Top Social

Image Slider

Showing posts with label giveaway. Show all posts
Showing posts with label giveaway. Show all posts

10 Barang Yang Ingin Aku Beli Di Althea

Saturday, December 15, 2018
10 Barang Yang Ingin Aku Beli Di Althea  |  Aku ni bukanlah seorang kaki shopping.. Tetapi bila sekali terjebak dalam kancah 'shopping' maka susah nak berhenti... Haha!! Now, aku giat bukak tutup - bukak tutup laman web Althea sebabnya banyak barang make-up dan skincare aku yang dah nak habis.. Jadinya, bila dah terjah laman web Althea maka penuhlah wishlist aku.. Ahakz.. 


Eh, sekejap! Korang tau tak apa itu Althea? Haa kalau ada yang masih tak tahu, Althea adalah sebuah laman web yang menjual barang atau produk kecantikan secara online yang datangnya nunnnn dari Korea... Biasanya kalau yang gile dengan K-Beauty pasti dah sinonem dengan Althea ni kan termasuklah aku.. Ahakz.. Sejak terjebak dengan K-Beauty ni memang Althea lah tempat aku shopping.. Tak nak membebel terlalu banyak, jom tengok wishlist aku, 10 barang yang ingin aku beli di Althea..


1. APRILSKIN Magic Snow Cushion


Orite, ini adalah barang pertama yang aku ingin beli di Althea, APRILSKIN Magic Snow Cushion.. Seriously, aku memang suka BB Cushion ni sebabnya aku dah pernah guna dulu.. Now, aku teringin nak guna balik sebabnya BB Cushion ni dapat cover semua cela di muka kita dengan mudah dan menampilkan wajah yang sempurna dan flawless.. I loikeee!! Almaklumlah muka aku ni bukannya 'suci' sangat.. Haha.. Ada la jugak parut jerawat dan kengkadang jerawat pun ada.. Jadi, dengan menggunakan APRILSKIN Magic Snow Cushion ni, dapatlah aku tutup segala cela kat muka aku ni.. Nama lagik magic cushion kan... Hehe..

Harganya tak mahal dan tak murah, sedang-sedang bak kata orang.. Berpadanan dengan hasilnya yang sangat superb iaitu RM82.00 sahaja.. Kalau ada yang nak beli dan cuba jugak, bolehlah klik link ni ye → https://my.althea.kr/magic-snow-cushion-2-0-2016-new


2. Elizavecca Skin Liar Primer


Ini produk wajib ada dalam beg aku.. Baru ni aku dah kehabisan si Elizavecca Skin Liar Primer ni.. Rasa macam tak sempurna jerk make up aku.. Hehe.. Paling terok, Skin Liar Primer ni selalu aje 'sold out' bila aku nak beli.. Nampak sangat produk ni bagus dan laku keras dekat Althea tu.. Harganya pun murah weh! 

Aku sebelum make up memang akan guna Skin Liar Primer ni supaya make up aku tahan lama dan mendapatkan matte finishing.. Muka pun nampak lebih flawless sepas make up.. Sangat membantu uolls... Paling best, make up memang tak akan bercapuk sama sekali.. Aku sangat recommend korang untuk guna Skin Liar Primer ni sebelum make up.. Gerenti korang puashati dengan hasilnya.. Harganya sangat murah iaitu RM23.00 sahaja.. Boleh beli di link ini → https://my.althea.kr/skin-liar-primer


3. MISSHA 4D Mascara


MISSHA 4D Mascara ni juga wajib ada dalam beg make up aku.. Aku tak percaya pada mascara lain selain mascara jenama MISSHA ni.. Ciri-ciri mascara yang aku suka haruslah tidak berketul-ketul dan mudah digunakan.. Ciri-ciri ni ada pada MISSHA 4D Mascara ni.. Serius aku suka mascara ni dan tak mungkin akan cari yang lain.. Ahakz.. Sekali beli mesti aku akan beli 2 pcs supaya aku tak putus bekalan.. Memandangkan kedua-duanya aku dah guna dan bakal habis tak lama lagi, MISSHA 4D Mascara ni wajib berada dalam wishlist aku.. Harga memang murah iaitu cuma RM16.00 sahaja.. Boleh terjah link ini → https://my.althea.kr/the-style-4d-mascara


