Top Social

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

Saturday, April 21, 2018
Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa  |  Assalamualaikum wbt.. Baru selesai edit gambar untuk entry terbaru.. Alhamdulillah.. Sebut pasal edit gambar ni, teringat lak aku pada seorang member blogger aku Siqah.. Kalau bab snap dan edit gambar memang dia pakar.. Entry kali ni pun memang berkaitan dengan Siqah.. Kenapa? HEhe sebab Siqah ada buat giveaway.. Hadiah pun mantop weh!! Shawl dari jenama dUCk... Teringin jugak nak letak shawl eksklusif camtu atas kepala ni.. Haha!! Manelah tau ada rezekikan.. Jadi, dengan excitednye aku join 'Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa'..

Nak join? Klik banner kat atas nun!!

Sebenarnya aku dan Siqah ni dah kenal lama.. Kenal pun disebabkan 'buku'.. Kami kongsi minat yang sama, suka baca buku.. Jadi, tak hairanlah aku dah follow semua socmed beliau.. (sebenarnya nak kasitau yang aku dah penuhi syarat penyertaan,... haha).. 

Ada sesuatu yang istimewa sebenarnya pada seorang Siqah ni.. Sepanjang aku kenal dia, yang aku tahu memang dia seorang ulat buku, suka snap gambar dan edit cantik-cantik, suka flatlay, suka movie dan suka jenama dUCk... Apa yang menariknya, bila aku baca blog Siqah ni, aku suka cara penyampaiannya.. Aku suka dia review buku (wajib belajar dengan dia).. Aku suka gambar yang dia ambil dan edit (dah belajar tapi masih tak pandai-pandai.. haha!!).. Aku suka juga dia review movie, memang best (wajib belajar juga cara review movie dari dia.. hukhuk)..

Bila dah banyak sangat bende yang aku suka dengan hasil kerja seorang Siqah ni, haruslah aku jadikan dia idola aku.. Hah!! Boleh tak Siqah? Kikiki.. Apa-apa pun aku sangat kagumi setiap hasil kerja yang dia buat... Aku doakan, moga Siqah terus berjaya dalam dunia blogging dan kehidupan...

Oklah, banyak sangat dah aku membebel tu.. Kang semua dok menongkat dagu baca bebelan aku ni.. Hiks.. Korang-korang semua, moh la join giveaway anjuran seorang Siqah ni.. Rugi tak join, hadiah menarik weh untuk dimenangi.. Antara hadiahnya :-

dUCk Scarf (New): Matte Satin Silk in Love Letter 

Book (New) : Love & Happiness by Yasmin Mogahed

dUCk Notebook (New) : Stuff-It Notebook in Blush


Best sangatkan hadiahnya.. So, marilah join beramai-ramai ye.. Mane tau ada rezeki menang dUCk Scarf (New): Matte Satin Silk in Love Letter ... Eh!! haha... Insyaallah kalau tuhan izinkan.. Kalau tak pun, mungkin rezeki korang kan.. Cepat join tau..


Tarikh Akhir
13 Mei 2018


18 comments on "Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa "
  1. Macam mana Lea tahu Siqah tengah menongkat dagu baca entri ni. Hihi.

    Kita kenal sebab minat yang sama dan berterusan hingga sekarang. Harap berkekalan hingga bila-bila. Siqah suka cara penyampaian Lea jugak tau dalam review buku dan apa saja topik yang ada. Pandai berkata-kata gitu :D Siqah tunggu hasil gambar daripada Lea ni eh. Hii.

    Uishh segannya Lea nak jadikan Siqah idola. Biasa je Siqah ni, buat kerja pun ikut mood je lebih. Hii. Lea pun idola Siqah dalam review produk dan sangat rajin update blog dengan kerja dan menguruskan keluarga. Super woman tau!

    Nway, TQ Lea join giveaway Siqah dan good luck! <3

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya.. bestnya hadiah tu

    ReplyDelete
  3. All the best lea. Moga ada rzki kita

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya dengan giveaway ni ye :)

    ReplyDelete
  5. Bestnya giveaway ni lea.nak jugak nanti.heee.gud luck.

    ReplyDelete
  6. Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

    http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  7. hi kak lea. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  8. Hai, CM singgah dari GA yang sama. Good luck ye :)
    | Blog cikmasland |

    ReplyDelete
  9. Hi there! Syaza singgah sini dari giveaway yang sama. Goodluck! 😊

    https://syaza-applemints.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. goodluck! singgah dari ga sama http://www.shfyqhazhr.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  11. Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. Salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  12. Datang dari GA yang sama. Good luck! :)

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete