinya mencuba nasib dalam giveaway bersama SGShop ni.. Kali ni join giveaway anjuran Blogger Sofie Adie pulak.. Hadiahnya tetap sama iaitu shopping credit bernilai RM 100 untuk 10 orang pemenang... Giveaway ni juga berlansung serentak di Instagram beliau tau.. So, korang bolehlah join di salah satu medium yang disediakan.. Aku memilih untuk join di blog aje.. Lebih senang..

#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia
#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia
Klik banner untuk join

Orite, aku sediakan sekali username SGShop aku kat sini iaitu username : LeaAzleeya....

Seperti giveaway SGShop rakan-rakan blogger yang lain, aku kena nyatakan barang apa yang aku nak sangat beli dekat SGShop Malaysia kalau menang GA ni.. Dan seperti jawapan aku kepada giveaway yang lain juga, aku masih kekalkan jawapan yang sama.. Selagi aku tak menang, selagi tu lah aku akan kekalkan barang yang aku ingin sangat beli dekat SGShop Malaysia nun... Haha.. Mesti korang jemu tengok sebab barang yang sama jerk aku up.. Huhu.. Barang apakah?? Jom tengok..


Inilah barang yang aku nak sangat beli kat SGShop Malaysia tu... Kabinet baju multifunctional... Boleh buat rak baju atau rak hiasan... Boleh cantum-cantum lagi dan buat bentuk sendiri.. Banyak lagi sebenarnya pilihan.. Tapi aku tertarik yang ni sebab warna putih dan cam comel jerk gambar-gambar yang ada depan pintu kabinet tu.. Harga RM 61.81 sahaja.. Mungkin kalau termasuk dengan postage tu cukup la kot RM100 tu.. Ghehe...!!

Orite, kalau korang berhajat jugak nak shopping free di SGShop Malaysia, bolehla join giveaway anjuran Sofie Adie ni.. Kot-kot rezeki menyebelahi kitakan.. Leh la shopping kabinet comel ni..


Tarikh Tutup
14 Jun 2017


Read More

SGShop Malaysia | Giveaway RM1000 Shopping Credit By Wani Sukarno

Wednesday, May 31, 2017

9 comments
SGShop Malaysia | Giveaway RM1000 Shopping Credit By Wani Sukarno  |  Sori yek kalau korang datang Blog Lea Azleeya ni, banyak benooo aku join giveaway anjuran rakan-rakan blogger yang bekerjasama dengan SGShop ni.. Hehe... Ter-xcited aku menjoinkan diri dalam giveaway SGShop ni sebab hadiahnya sangat menarik... Sekali lagi tanpa jemu aku nak join Giveaway RM1000 Shopping Credit by Wani Sukarno ni pula... Aku suka bannernye.. Cantik sangatttttt!!

Giveaway RM1000 Shopping Credit By Wani Sukarno
Giveaway RM1000 Shopping Credit By Wani Sukarno
Klik banner untuk join

Cantikkan banner giveaway ni.. Menambahkan lagi minat aku untuk turut serta dalam GA ni.. Okelah, untuk akaun SGShop Malaysia aku dah pun mendaftar secara rasminya dengan menggunakan username : LeaAzleeya.... Walaupun tak diminta username oleh wanie, aku nak jugak letak kat sini.. Hiks.. Kekwat betul kan.. Haha!!

Seperti giveaway SGShop rakan-rakan blogger yang lain, aku kena nyatakan barang apa yang aku nak sangat beli dekat SGShop Malaysia kalau menang GA ni.. Dan seperti jawapan aku kepada giveaway yang lain juga, aku masih kekalkan jawapan yang sama.. Selagi aku tak menang, selagi tu lah aku akan kekalkan barang yang aku ingin sangat beli dekat SGShop Malaysia nun... Haha.. Mesti korang jemu tengok sebab barang yang sama jerk aku up.. Huhu.. Barang apakah?? Jom tengok..

