Top Social

Beauty Giveaway By Mrs Pip

Monday, September 17, 2018
Beauty Giveaway By Mrs Pip  |  Tak serik-serik join giveaway!! Walaupun jengjarang menang.. Haha.. Tak pe sekurang-kurangnya boleh support kengkawan blogger.. Ni haa nak join satu lagi giveaway beauty... Mentang-mentang la blog aku niche beauty ye, pilih giveaway beauty aje.. Hehe.. Orite, kali ni kite join pula Beauty Giveaway by Mrs Pip pula.. 


Syarat untuk giveaway Mrs Pip ni pun mudah jugak.. Cuma kena cerita sikit 'Apa yang aku suka tentang  blog Mrs Pip?'... hehe 

Apa yang aku suka ye tentang blog Mrs Pip ni? Hurmmm.. 
  • Fast loading bila masuk blog Mrs Pip
  • Nice Template
  • Tulisannya senang dibaca
  • Banyak info di dalamnya
  • Entry best!! 
Hah tu dia aku buat point aje senang.. Hehe.. Korang tak nak join ke giveaway ni.. Moh la join reramai.. Manalah tau ada rezeki untuk menang kan.. Hiks..

Tarikh Tamat : 06 Oktober 2018



11 comments on "Beauty Giveaway By Mrs Pip"
  1. goodluck! saya pun join :)

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  2. Thanks Lea join GA mrs pip ...
    kot2 join GA ni ada rezeki buat Lea kan ...
    all the best tau.

    ReplyDelete
  3. link dah masuk dalam senarai.
    alahai, sorry ... nasib baik Lea bg info.

    ReplyDelete
  4. Ika datang dari GA yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  5. Salam... Singgah ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya...😊
    http://www.mariafirdz.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete