Go Backpacking In Kuala Lumpur All Year Round!

Friday, May 6, 2022

No comments
Go Backpacking In Kuala Lumpur All Year Round!  |  Many people realize that Kuala Lumpur isn't for them. However, if you explore beyond Chinatown's tourist traps, there's so much to see and do, not to mention eat! The Malaysian capital, Kuala Lumpur, is less well-known and popular with travellers than nearby cities like Bangkok and Singapore, but it is still worth a visit. This 200-year-old city is a melting pot of culture, with Malays, Indians, and Chinese being the three largest ethnic groups.

Go Backpacking In Kuala Lumpur All Year Round!

Add in times of British and Japanese rule, and you have a bustling metropolis with a diverse culture and architecture that incorporates pre-war colonial architecture, temples, Islamic influences, and mosques, as well as modern skyscrapers and iconic structures like the Petronas Towers. To be honest, it is fascinating. Kuala Lumpur is therefore ideal for a quick city break or even a visa run from one of the nearby countries. We'll cover all you need about your Kuala Lumpur backpacking trip, including the best sites to visit in KL and essential backpacking travel recommendations.

  • The Petronas Towers are the most well-known structures in Malaysia. They keep features of classic Islamic architecture — just look for the five layers representing Islam's five pillars. Come at night for a private tour of the towers. When properly lit, they are at their best. Even though midnight photography is free, it is a must-do Kuala Lumpur tourist activity.
  • The Batu Caves are only a few kms outside Kuala Lumpur and are a culturally fascinating tourist destination. Lord Murugan is the colossal gold statue that stands proudly outside the cave. It is the world's second-largest Hindu god statue, and it has been in place in Batu Caves since 2006. Every January, millions of people flock to these temples to celebrate, worship and watch the Thaipusam Festival.
  • The city's northern areas are a far cry from the ultra-modern business districts and elevated monorails found elsewhere. These historic working-class areas are an excellent place to learn about Malay culture in Malaysia's capital. Make sure it's on your Kuala Lumpur to-do list.
  • The Islamic Art Museum has an extensive collection of Islamic artefacts and exhibitions. The structure itself is a piece of beauty, and it's an excellent spot to cool off on a hot day. 
  • The Helipad Bar in Kuala Lumpur is unquestionably one of the top Kuala Lumpur attractions. The platform is used as a helicopter landing pad during the day, but it is changed into a bar with plastic tables and breathtaking views in the evening.
  • Malaysia declared independence from Britain in 1957 in Merdeka Square. Merdeka was formerly a colonial headquarters with a cricket pitch and a notorious whites-only club. Today, the area is extremely congested, yet gorgeous and opulent colonial buildings surround Merdeka Square.
  • Bukit Bintang area in Kuala Lumpur's Arabian nightlife zone is worth a visit, especially in the evening. Walk the streets, meet the people, and dine at one of the many taverns and restaurants.
  • Malaysia's National Visual Arts Gallery is located near the Chow Kit Market. If you enjoy art, this will undoubtedly be one of the highlights of your visit to Kuala Lumpur. It hosts temporary exhibitions by artists from throughout the country. The emphasis is on contemporary art with a political bent.
  • The Botanical Gardens are easily accessible from Chinatown and Central Station, making it an ideal spot for fresh air or a jog. The gardens are extensive, with features ranging from a park with a lake to a butterfly garden and a tropical bird park that has received positive feedback. Don't miss the foot massage stones, which tread a narrow line between pain and pleasure.  

You will have a fantastic time backpacking in Kuala Lumpur, and you should stay at least 2-3 days in the city to explore Malaysia's capital. Although Kuala Lumpur does not have world-famous attractions like other Asian cities, backpacking in Kuala Lumpur is a wonderful way to experience the city, and because visiting the city is relatively easy, it is also an excellent destination for first-time travellers in Asia. Book your bus ticket online with redBus immediately and start planning what you'll do there. Have a good time in Kuala Lumpur! 

Terdapat banyak cara untuk seseorang menjelajah Malaysia. Anda boleh merancang keseluruhan perjalanan dengan mengambil peluang untuk menaiki setiap bentuk pengangkutan sekurang-kurangnya sekali. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah membuat tempahan awal tiket bas online berserta tiket pengangkutan awam lain.




Read More

Safi Shayla Baru Dengan Teknologi Hijab Scalp Biotics Untuk Rambut Lebih Sihat Dan Lebat

Tuesday, May 3, 2022

No comments
Safi Shayla Baru Dengan Teknologi Hijab Scalp Biotics Untuk Rambut Lebih Sihat Dan Lebat | Assalamualaikum.. Hi korang.. Lama tak berceloteh di sini.. Kali ni aku nak bercerita tentang perihal rambut.. Siapa yang mempunyai masalah rambut? Haaa korang wajib baca ni terutamanya korang yang memakai hijab.