Ok, hadiah untuk pemenang giveaway ni adalah shopping credit bernilai RM 100 untuk 10 orang pemenang.. Andai katalah ada rezeki aku untuk menang giveaway anjuran Wanie ni, aku akan beli kabinet baju untuk baby baru aku nanti.. Dan kabinet baju tersebut akan aku letakkan di rumah mak aku sebagai persediaan aku berpantang nanti.. Sesambil tu leh la jugak letak kain baju aku jugak.. Haha!! Meh aku tunjuk kat korang camne rupanya kabinet baju tersebut.. Sweettt sangat taooo!!


Inilah rupanya kabinet tersebut... Boleh cantum-cantum.. Banyak lagi sebenarnya pilihan.. Tapi aku tertarik yang ni sebab warna putih dan cam comel jerk gambar-gambar yang ada depan pintu kabinet tu.. Harga RM 61.81 sahaja.. Mungkin kalau termasuk dengan postage tu cukup la kot RM100 tu.. Ghehe...!!

Orite, kalau korang berhajat jugak nak shopping free di SGShop Malaysia, bolehla join giveaway anjuran Wani Sukarno ni.. Kot-kot rezeki menyebelahi kitakan.. Leh la shopping kabinet comel ni..


Tarikh Tutup
11 Jun 2017


Read More

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom

3 comments
Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom  |  Satu lagi giveaway SGShop yang aku nak join... Moga-moga adalah rezeki untuk menangkan.. Sebab banyak barang sebenarnya yang nak dibeli untuk sambut baby baru nanti.. Kalau menang, bolehlah save bajet sikit.. hehe.. Kali ni nak join pulak giveaway SGShop by Cik Za ni... 

Klik banner untuk join

Aku dah pun mendaftar akaun SGShop Malaysia dengan menggunakan username : LeaAzleeya.... So, dengan lafaz bismillah aku menjoinkan diri dalam giveaway ni.. hehe...

Hadiah untuk pemenang giveaway ni adalah shopping credit bernilai RM 100 untuk 10 orang pemenang.. Andai kata ada rezeki aku untuk menang ni, harusss aku beli kabinet baju untuk baby baru aku nanti.. Hajat hati nak letak kat umah mak aku.. Senang time pantang nanti.. Aku dah siap usha dah kat SGShop kabinet tu.. Nak tengok tak camne gayenye?? Meh aku tunjuk..


Banyak lagi sebenarnya pilihan.. Tapi aku tertarik yang ni sebab warna putih dan cam comel jerk gambar-gambar yang ada depan pintu kabinet tu.. Harga RM 61.81.. Mungkin kalau termasuk dengan postage tu cukup la RM100 kot.. Ghehe...!!

Orite, kalau korang berhajat jugak nak shopping free di SGShop Malaysia, bolehla join giveaway  ni.. Kot-kot rezeki menyebelahi kitakan.. Leh la shopping kabinet comel ni..


Tarikh Tutup
31 Mei 2017


Read More

Giveaway Raya By Mya And Friends

Friday, May 26, 2017

11 comments
Giveaway Raya By Mya And Friends  |  Tengah bosan-bosan tak tahu nak buat apa.. Jadinya, kita join giveaway yang mane ada.. Tertengok pulak giveaway daripada rakan-rakan dari group AFB ni.. Hadiah pun kemahenn mengancam agik tu... Haruslah tak leh lepaskan peluang untuk join giveaway ni.. Hehe.. Korang dah join belum?? Kalau belum, jom lah sesama memeriahkan lagi giveaway ni... Support sesama kita.. 

Giveaway Raya By Mya And Friends
Giveaway Raya By Mya And Friends
Klik banner untuk join


Selamat berpuasa untuk semua pembaca myafarisha.com yang disayangi. Sempena Ramadhan dan Syawal yang sememangnya dekat sangat dengan kita, Mya dengan usahasama rakan-rakan AFB (Auto Feed Blog) membawakan Giveaway Raya, istimewa untuk anda. Ada RM 240 untuk awak cuba rebut dan menang. Syarat-syarat pun mudah sahaja. Tak mahu borak panjang, kita usha syarat dan hadiah kat bawah.