4. RiRe Bubble Bubble Lip Mask


Bibir ni dah lama tak dirawat dan dibelai.. hehe.. Ada masa sampai kering bibir aku ni menggelupas dan paling teruk sampai pecah.. Sakit woiii... Ini gara-gara kurang air dan juga pemakaian lipstik yang terlalu kerap dan tak sesuai dengan bibir aku.. Jadi, terfikir jugak aku nak cari lips mask.. Sebelum ni bukan tak pernah guna lips mask, pernah aje.. Cumanya kali ni nak cuba pula yang jenis bubble bubble ni.. Baca feedback dari mereka yang dah guna, memang best... Jadi, aku pun nak jugak cuba kan.. Hehe..

Katanya RiRi Bubble Bubble Lip Mask ni dapat membuang sel kulit mati pada bibir dan memberikan kelembapan serta dapat melembutkan bibir... Haha, itu yang aku carik! Haha... Lagi pun, Bubble Lip Mask ni mengandungi ekstrak lemon dan kaya dengan vitamin c baik untuk kulit bibir.. Harga lip mask ni hanyalah RM29.00 sahaja.. Jom check kat sini → https://my.althea.kr/bubble-bubble-lip-mask


5. Laneige Essential Power Skin Refiner Moisture

Yeahh muka aku perlukan toner diketika ini.. Sebelum ni aku memang tak pernah guna lagi toner dari jenama Laneige ni.. Memang aku tahu dan sedia maklum yang jenama ni sangat terkenal dan mempunyai pengguna setia yang ramai.. Produknya juga adalah yang terbaik di pasaran.. Aku jerk lambat untuk mencubanya..

Jadi, kali ni aku tak nak ketinggalan lagi dan ingin mencuba sendiri kehebatan produk Laneige ni.. Lagi pun aku lihat ramai rakan-rakan aku yang dah mencubanya dan hasilnya sangat bagus.. Kulit aku memang jenis kombinasi.. Adakala kering dan ada kala ia berminyak.. Huhu.. Laneige Essential Power Skin Refiner Moisture ini menjadi pilihan aku sebabnya ia dapat membantu memberikan kelembapan pada kulit wajah dan menyeimbangkan minyak juga.. Hydro-Ion Mineral Water yang terkandung dalam essential ni mampu mempercepatkan kelembapan pada kulit.. Memang terbaik weh! Harganya cuma RM85.00.. Boleh tengok sini ye → https://my.althea.kr/power-essential-skin-refiner-moisture


6. Laneige Two Tone Lip Bar



Laneige Two Tone Lip Bar ni memang dah lama aku nak beli.. Tapinye, kena fikir banyak kali sebabnya aku tak pernah lagi beli lipstik berharga RM72.00 sebatang.. Haha.. Namun, hati aku ni rasa tak puas selagi tak beli.. Apa salahnya sekali sekala reward untuk diri sebatang lisptik yang mahalkan.. Lagi pun jenama Laneige ni sangatlah terkenal dan produknya juga berkualiti.. Jadi, dengan harga tu rasanya berbaloi-baloi untuk aku beli dan cuba.. Selain itu, warna yang ditawarkan sangat cantik oiii!!.. Sekarang ni memang aku suka sangat mengenakan lipstik two tone ni.. Nampak lebih menarik dan meyakinkan... 

Lipstik ni ada 10 shades.. Warna gabungannya cerah dan gelap.. Biasanya aku akan pakai warna gelap di bahagian dalam.. Nice weh!! Tak caya cuba la.. Haha.. Meh pakat beli kat sini → https://my.althea.kr/two-tone-lip-bar


7. Milky Dress Barbie Make Blurer Pop Cheek


Sekarang ni aku agak rajin sikit bermake up.. Blusher pun menjadi penting bagi aku sekarang.. Kalau sebelum ni aku gunakan Onsaemeein Velvet Moist Lip Tint sebagai blusher. Kali ni aku nak bertukar kepada Milky Dress Barbie Make Blurer Pop Cheek pula disebabkan Onsaemeein Lip Tint tu selalu sangat 'sold out'.. Memang sangat susah nak dapatkan stok.. 