Menurut hasil penyelidikan Safi Research Institute (SRI), kesihatan mikrobiom kulit kepala wanita yang berhijab didapati kurang seimbang berbanding dengan kulit kepala yang tidak berhijab. Komposisi bakteria jahat yang ada pada permukaan kulit kepala adalah berlebihan daripada bakteria yang baik, akibat faktor cuaca yang panas dan juga lembap. Hasilnya, pelbagai masalah kulit kepala dan rambut seperti kelemumur, rambut gugur dan kulit kepala berbau serta gatal mudah berlaku kepada mereka yang berhijab.


Safi Shayla Baru Dengan Teknologi Hijab Scalp Biotics Untuk Rambut Lebih Sihat Dan Lebat

Ok, dekat sini aku nak perkenalkan kepada korang Safi Shayla baru.. Rasanya korang pun dah familiar dengan brand penjagaan rambut ini kan.. Jenama yang tak asing lagi di Malaysia.. Apa yang menariknya kali ini, Safi Shayla, Pakar Rambut Wanita Berhijab (Hijab Haircare Expert), kini dipertingkatkan dengan teknologi pertama Breakthrough Hijab Scalp Biotics yang dikenali untuk mengekalkan keseimbangan dan kesihatan mikrobiom kulit kepala bagi mencapai rambut berhijab yang lebih sihat dan lebat.


Rambut berhijab sangat memerlukan penjagaan yang extra dan mantap. So, sebab itulah Safi Shayla kini telah diupgrade dan diformulasi dengan rumusan revolusi teknologi Hijab Scalp Biotics, pertama di dunia. Diinspirasi daripada Microbiome Science, ia dicipta khas dengan rumusan probiotik untuk membantu penumbuhan bakteria baik, bagi mengembalikan mencapai keseimbangan mikrobiom kulit kepala. Dengan kulit kepala yang sihat, rambut berhijab lebih sihat dan lebat. Ia juga diperkuatkan dengan 7 Habbatus Sauda Complex untuk membekalkan nutrien yang secukupnya kepada kulit kepala dan rambut.


Rangkaian ini  juga dipertingkatkan untuk memberi haruman yang berpanjangan sehingga 72 JAM bagi membantu mengatasi masalah rambut kepam yang sering dialami oleh wanita berhijab.. Lama tu gais!! Best gila.. Rambut pun wangi sepanjang hari! Mulakan penjagaan mantap dengan syampu Safi Shayla. Tersedia dalam pelbagai variasi yang khas dirumus untuk mengatasi pelbagai masalah kulit kepala dan rambut yang kerap dihadapi oleh rambut berhijab.

5 Rangkaian Syampu Safi Shayla Yang Paling Laris

1.  Syampu Safi Shayla Anti Kelemumur


Berkesan mengatasi masalah kelemumur dengan menghilangkan 99.9% penyebab kelemumur, serta legakan kegatalan kulit kepala dengan sensasi dingin. Aku pun pakai yang ini dan sangat sesuai dengan aku..

2. Syampu Safi Shayla Kawalan Rambut Gugur


Menguatkan struktur rambut dari akar, kurangkan keguguran rambut dan membaiki rambut yang rapuh

3. Syampu Safi Shayla Licin Terurus


Syampu ini dapat melembut dan melicinkan rambut yang kering dan susah diurus. So, Rambut jadi licin, lembut dan senang disikat, tiada lagi frizzy dan serabut!

4. Syampu Safi Shayla Segar Bermaya


Dengan packagingnya warna hijau pun dah rasa segar mata memandang.. Syampu ini  dapat memberikan rasa segar dengan sensasi dinginnya. Ia juga dapat membersih secara mendalam dan mengurangkan minyak kulit kepala agar rambut ringan, segar dan bermaya

5. Syampu Safi Shayla Itch Kontrol


Nak hilangkan kegatalan rambut, pilihlah syampu Itch-Control ini.. Ia dapat menghilangkan kegatalan kulit kepala segera dengan sensasi dingin agar rasa lega dan selesa.


Nak rambut cantik, sihat dan lebat?

Jom, dapatkan Safi Shayla Sekarang!  Korang boleh dapatkannya di mana-mana stor berhampiran dengan korang seperti Mydin, Econsave, Lotus, 99 Speedmart, Giant, TF Value, Watsons, Guardian etc, ataupun dari laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee: Safi Shayla.




Read More