Syarat :
> Malaysian Blogger
> Follow Instagram kami : Mya | Ain | PapaG | KG | Unni | Farah
> Follow / Add FB kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
> Follow Google+ kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
> Follow blog kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
> Buat satu entri bertajuk : GIVEAWAY RAYA BY MYA & FRIENDS
> Copy and Paste code di bawah dalam HTML and Publish.
> Tinggalkan link entri dalam bahagian komen

Selesai

*kalau awak tak ada Instagram atau FB, please do mention it dalam entry*

Hadiah :
Tempat pertama : RM 100
 Tempat kedua : RM 70
❤ Tempat ketiga : RM 50
❤ Tempat keempat : RM 20

So, jangan tunggu lama-lama. Bermula hari ni sehingga 19 Jun nanti.
Cepat-cepat join sekarang. Klik je banner kat atas tu. Muah cikitt.


Tarikh tamat
19 Jun 2017


Read More

SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway

Thursday, May 25, 2017

15 comments
SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway  |  Yeah... Seorang lagi blogger yang menganjurkan giveaway x SGShop Malaysia... Saudara Elih Japahar... Masih tak nak lepaskan peluang untuk turut serta dalam giveaway best ni... Jadinya, sekali lagi aku join giveaway daripada collaboration blogger x SGShop Malaysia ni.. Sesambil tu leh la support antara satu sama lain.. 

SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway
SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway
Klik banner untuk join

Orite, akaun SGShop Malaysia dah pun aku daftar dengan jayanya dengan usernama : LeaAzleeya.... Menepati syarat-syarat yang ditetapkan dalam giveaway ini.. Selain tu ada lagi syarat yang lain.. Aku kena nyatakan barang yang aku teringin sangat beli di SGShop Malaysia.. Apakah??

Sebelum tu nak maklum dulu kat korang semua... Hadiah untuk pemenang giveaway ni adalah shopping credit bernilai RM 100 untuk 10 orang pemenang.. Andai kata ada rezeki aku untuk menang ni, harusss aku beli kabinet baju untuk baby baru aku nanti.. Hajat hati nak letak kat umah mak aku.. Senang time pantang nanti.. Aku dah siap usha dah kat SGShop kabinet tu.. Nak tengok tak camne gayenye?? Meh aku tunjuk..


Banyak lagi sebenarnya pilihan.. Tapi aku tertarik yang ni sebab warna putih dan cam comel jerk gambar-gambar yang ada depan pintu kabinet tu.. Hehe..

Orite, kalau korang berhajat jugak nak shopping free di SGShop Malaysia, bolehla join giveaway  ni.. Kot-kot rezeki menyebelahi kitakan.. Leh la shopping kabinet comel ni..


Tarikh Tutup
31 Mei 2017


Read More

Resepi Roti Jala Lembut Dan Sedap Menu Istimewa Ramadhan

Wednesday, May 24, 2017

13 comments
Resepi Roti Jala Lembut Dan Sedap Menu Istimewa Ramadhan  |  Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi umat Islam akan menyambut bulan Ramadhan.. Dah bersediakah korang untuk menghadapi Ramadhan tahun ni? Atau ada yang dah terbayang-bayang suasana beraya di kampung sekarang ni? Hiks.. Bersempena bulan Ramadhan yang akan tiba nanti, Lazada Malaysia tidak melepaskan peluang ini untuk sama-sama meraikannya dengan mengadakan jualan Marhaban Ya Ramadhan dan Riang Ria Raya bermula 19 Mei 2017 sehinggalah 30 Jun 2017 dengan tawaran diskaun sehingga 90%... Banyak tu uolls.. Rugi kalau tak guna kesempatan yang ada ni untuk borong apa yang patut untuk persediaan Ramadhan dan Hari Raya nanti..


Kemahennn teruja aku bila Lazada Malaysia buat sale sempena Ramadhan ni.. Aku dah usha-usha barang yang best-best untuk dibeli.. Siap buat wishlist lagik.. Haha!!

Bukan setakat jualan Ramadhan, Lazada Malaysia juga meraikan para blogger dengan menganjurkan Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest yang berlangsung bermula 19 Mei sehingga 23 Jun 2017 ini dengan tema yang berbeza setiap minggu.. Wahhh memang teruja sangat aku nak  join contest ni... Kalau boleh setiap minggu nak join hokeh!!

Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest
Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest
Contest kali ni akan berlangsung selama 4 minggu dengan topik yang berbeza setiap minggu.... Setiap blogger boleh sertai lebih dari 1 penyertaan.. Ini bermakna peluang untuk menang memang cerah.. Hehe.. Semakin ramai blogger yang menyertainya, semakin banyaklah hadiah yang akan disediakan nanti... So, korang-korang semua yang bergelar blogger, moh le kite pakat join ramai-ramai ye.. Hadiah mingguan pun disediakan tau untuk 3 orang blogger bertuah bagi setiap minggu.. Memang terbaikk!!

Orite, jom ikut aku join untuk minggu pertama ni.. Apakah tema untuk minggu ni??

Minggu Pertama
Tema : DELICIOUS RAMADHAN
Tarikh : 19 Mei 2017 - 01 Jun 2017

Biasa kalau bulan Ramadhan, juadah yang agak istimewa yang biasa aku buat setiap tahun adalah Roti Jala dan Kari Ayam.. Kalau nak buat Roti Jala dan Kari Ayam ni haruss kena tunggu hari cuti.. Kalau hari bekerja memang akan kelam kabut... So, lebih baik tunggu hari cuti baru buat sesuatu yang istimewa untuk juadah berbuka.. Ok, tak yah nak bebel panjang sangat, jom tengok resepi Roti Jala Lembut & Sedap beserta Kari Ayam yang biasa aku gunakan...

Roti Jala Lembut Dan Sedap Menu Istimewa Ramadhan


Roti Jala Lembut & Sedap

Bahan-bahan :-
3 cawan tepung gandum
2 1/2 sudu besar minyak masak
1 sudu kecil garam
1 biji telur
3 cawan air (dicampur sedikit santan)
Sedikit pewarna kuning

Cara Penyediaan :-
  • Blend semua bahan-bahan di atas sehingga sebati dengan menggunakan Tefal Blender Blendforce Triplax.. Kalau nak tahu adunan sudah boleh dijala atau tidak, cuba masukkan sesenduk adunan ke dalam acuan... Jika aduanan tersebut keluarnya tidak putus-putus, maknanya dah boleh dijala menggunakan kuali non stick Tefal Super Cook Frypan.. Kalau pekat, boleh tambah air lagi sehingga boleh dijala...
  • Selepas dijala di atas kuali, biarkan dalam beberapa saat.. Kalau dah masak tak perlu dibalik, terus aje diangkat dan digulung..
  • Bila dah siap bolehlah dimakan dengan kari ayam.. 



Kari Ayam

Bahan-bahan :-
350gm bahagian isi ayam (potong kecil)
1 sudu kecil cili giling
2 biji kentang (potong dadu)
2 inci kulit kayu manis
2 kuntum bunga lawang
3 biji buah pelaga
2 tangkai daun kari
3 cawan air
1 inci asam gelugur
1 sudu kerisik
1/2 cawan santan
Garam secukup rasa
Gula secukup rasa
Minyak untuk menumis

Bahan Kisar :-
5 ulas bawang merah
1/2 inci lengkuas
1 inci halia

Cara Penyediaan :-

  • Tumis bahan kisar hingga beraroma bersama daun kari, kulit kayu manis, bunga lawang dan biji pelaga... Masukkan bancuhan serbuk kari + cili giling. Tumis hingga pecah minyak..
  • Selepas dah pecah minyak, masukkan kentang dan ayam.. Kacau rata.
  • Masukkan air dan renehkan sehingga kentang empuk..
  • Kemudian, masukkan santan, asam gelugur, kiub ayam Knorr, kerisik, garam dan gula.. Renehkan lagi..
  • Dah siap, bolehlah dihidangkan dengan roti jala.. 