Warna blusher Milky Dress ni cantik juga.. Bolehlah tukar angin pula kan.. Rasa macam nak rembat ketiga-tiga warna sebabnya sangat cantik.. hehe.. Harganya RM26.00 sahaja hokeh! Meh tengok sini → https://my.althea.kr/barbie-make-blurer-pop-cheek-6g


8. The Face Shop Designing Eyebrow Pencil


Yeah, aku pengguna setia eyebrow jenama The Face Shop ni.. Barang yang wajib ada bila aku make up.. Tak de ni, memang tak lengkap la make up aku.. Ahakz.. Ada banyak pilihan warna.. Biasanya aku guna dark brown.. Memandangkan eyebrow aku dah nak habis, haruslah aku masukkan dalam wishlish aku supaya aku tak putus bekalan eyebrow ni.. Haha!! Macam tu sekali ye.. Hiks..

Harganya sangat sangat sangat sangat murah.. Hanya RM11.00 sahaja.. Senang digunakan dan warnanya pun cantik sangat.. Nak selongkar, sila klik link ni ye → https://my.althea.kr/designing-eyebrow-pencil-0-3g


9. Althea Contour Cleanser


Pencuci muka pasti tak boleh tinggal.. Mesti kena ada dalam wishlist.. Pencuci muka pilihan aku haruslah dari keluaran Althea sendiri iaitu Contour Cleanser.. Serius, aku memang suka dengan pencuci muka ni.. Sangat sesuai untuk muka aku.. Dah banyak tiub jugak aku guna.. Sebelum kehabisan, aku kenalah buat stok.. Tak de la nanti dah habis baru kelam kabut nak beli.. Hehe..

Aku suka sangat pencuci muka ni sebabnya ia dapat membersihkan kulit dengan sempurna.. Make up habis tanggal.. Tak payah nak guna make up remove bagai.. Cukup dengan pencuci muka ni aje.. Selain itu, ia dapat membentuk wajah kita sekiranya guna dalam jangka masa yang berterusan.. V-shaped uollsss... Tak nak ke.. Hakak haruslah nak.. Ahakz!!

Harga murah aje.. Harga mampu milik iaitu RM23.00 untuk 150G... Murah weh!.. Lama jugak penggunaannya.. Jimat sangat.. Nak beli, boleh klik link ni → https://my.althea.kr/contour-cleanser


10. Pobling Pore Sonic Cleanser (White)


Barang terakhir yang ingin aku beli di Althea adalah Pobling Pore Sonic Cleanser.. Selalunya cuci muka dengan tangan jerk.. Nak la jugak try cuci muka menggunakan Pobling Pore Sonic Cleanser ni kan.. Ramai yang telah guna benda alah ni dan berpendapat ia sangat berkesan untuk memcuci muka dengan lebih sempurna.. Hah gitu!

Muka lebih bersih dari biasa uolls kalau guna Sonic Cleanser ni.. Dorang la kata.. Aku belum cuba lagi.. Pobling ni hebat tau sebab mempunyai kuasa 10,000 sonic/minit... Tu dia.. Memang muka akan terasa bersih la lepas guna Pobling ni.. Nak-nak lagi liang pori.. Memang bersih se bersihnya.. Bila baca feedback orang yang dah guna, aku sendiri teruja untuk cuba sendiri walaupun harganya agak meninggal.. Ekeke.. 

Pobling ni bukan guna kuasa elektrik ye tetapi menggunakan bateri sahaja dan sangat lembut bila digunakan pada muka kita.. Ia sama sekali tidak akan merosakkan kulit muka ya.. Harganya agak tinggi juga iaitu RM88.00.. Harga meninggal tetapi barangnya terbaik.. Berbaloi-baloi la kan dengan harga tu.. Nak beli, sila terjah disini → https://my.althea.kr/pore-sonic-cleanser-white


Itulah 10 barang yang ingin aku beli di Althea... Andai kata tak tercapai untuk beli kesepuluh-sepuluh ni dalam satu masa, tak pe kite beli sikit-sikit.. Dapat satu dari 10 wishlist ni pun dah boleh senyum sampai ke telinga tau.. Haha.. Bagi korang yang nak dapatkan produk K-Beauty yang berkualiti dan original, bolehlah beli di laman web Althea.. Websitenya pun mesra pengguna ye.. Korang tak perlu nak pening kepala semasa checkout barang.. Pembelian di laman web Althea sangat mudah.. Bagi korang yang firstime ingin beli barang di Althea sebagai new customer, jangan lupa dapatkan 15% diskaun dengan memasukan kod : NEW-MY semasa checkout ye.. Untuk info lanjut, boleh layari https://my.althea.kr/


Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi

Saturday, December 01, 2018
Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi  |  Holaaaa frenz.. Hari ni agak bernasib malang bila jari jemari ku dimakan oleh mata pisau.. Ahakz.. Luka 2 jari.. Mulanya malas jugak nak hadap blog ni, tapi rasa rindu pulak nak menulis.. Ternampak pula giveaway dari blogger Liyana Jasmi ni.. Wahh menarik hadiahnya.. Memang wajib join kalau macam ni.. Harapnya, nasib aku untuk giveaway ni tak semalang hari ini.. Haha!!


5 kotak misteri untuk dimenangi.. Wahh, best jerk dengar kan.. Apa la agaknya yang ada dalam kotak tu nanti.. Katanya ada 6 item.. Semoga ada rezeki untuk menang.. Alhamdulillah syaratnya pun sangatlah mudah.. Sape yang tak join giveaway ni sangatlah rugi ye.. Syarat mudah tetapi hadiah sangat menarik.. Hah gitu..

Hey, korang jom join..



Cepat join weh.. 16 Disember ni tarikh akhirnye tau.. Sempat lagi nak join tu..



Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Wednesday, November 21, 2018
Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz | Lamanya tak join giveaway... Hari ni paksa diri untuk join giveaway sekurang-kurangnya satu giveaway.. Hehe.. Biasa kalau ada masa terluang baru join.. Tapi kali ni kite mencelah saat kebizian melanda untuk turut serta untuk merebut sebuah planner.. Dah kebetulan mencari planner untuk tahun depan.. Bila dah ada giveaway hadiahnya planner, haruslah join walaupun sibuk.. Ahakz..


Kalau tahun ni, planner aku berbentuk sebuah dori yang comel.. Tahun depan tak pasti lagi bagaimaa rupa planner aku.. Andaikata ada rezeki menang giveaway ini, maka itulah planner aku untuk tahun hadapan.. Hiks.. 

Nasib baik juga syarat untuk sertai giveaway ni agak mudah dan simple.. Kalau rumit, mungkin aku tak dapat  nak join sebabnya masa itu emas bagi aku.. Kalau korang nak join juga, moh la cepat-cepat.. Akhir bulan ni dah tamat giveaway ni.. Makanye, jangan nak menangis birai katil ye.. hihihi.. Nak join klik aje banner kat atas nun..

Tarikh Tamat
30 November 2018


Atiehilmi.com First Giveaway Ukhwah Kita Kerana Allah

Wednesday, August 16, 2017
Atiehilmi.com First Giveaway Ukhwah Kita Kerana Allah  |  Dengan tajuknya sahaja dah membuatkan ramai yang nak join.. Termasuklah aku.... Jengjarang ada giveaway bertajuk seperti ini.. Atiehilmi.com First Giveaway Ukhwah Kita Kerana Allah... Memang terbaik.. Moga ukhwah yang terjalan akan terus terjalin sampai bila-bila yek.. InsyaALLAH..  

Klik banner untuk join

Orite, aku suka dengan banner giveaway ni.. Comel!! hehe.. Syarat-syarat yang ditetapkan pun sangatlah mudah.. Cuma perlu follow social media penganjur sahaja... Alhamdulillah... Hehe.. Almaklumlah line tengah nazak sekarang.. Sekurang-kurangnya tak banyak sangat masalah timbul time nak lunaskan segala syarat yang ditetapkan.. Tak gitu.. Hiks..

Dengan ini aku menjoinkan diri dalam giveaway ini.. Korang tak nak join ke? Hadiah best tau disediakan.. Rugi tak join... Jomlah pakat join ramai-ramai yek.. Sesambil tu bolehlah menjalinkan serta merapatkan ukhwah sesama kita.. Bertepatan dengan tajuk giveaway ni..

Antara hadiah untuk dimenangi


Tarikh Tamat
22 Ogos 2017

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Wednesday, August 16, 2017
Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com  |  Waduhhhh.. Bikin ribut ni... Line tenetnya teramat slow.. Arghhh tensen aku join giveaway time line tenet tengah slow sesangat... Nak selesaikan syarat-syarat yang ditetapkan pun memakan masa yang agak lama.. Tapi aku hadap jugak jem yang tersangat sesak ni untuk menjoinkan diri dalam Giveaway Merdeka By Kidahsidairy.com ni... Hehe.. Syarat seterusnya yang kene buat adalah copy paste coding yang disediakan.. Moh leee kite kasi copy paste itu coding.. Hiks..


*******
****************

Assalamualaikum

Hai korang. Kisahsidairy.com sedang mencari lebih 10 orang pemenang untuk memenangi Wang Tunai, Voucher, Top up dan barangan lain .Jom pakat Join Giveaway yang mudah ini.

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Giveaway berlangsung bermula 16 OGOS sehingga 29 Ogos 2017

JOM JOIN GIVEAWAY NI BERAMAI-RAMAI, PAKAT SHARE UNTUK MEMERIAHKAN LAGI GIVEAWAY INI.

***************
******


Orite, coding pun telah selamat disematkan dalam HTML... Oleh itu, dengan lafaz Bismillah aku join giveaway ni.. Yeahh!! Kalau korang nak join jugak giveaway ni, korang klik aje banner kat atas nun ye.. Jomlah pakat-pakat join.. Hadiah menarik menanti korang tau.. Nak tau tak hadiah ape? Meh tengok senarai kat bawah ni...


SENARAI HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI

1. Voucher  Printcious RM60 untuk seorang pemenang 
2. Wang Tunai Rm50 x 2 Pemenang 
3. Wang Tunai Rm20 x 1 Pemenang 
4. Wang Tunai Rm10 x  9 Pemenang 
5. Customized phone Casing by Tanoshi Phone Casing 
6. Produk Navou bernilai Rm25 x 1 pemenang 
7. Topup bernilai RM40 x 4 Pemenang

Menarikkan hadiahnya... Jadi ape tunggu lagik, jom la beramai-ramai join giveaway ni.. 


Tarikh Tamat
29 Ogos 2017


Giveaway by LZ

Monday, August 14, 2017
Giveaway by LZ  |  Tajuk yang sangat simple.... Sesimple syarat yang ditetapkan.. Alhamdulillah nampaknya penganjur "Giveaway by LZ" tak nak susahkan para pesertanya.. Hanya syarat simple aje yang ditetapkan dalam giveawaynya kali ni.. hehe.. Apa-apa pun, kita up banner giveaway dulu barulah kita berceloteh panjang sikit ye.. Hiks.. Dah la line macam siput malam ni.. Tertekan mak dibuatnya dengan line 'orang kuning' malam ni.. Huh!!

Giveaway by LZ
Giveaway by LZ

Orite banner dah pun di up kan.. Kalau nak join SILA KLIK BANNER di atas ye.. Kenapa aku teruja sangat nak join giveaway ni.. Pertamanya, ofcoz la syarat-syarat dia SIMPLE lagi MUDAH.. Aku kalau syarat mudah memang cepat jerk nak join... Sebabnya boleh join dengan laju.. Almaklumlah line aku ni bukan mengizinkan sangat.. Nak upload gambar pun sekian hal.. Inikan pulak nak bukak banyak-banyak page.. Huh!! Yang keduanya, my sista LZ yang anjurkan harusss kena join.. Hiks.. Yang last sekali, hadiahnya agak menarik.. Menang kalah belakang kira.. Sekurang-kurangnya kita cuba nasibkan sekaligus dapat support kengkawan.. Nak tau hadiah ape yang disediakan untuk bakal pemenang?? Hadiahnya berupa barangan yang di bid di website Chilindo Malaysia.. Nak tengok gambar hadiah, kena klik banner kat atas tu dulu.. Baru dapat tengok hadiahnya.. hehe..

