Giveaway Let's Beauty By Apekinah.com


Giveaway Let's Beauty By Apekinah.com  |  Holaa!! Salam Jumaat buat semua.. Ada yang tak pergi solat Jumaat ke tu? Tamo mengelat ye kaum adam sekalian.. Hehe.. Orite, dah alang-alang ada masa terluang ni, teringin pulak nak join giveaway anjuran Blogger Kinah ni.. Hadiah yang disediakan macam memanggil-manggil minta join giveaway ni.. Hehe.. Papepun kita up banner comel ni dulu..


Sape-sape yang rasa nak join boleh terus klik banner kat atas ni ye.. Syarat tak susah mane, jadi rugi sangat kalau tak join... Manalah tahu kot-kot ada rezeki untuk menang beauty box dari kinah.. Apa-apa pun, aku ucapkan gut luck kepada semua yang join.. Korang yang mana belum join tu, moh leee join reramai kasi meriah giveaway ni..


Tarikh Akhir
31 Januari 2019


QuickEdit
Lea Azleeya
10 Comments

10 comments:

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)