Top Social

Giveaway Road to 8 Million Pageview

Tuesday, March 19, 2019
Giveaway Road to 8 Million Pageview  |  Bila tengok giveaway anjuran kengkawan blogger dok lalu lalang depan mata, terasa nak join pulak.. Dah lama jugak tak join giveaway ni sebabnya masa aku sekarang sangat terhad.. Masa aku perlu dibahagi-bahagikan kepada beberapa cabang yang mungkin kadang kala aku sendiri tak mampu nak lakukannya.. hehe.. Bila ada masa terluang yang sedikit ni, bolehlah aku join giveaway dan blogwalking blog kengkawan aku.. Rindu weh nak seperti dahulu.. Bersenang-senang boleh join giveaway dan blogwalking.. Now, memang susah sangat.. 


Pagi yang agak panas ni, aku join Giveaway Road to 8 Million Pageview by Blogger Dillah ni.. Hebatnya dah dekat nak 8 Million PV blog beliau.. Aku jauh lagi perjalanan nak sampai ke tahap tu.. Pape pun tahniah bat Ibu Dillah.. Bila kita berusaha, semuanya akan ada hasilnya.. Aku percaya Ibu Dillah ni seorang yang sangat berusaha untuk mencapai apa juga kejayaan.. Cam aku ni, angat-angat tahi ayam jerk bak kata pepatah.. Haha!!

Tapi aku juga mengimpikan blog aku capai tahap seperti Ibu Dillah.. Memang tabik spring la.. Moga Ibu Dillah terus berjaya dalam dunia blogging.. Insyaallah..

Orite, yang mane nak join giveaway ni, boleh klik banner kat atas ye.. Hadiah misteri menanti korang tau.. Sama-sama kita support satu sama lain.. Tak rugi pun kan.. Gut luck buat korang semua..


16 comments on "Giveaway Road to 8 Million Pageview"
  1. waa.. 8 juta tu !!!!!!!! kite nak capai 1 juta pun gigil.. hee~ pape pun tahniah kat beliau kan..

    ReplyDelete
  2. yass lea. kita ada cara masing-masing kan. all the best lea

    ReplyDelete
  3. Gudluck lea .. Apa kata join GA di IG mrs pip pula .. Jom jom ... Kot2 menang lagi 😊 ...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. datang dari segmen yang sama. Good luck!!

    https://caramelmacchiyato.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  5. Best of luck, kak Lea.. Semoga ada rezeki untuk akak..

    ReplyDelete
  6. hangat2 tahi ayam pun berhasil jugakkk hii..all the best leaa

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. hi Lea.. Terima kasih sudi join Giveaway yg saya anjurkan.. InsyaAllah, blog Lea pun akan sampai ke tahap ini jugak nanti :) nantikan keputusannya tak lama lagi ye.. good luck! Boleh check senarai peserta di sini ya.. http://www.ceriteraibu.com/2019/03/senarai-peserta-giveaway-road-to-8.html

    ReplyDelete