3 orang pemenang dicari dan seorang pemenang bertuah.. Kirenya 4 orang la.. Oh ye.. untuk pemenang 1 hingga 3 tu, dapat lagik RM10 dari sista LZ... Bestkan.. So, ape tunggu lagik.. jom la join.. Oklah, aku dengan lafaz Bismillah menjoinkan diri aku dalam giveaway comel ni.. Kalau korang rasa korang blogger, jom le pakat join yerk.. Rugi tak join tau, leh tambah kenalan and follower.. 


Tarikh Tamat
31 Ogos 2017


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com

Sunday, August 13, 2017
Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com  |   Gigih aku follow para sponsor untuk giveaway kali ni.. Alhamdulillah semua pun dah setel aku follow.. Tinggal nak copy paste coding aje.. Kita kasi copy and paste sekarang jugak...
.
.
.
.
.

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Klik banner untuk join

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.

Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :- 

Follow Blog Sponsor 


Like Fanpage 



Add To Circle Sponsor 


Follow Instagram Sponsor  
| Radhia Razali | Syafiqah Azahar | Shaidatul Aireen | Iffat Izzat | JMBelog  


Follow Twitter Sponsor 

  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI


 17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada  
1 September 2017

Sekian , terima kasih


Sulaman Comel Merdeka Contest

Monday, August 07, 2017
Sulaman Comel Merdeka Contest  |  Tengok hadiah yang ditawarkan sangatlah superb kiut, terus rasa nak join.. Menang kalah belakang kire.. Sekurang-kurangnya kita mencuba nasib dan memeriahkan sesambil bagi support pada contest yang dianjurkan rakan blogger baru kita ni... Sulaman Comel Merdeka Contest anjuran Blogger Kak Noor ni dibuat sempena nak sambut merdeka nanti... Semangat patriotik tu harus ada kan.. Barulah Anak Malaysia namanya.. Tak gitu.. Hiks..

Sulaman Comel Merdeka Contest
Sulaman Comel Merdeka Contest
Klik Banner Untuk Join

Orite, Dengan lafaz Bismillah aku join contest ini.. Dalam contest ni Kak Noor mencari 3 orang pemenang sahaja untuk memenangi Tuala Sulaman Pakej Family... Bukan sehelai tuala tapi 3 helai tau untuk seorang pemenang.. Nama lagik pakej family kan.. Untuk Abi, untuk Ummi dan untuk Baby/Anak... Hehe.. Bestkan.. Menarik gile kot.. Sape nak kasi kan siap dengan sulaman comel lagik tu.. Rugi kalau korang tak join... Manelah tahu ada rezeki untuk  menang.. Tuah ayam nampak kat kakinya, tuah manusia hanya ALLAH yang tahu.. hehe..

Jadi, jom join reramai.. Jangan malu jangan segan.. Boleh berkenalan dengan Kak Noor sekali.. Oh ye, contest ni adalah kerjasama Kak Noor dengan Sis Hawa juga.. Kalau Sis Hawa tu rasanya tak asing lagik kot dikalangan blogger kan.. Sis hawa yang pandai mendesign blog tu.. Kalau tak kenal jugak, moh le kite kenal Kak Noor dan Sis Hawa.. 

Tarikh Tamat
31 Ogos 2017


Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com

Friday, August 04, 2017
Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com  |  Salam Jumaat buat semua pembaca Blog Lea Azleeya.. Cewaahhh ada ke pembaca belog ni..?? Hiks.. Dah hari Jumaat kita.. Sekejap je masa berlalu.. Seminggu bagaikan sehari aje masanya.. Huhuhu.. Dah alang-alang rehat pada hari ini panjang, bolehlah aku melapangkan masa aku ni dengan join giveaway kengkawan blogger... Di bulan Ogos ni, dah ada yang biat giveaway sempena merdeka.. Jadi, giveaway yang aku nak join ni pun adalah giveaway sempena merdeka.. Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com...

Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com
Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com
Klik banner kalau nak join ye..!!

Orite, untuk giveaway ni hadiah yang ditawarkan sangatlah menarik dan memikat... Sape yang tak join memang rugi.. Jadinya, moh le kite join beramai-ramai supaya hadiahnya bertambah bila jumlah penyertaan mencecah 100 orang.. hehehe.. 

Tarikh Tamat
31 Ogos 2017


Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my

Thursday, August 03, 2017
Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my  |  Sebelum aku sambung baca novel, aku nak join dulu Giveaway Tudung Preloved Halfmoon By Hajra anjuran Cikla ni.. Halfmoonnya cantik sangat ohh!! Tak tertahan melihatnya.. hehe.. Warna pun cantik.. 

Klik banner untuk join

Tudung ada 2 helai, ini bermakna Cikla mencari 2 orang pemenang sahaja untuk memenangi Halfmoon Hajra ni.. Pemenang akan dipilih dengan menggunakan khidmat Encik Random yang handsome lagik bergaya.. Haha!! Orite, kata Cikla, kalau ramai yang join beliau akan tambah hadiah.. So, mai le beramai-ramai wahai para blogger kita pakat join giveaway Cikla ni.. InsyaALLAH, kalau ada rezeki kita tak kan kemana.. Ahakz..


Tarikh Tamat
16 Ogos 2017


Instant Shawl Giveaway By MamaPipie

Thursday, August 03, 2017
Instant Shawl Giveaway By MamaPipie  |  Rasa macam dah lama jerk tak join giveaway.. Betul ke? hehe.. Mungkin kerana terlalu bizi, sampai terlupa bila last aku join giveaway.. Malam ni mood nak bergiveaway kembali, setelah berjaya aku selesaikan segala job penting dari client.. Alhamdulillah.. Bila hati tenang, baru syiokkk nak bergiveaway.. Hiks.. Malam ni aku nak join Instant Shawl Giveaway by MamaPipie.. Dah lama rasanya aku tengok entry giveaway ni berlegar-legar di newsfeed blog aku ni.. Baru hari ni boleh join.. Jom up banner dulu...

Klik banner untuk join

Wahh comel bangat bannernye.. Sebiji belon.. hehe.. Kretip betul mamapipie ni.. Orite, hadiah untuk giveaway ni adalah instant shawl seperti mana tertera di tajuk giveaway... Kot la ada rezeki untuk menang instant shawl kan.. Mane nak tahu.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia hanya ALLAH sahaja yang tahu.. Hiks.. Jom pakat join giveaway ni.. 


Tarikh Tamat
20 Ogos 2017

**Tarikh tutup tak dinyatakan tapi aku amek tarikh yang dinyatakan pada sticky post giveaway ni.. hehehe..




Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul

Tuesday, July 25, 2017
Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul  |  Tengah dok hangin dengan Shopee Malaysia sebab nak buat pembayaran sikit punye susah step dia.. Siap nak kene ada verifikasi kod la bagai.. Menyusahkan betul.. Huhu.. Bagi menyejukkan sikit hati aku yang tengah panas membara ni, aku nak join giveaway anjuran Blogger Sii Nurul ni.. Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul.. Chocolate kan boleh menenangkan hati yang tengah marah.. Haha.. Belum menang lagik tu.. Ekeke..

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul
Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul
KLIK BANNER YE KALAU NAK JOIN SAMA

3 orang pemenang dicari untuk memenangi hadiah berbentuk coklat.. Coklat apakah? Haruslah my feberet coklat, Ferrero Rocher.. Selain tu Cadbury dan Hersheys... Orite, kepada yang sukakan coklat jom pakat join ramai-ramai.. Mana tau ada rezeki menang, leh makan coklat kan.. Kalau tak menang sila beli sendiri kat kedai.. Kohkohkoh!!

Tarikh Tamat
15 Ogos 2017