Top Social

January Giveaway by Awesome Dreamer

Wednesday, January 01, 2020
January Giveaway by Awesome Dreamer  |  Lama betul tak join giveaway... Rindu pulak zaman mula-mula terjebak dalam dunia blog ni.. Kemain semangat join giveaway untuk menang hadiah disamping meramaikan lagi kenalan.. Almaklumlah time tu newbie lagi.. So, tak boleh la nak sombong sangat.. Sombong-sombong nanti tak de orang nak kawan.. hehe..


Setelah sekian lamanya meninggalkan dunia Giveaway ni, kali ni dengan lafaz bismillah aku join Januari Giveaway by Awesome Dreamer ni.. Rugi tau korang tak join giveway ni sebabnya hadiah yang disediakan menarik.. Aku suka sangat!! That why aku join.. Kot ada rezeki menang kan.. Mane la tau.. Tuah ayam nampak kat kaki dia, tuah aku, aku pun tataw.. hek!

Ok giveaway ni tamat akhir bulan ni.. So, moh le pakat join reramai ye... Gut luck koram!
2 comments on "January Giveaway by Awesome Dreamer"
  1. thank you sudi join :)
    all the best!

    ReplyDelete
  2. Hi Lea.. :) Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Jemput join my segment too kalau sudi.. http://www.aimisyahirah.com/2020/01/segmen-bloglisted-2020-by-misya.html

    ReplyDelete