Ni lah resepi yang selalu aku guna untuk buat roti jala dan kari ayam.... Setiap tahun pasti aku akan buat roti jala... Dulu-dulu biasa buat roti jala, guna kuali biasa aje.. Bila buat asyik dok lekat aje kat kuali, terus aje beli kuali non stick... Aku lebih suka guna jenama Tefal.. Sebab tu la blender dan kuali non stick aku dari brand Tefal.. Proses penyediaan Roti Jala pun jadi lebih mudah bila aku menggunakan barangan seperti Tefal Blender Blendforce Triplax dan Tefal Super Cook Fryfan ni.. Aku beli barangan Tefal ni dulu kat Lazada Malaysia.. Sekarang ada diskaun tau untuk 2 barang ni... Jom kita terjah..





Kalau korang nak dapatkan barangan kat atas ni, boleh klik aje link bawah gambar tu ye.. Dah alang-alang beli barangan Tefal tu, beli la terus bahan-bahan untuk buat kari ayam tu kan.. Korang juga boleh dapatkan Serbuk Kari Ayam dan Daging Adabi dan juga Kiub Pati Ayam Knorr di Lazada Malaysia tau.. 



Kat Lazada Malaysia apa yang tak de kan.. Sekecil-kecil barang pun ada dijual.. Tu yang bestnya Lazada Malaysia ni.. Kalau korang rasa nak shopping sakan sempena Ramadhan ni, bolehlah terjah laman web Lazada Malaysia sekarang untuk menikmati diskaun hebat sehingga 90% bermula dari tarikh 19 Mei 2017 hingga 30 Jun 2017 ini... Jangan lepaskan peluang ni tau.. 

Jadi apa tunggu lagi tu?? Jom pakat serbu LAZADA MALAYSIA sekarang!!!


Read More

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul

6 comments
Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul  |  Ramai betul blogger tengah buat giveaway SGShop ni.... Bab-bab shopping ni haruslah kena join kalau ada yang buat giveaway.. Sebab ada barang yang nak dibeli di SGShop Malaysia sebenarnya... Kalau menang, tak payah dah aku susah-susah keluarkan duit untuk dapatkan barang yang aku nak tu kan.... Hehe.. Kali ni, aku join pulak giveaway by blogger Lokman Amirul ni.. 

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul
Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul
Klik banner untuk join

Aku dah selamat daftar akaun di SGShop Malaysia dengan menggunakan username : LeaAzleeya.... So, dengan lafaz bismillah aku menjoinkan diri dalam giveaway ni.. hehe...

Hadiah untuk pemenang giveaway ni adalah shopping credit bernilai RM 100 untuk 10 orang pemenang.. Andai kata ada rezeki aku untuk menang ni, harusss aku beli kabinet baju untuk baby baru aku nanti.. Hajat hati nak letak kat umah mak aku.. Senang time pantang nanti.. Aku dah siap usha dah kat SGShop kabinet tu.. Nak tengok tak camne gayenye?? Meh aku tunjuk..


Banyak lagi sebenarnya pilihan.. Tapi aku tertarik yang ni sebab warna putih dan cam comel jerk gambar-gambar yang ada depan pintu kabinet tu.. 

Orite, kalau korang berhajat jugak nak shopping free di SGShop Malaysia, bolehla join giveaway  ni.. Kot-kot rezeki menyebelahi kitakan.. Leh la shopping kabinet comel ni..


Tarikh Tutup
31 Mei 2017


Read More

Giveaway Busyra Takiyudin : Saya Nak Shopping Credit RM1000!!

Sunday, May 21, 2017

10 comments
Giveaway Busyra Takiyudin : Saya Nak Shopping Credit RM1000!!  |  Kembali bersiaran petang ni setelah berehat sekejap kerana beri tumpuan pada si kecik yang demam.. Hehe.. Bila start bersiaran ni, mulalah cari bahan untuk di buat entry.. Time blogwalking tadi, aku tertarik dengan giveaway yang dianjurkan oleh blogger Busyra ni... 

Giveaway Busyra Takiyudin : Saya Nak Shopping Credit RM1000!!
Giveaway Busyra Takiyudin : Saya Nak Shopping Credit RM1000!!
Klik banner untuk join

Banner pun kemaheeenn mengancam jiwa lagik.. Terus aje teruja nak join.. Korang dah join ke belum? Kalau belum tu, moh le pakat-pakat join ye.. Hadiah menarik disediakan... Tengok tajuk aje dah rasa tak keruan.. Haha..

