Pencarian Bloglist by Aisyhah Nyais!

Wednesday, April 22, 2020

Pencarian Bloglist by Aisyhah Nyais!  |  Lamanya tak join segmen bloglist ni.. Malam ni terpanggil nk join.. Nak eratkan kembali silaturrahim dengan blogger-blogger Malaysia setelah sekian lama aku menyepi suatu ketika dulu.. Ni dah kembali nak memeriahkan dunia blogging.. Hehe.. Masih sudikan menerima diri ini.. Ahakz.. Apa-apa pun, moh la pakat join segmen ini.. 10 orang bakal terpilih.. Aku join!


Kalau korang nak join boleh klik banner kat atas ni ye dan kat sini aku copy paste syarat yang ditetapkan oleh penganjur untuk rujukan korang.. hiks..
  • Follow Blog Aisyhah Nyais 
  • Copy Banner dan Paste di entry korang. 
  • Comment di entry ini dengan link URL pernyataan. 
  • Tag kawan korang minimum 3 orang *WAJIB
Jom join Sha, Rodiah, Marsha .... Gut luck frenz!




10 comments:

  1. lama sangat dah tak masuk pencarian bloglist. apapun semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. Terima kasih join.. dtg sini melawat..

    ReplyDelete
  3. Singgah...

    https://belajardanberbagi29.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  4. join juga tapi xdan nak blogwalking lagi..
    nanti tnggu skejap bila ada masa..

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen. Semoga berjaya masuk bloglist blog penganjur.

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Anda menang!

    http://aisyhahnyais.blogspot.com/2020/04/the-winner-pencarian-bloglist-by.html

    ReplyDelete