Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger


Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger 

Syarat-syarat penyertaan:

1. Mestilah blogger yang mempunyai akaun bank Malaysia (senang nak bank in hadiah)
2. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com & https://cariblogger.com di dalam bloglist korang
4. Pilih satu resepi dalam blog korang yg korang nak share dgn mama dan paste perkataan beserta link ni di bawah post resepi korang tu.
5.. Buat satu blog post penyertaan dan pastikan dalam post tu ada banner di atas dan link ke post ini. Letak link resepi korang tu dlm post penyertaan ni.
6. Tinggalkanlink penyertaan korang di pust ini. Tu je,, Senang kan.

Tarikh tutup penyertaan pada 5 May 2020


P/S: Kalau korang takde entry resepi dalam blog, jangan risau ye, korang boleh ambil mana-mana resepi dalam blog mama dan letak dalam post korang. Jangan lupa letak credit utk mama tau. Resepi mama di sini

Dari semasa ke semasa mama akan random pilih resepi peserta dan share dalam blog mama ni. Jangan risau nanti mama akan credit pada owner nanti. Mama akan senaraikan nama peserta mengikut link resepi di blog mereka nanti. So, bolehlah kita tengok-tengok resepi yang ada dalam segment ni kan.. 

Hadiah:

4 orang pemenang akan dipilih. Setiap pemenang akan memenangi RM 50 setiap sorang. Mama akan buat undian, insya Allah.

Jemput ye sama-sama memeriahkan segment ni.

Cuba ini :
Resepi Sardin Sedap Meletop!

.
.
.


QuickEdit
Lea Azleeya
10 Comments

10 comments:

  1. selamat bersegment kak lea

    ReplyDelete
  2. salam kenal.
    all the best. mcm dah tak larat duduk dapur waktu MCO. tapi ini satu pengorbanan buat ibu2 kan.

    ReplyDelete
  3. lama dh cikma xjoin segmen nihh..menarik juga kalau join.. good luck Sis Lea

    ReplyDelete
  4. wah..nanti KG nak join la...

    ReplyDelete
  5. Tq lea support GA mama.. good luck ye.. sedap tu sardin mmg feveret mama

    ReplyDelete
  6. Yang lain dijemput join.. janganlah malu ye nanti mama.nak tambah hadiah

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen Lea. Bolehlah share resepi² sedap

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)