Top Social

Image Slider

Jenama TOP Menjadi Pilihan Untuk Mencuci Pakaian Di Rumah

Wednesday, January 22, 2020
Jenama TOP Menjadi Pilihan Untuk Mencuci Pakaian Di Rumah  |  Assalamualaikum.. Wahh lama betul rasanya tinggal blog kesayangan aku ni.. Dah bersawang nampaknya.. Nak kene cuci semula sawang ni.. Haha!! Ok, nak tanye korang ni.. Korang pakai bahan pencuci pakaian jenama apa dekat rumah? Cam aku, dari dulu setia dengan jenama TOP.. Tak kiralah dari jenis serbuk maupun cecair.. Memang aku suka jenama TOP ni.. 

Hari Pertama Qhaliff Di Alam Persekolahan

Sunday, January 19, 2020
Hari Pertama Qhaliff Di Alam Persekolahan  |  Ya ampun!! Anak aku dah besar rupanya.. Dah masuk 5 tahun menjelangnya tahun 2020.. Pejam celik-pejam celik dah pun menempuh alam persekolahan.. 02hb Januari 2020 aritu, Qhaliff mula bersekolah di Pasti Al-Aman 2.. Pada awalnya aku sendiri konfius nak memilih sekolah untuk Qhaliff.. Bila tanya kawan-kawan opiz, dorang suggest supaya hantar ke Pasti Al-Aman 2 kerana pembelajarannya bagus dan merupakan Pasti terbaik di Pahang.. 

Sebelum pergi sekolah muka ada sinyum

ORGGA Natural Skincare Selesaikan Masalah Kulit Kusam dan Tona Tidak Sekata Dalam Masa 2 Minggu

Wednesday, January 15, 2020
ORGGA Natural Skincare Selesaikan Masalah Kulit Kusam dan Tona Tidak Sekata Dalam Masa 2 Minggu  |  Assalamualaikum.. Hi guys! Aduiila, kulit muka aku sedikit kusam lately dek kerana tak de masa nak menjaga dan memanjakannya.. Nak pakai mask pun malas gile sekarang ni.. Ni disebabkan aku mengalami kekangan masa yang agak serius.. Bila dah perasan muka agak kusam, barulah gelabah mencari skincare yang sesuai untuk kembalikan sinar pada wajah.. Cewah..!! Hehe


Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Thursday, January 09, 2020
Jan Giveaway + BW by lieyzanordin  |  Next giveway for join.. Perhhh kemain hadiah giveaway sekarang ye.. Boleh tahan.. Memang boleh menarik minat pembaca untuk turut serta merebut hadiah menarik yang disediakan.. Aku pun nak jugak cuba nasib dalam giveaway by lieyzanordin ni.. Kot ada rezeki aku.. Manelah tau kan.. Hiks.. Pape pun, kita up banner dulu.. Banner pun kemaheeennn omel lagik.. 


Bagi aku, kalau tak join giveaway ni memang rugi besar la sebabnya hadiah yang disediakan pun besar nilainya.. 


Tu dia senarai hadiah.. Takan tak teruja kot uolls... Jangan cakap tak de rezeki dulu sebelum cuba ye.. Apa yang penting, kene cuba dulu baru tau ada rezeki ke idok.. Aku pun cuba nasib je ni.. Haha!! Pape pun, giveaway ni berlangsung selama sebulan, so panjang lagi masanya.. Korang masih boleh fikir nak join ke idok.. aku tak fikir dah, terus je join.. Nampak tak gelojoh disitu.. Haha!! 

Ok la, gut luck korang!!







Sumbangan Kembali-Ke-Sekolah TOP Kepada 674 Pelajar Orang Asli Mencatat Rekod Tiga Kali Ganda Sasaran Dana

Thursday, January 09, 2020
Sumbangan Kembali-Ke-Sekolah TOP Kepada 674 Pelajar Orang Asli Mencatat Rekod Tiga Kali Ganda Sasaran Dana | Tahun persekolahan 2020 bagi 674 pelajar Orang Asli bermula dengan penuh semangat apabila mereka menerima keperluan kembali ke sekolah yang lengkap menerusi kempen ‘Cerahi Kehidupan Bersama TOP’.

January Giveaway by Awesome Dreamer

Wednesday, January 01, 2020
January Giveaway by Awesome Dreamer  |  Lama betul tak join giveaway... Rindu pulak zaman mula-mula terjebak dalam dunia blog ni.. Kemain semangat join giveaway untuk menang hadiah disamping meramaikan lagi kenalan.. Almaklumlah time tu newbie lagi.. So, tak boleh la nak sombong sangat.. Sombong-sombong nanti tak de orang nak kawan.. hehe..


Setelah sekian lamanya meninggalkan dunia Giveaway ni, kali ni dengan lafaz bismillah aku join Januari Giveaway by Awesome Dreamer ni.. Rugi tau korang tak join giveway ni sebabnya hadiah yang disediakan menarik.. Aku suka sangat!! That why aku join.. Kot ada rezeki menang kan.. Mane la tau.. Tuah ayam nampak kat kaki dia, tuah aku, aku pun tataw.. hek!

Ok giveaway ni tamat akhir bulan ni.. So, moh le pakat join reramai ye... Gut luck koram!