Hadiah untuk pemenang giveaway ni adalah shopping credit bernilai RM 100 untuk 10 orang pemenang.. Kalau menang  bolehlah bershopping di SGShop... Andai kata ada rezeki aku untuk menang ni, harusss aku beli kabinet baju untuk baby baru aku nanti.. Hajat hati nak letak kat umah mak aku.. Senang time pantang nanti.. Aku dah siap usha dah kat SGShop kabinet tu.. Nak tengok tak camne gayenye?? Meh aku tunjuk..


Banyak lagi sebenarnya pilihan.. Tapi aku tertarik yang ni sebab warna putih dan cam comel jerk gambar-gambar yang ada depan pintu kabinet tu.. Hehe..

Orite, kalau korang berhajat jugak nak shopping free di SGShop Malaysia, bolehla join giveaway  ni.. Kot-kot rezeki menyebelahi kitakan.. Leh la shopping kabinet comel ni..


Tarikh Tutup
28 Mei 2017


Read More

Segmen: Blog Eyja Dot Com Carik Bloglist

Tuesday, May 16, 2017

8 comments
Segmen : Blog Eyja Dot Com Carik Bloglist  |  Hola... Hari ni hari bersegmen sedunia.. Jadinya kita dok join segmen aje la.. Hehe.. (Padahal tak de idea nak update blog.. hahaha) Kali  ni nak join segmen Blog Eyja Dot Com Carik Bloglist pulak..

Klik banner untuk join

Tarikh Tutup
12 Jun 2017


Read More

Giveaway Time by Aishah Badrulhisham

9 comments
Giveaway Time by Aishah Badrulhisham  |  Yeahh... Tadi dok berjalan ke blog member-member, nampak ada rakan blogger join Giveaway Time by Aishah Badrulhisham ni.. Blog beliau pun belum ku follow.. Jadinya, aku join terus la GA ni.. Hadiah pun menarik.. Produk Skincare Organik dan Shawl.. 

Giveaway Time by Aishah Badrulhisham
Klik banner untuk join

Orite, giveaway ni berlangsung selama 2 minggu sahaja je kengkawan.. So, pada sesiapa yang berminat untuk turut serta, moh le pakat klik banner kat atas ni untuk ke tempat giveaway ini berlangsung.. Cewahh.. 

Tarikh Tamat
30 Mei 2017


Read More

Giveaway CASH RM1000+ Mei 2017 by Emas Putih

Tuesday, May 9, 2017

10 comments
Giveaway CASH RM1000+ Mei 2017 by Emas Putih  |  Jom pakat join giveaway by Uzu Emas Putih.. Hadiah wang tunai menanti anda.. 20 orang pemenang dicari.. Ramai tu.. 


Read More

Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani

Monday, May 8, 2017

3 comments
Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani  |  Yeahh sahabat buat giveaway... Bila sahabat buat giveaway, haruslah aku join.. Kali  ni blogger Sha buat giveaway yang agak comel hadiahnya.. Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani.. 

Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani
Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani
Kalau korang pun rasa nak menang hadiah comel ni, boleh klik banner ye untuk turut serta dalam giveaway ni.. Syarat yang ditetapkan pun tak de la susah mana.. Cuma kene jawab 1 soklan jerk.. Jom tengok apakah soklan tersebut..

Anda suka tak kalau Sha buat giveaway dan bagi hadiah buku? Kenapa?

Jawapan aku...


Haruslah SUKA dan TERLEBIH SUKA sebabnya aku suka baca buku.. Bila dapat hadiah giveaway berbentuk buku memang teruja unta la aku dan akan menghargainya lebih dari segala-galanya.. Cewahh... Buku tu ilmu kot weh..!!



Tarikh Tamat
27 Mei 2017



Read More

Adidas UEFA Champions League Arena Edition Giveaway

Tuesday, May 2, 2017

6 comments
Adidas UEFA Champions League Arena Edition Giveaway  |  Hari ni agaknya hari giveaway sedunia.. Aku dok join giveaway jerk rini... Mencelah-celah diwaktu terluang.. Buat kerja sambil bergiveaway.. hehe.. Okeh, kali ni aku nak join pulak giveaway anjuran blogger Luqman Zakaria, Adidas UEFA Champions League Arena Edition Giveaway.. Hadiah menarik menanti korang tau.. 

Adidas UEFA Champions League Arena Edition Giveaway
Adidas UEFA Champions League Arena Edition Giveaway
Kalau korang nak join, giveaway ni boleh disertai di blog atau instagram... So, korang pilih la yang mane satu korang nak join.. Syarat pun mudah aje.. Jom la join reramai.. Baru havoc... :)

Tarikh Tamat
05 Mei 2017


Read More

Giveaway Free Name Card By BusyraTakiyudin

21 comments
Giveaway Free Name Card By BusyraTakiyudin  |  Beberapa hari bercuti dari berblogging.. Tumpuan lebih kepada family bila bercuti panjang ni.. Banyak pulak cerita baru dari member blogger yang tertinggal untuk aku ikuti.. Hiks.. Pagi ni untuk menghiasi blog aku yang dah agak suram ni, aku nak join Giveaway Free Name Card by BusyraTakiyudin sebagai pembuka hari ini.. hehe.. (aku pun dah lama tak buat giveaway ni.. Hurmm)

Giveaway Free Name Card By BusyraTakiyudin
Giveaway Free Name Card By BusyraTakiyudin
Klik banner untuk join ya!!

Syarat untuk giveaway ni ada 5 sahaja.. Untuk syarat yang ke-4 tu, aku kena nyatakan 3 perkataan yang menggambarkan Blog Busyra Takiyudin.. Ok, honestly aku memang suka dengan blog Busyra ni.... So, 3 perkataan itu adalah :-

KEMAS

RINGAN

MENARIK

Orite.. Settle syarat no.5.. hehe.. Kalau korang rasa nak menang dan milik bisness card sendiri, boleh la join giveaway ni reramai yek..

Tarikh Tamat
25 Mei 2017


Read More

Giveaway by BCSB : Road To 100K View

Wednesday, April 26, 2017

15 comments
Giveaway by BCSB : Road To 100K View  |  Holaaa!! Yeahh nk join giveaway lagi petang ni... Korang dah join ke blom? Kalau belum jom lah ramai-ramai menjoinkan diri dalam Giveaway by BCSB : Road To 100K View ni anjuran Blogger Ana Suhana.. Hadiah menarik menanti korang tau.. Apa-apa pun aku nak up banner giveaway dulu..

Giveaway by BCSB : Road To 100K View
Giveaway by BCSB : Road To 100K View
KLIK BANNER KALAU NAK JOIN YE..

Giveaway ni sempena pencapaian pageview blog beliau mencecah 100K dan berlangsung selama sebulan.. 2 orang pemenang di cari untuk memenangi 2 hadiah menarik.. Nak tahu hadiah ape, korang p la skodeng sendiri yek kat blog Ana Suhana ni.. 

Ok, dengan lafaz Bismillah aku menjoinkan diri aku dalam giveaway ni.. Yeahh!!

Tarikh Tamat
26 Mei 2017


Read More

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Tuesday, April 18, 2017

24 comments


Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my | Hehe sori, mood join giveaway datang lagi la.. Kali ni giveaway anjuran Blogger Fiza pula... Jom tengok apa kata Fiza selaku penganjur giveaway ni.. Hiks..

*********

Assalamualaikum.. Dengan rasa rendah hati Fiza menjemput semua pembaca blog Ourmemoria.my untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang dianjurkan sendiri oleh Fiza...

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Copy dan klik banner untuk penyertaan

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya.


Dior Miniature Perfume Mini Set mengandungi:
5 ml EDT Dolce Vita, 
5 ml EDP Miss Dior, 
5 ml EDT J'adore,
 5 ml EDT Midnight Poison,
 5 ml EDT Dior Addict

Ada 5 jenis Dior Miniature Perfume untuk dimenangi dan hanya 5 pemenang yang akan dipilih. Jemput semua blogger untuk memeriahkan giveaway ini.

Tarikh Tamat
01 Mei 2017


Read More