Top Social

Let's Be Beautiful by Ana Suhana

Monday, September 17, 2018
Let's Be Beautiful by Ana Suhana  |  Kemain semangat nak update blog bila si kecik tidur.. Kalau budak kecik tu tak tidur, memang tak de harapan nak mengadap pc ni.. Huhu.. Sebelum memerah otak dan jari jemari menaip entry kerja, kita bersantai dulu join giveaway.. Weh, lama dah makcik tak join giveaway... Malam ni nak join giveaway 'Let's Be Beautiful by Ana Suhana'... Tengok tajuk pun dah teruja nak join noq!! hehe..


Nampaknya giveaway ni akan berlansung selama sebulan.. Mesti ramai penyertaan untuk giveaway Blogger Ana kali ni.. Hadiah yang ditawarkan menarik hokeh! Kalau tak join memang rugi besar.. Biasa kalau hadiah dia gempak, mesti syarat penyertaannya agak 'cerewet'.. Haaa korang tak yah risau sebab syarat penyertaannya sangatlah simple.. Jadi, apa tunggu lagi, jom pakat join giveaway ni.. Aku dah join.. Yey!! Haha...

Wish me luck ok!!


7 comments on "Let's Be Beautiful by Ana Suhana"
  1. Best of luck, kak Lea.. Semoga ada rezeki untuk akak..

    ReplyDelete
  2. All da best sis Lea! Rajin join giveaway ya.
    btw, salam kenal. Akak nampak ur blog melalui Sahabat Blogger FB group. Lawa sungguh blog Lea. Semoga akak dpt jadi blogger hebat macam Lea juga nanti.

    ha, jemput juga join Giveaway akak yang baru bertatih ni :D

    https://adaainspiration.com/harmonize-with-nature/

    ReplyDelete
  3. all the best.. baru dapat join tadi =D

    ReplyDelete
  4. Salam, Fiza singgah BW dan follow dari segmen yang sama. Good luck yer.
    https://ourmemoria.blogspot.com/2018/10/lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya... :)

    http://www.mariafirdz.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete