Top Social

Header Blog Super Cute By Azhafizah Design

Thursday, April 19, 2018
Header Blog Super Cute By Azhafizah Design  |  Rasa macam dah lama blog aku ni tak bertukar wajah.. Nak tukar template, rasa sayang.. Jadi, tak dapat tukar 'baju', kita tukar 'tudung' aje lah.... Eh! Tudung? Hehe header la.. Dah duduk di atas sekali kan, so tudung la tu.. Hiks.. Untuk menghilangkan rasa bosan dengan pemandangan yang sama, jadi aku buat keputusan untuk menukar header blog aku supaya dapat tampil dalam suasana baru yang lebih segar.. Barulah tak bosan kan?


Untuk design header kali ni, sekali lagi aku meletakkan kepercayaan kepada blogger Azhafizah untuk menghasilkan header untuk blog aku.. Rasanya, sepanjang aku berblog ni, dah banyak kali jugak aku menggunakan perkhidmatan beliau dan Alhamdulillah aku memang berpuas hati dengan hasilnya.. Tak hairanlah, sampai sekarang pun aku masih percaya dengan hasil kerja beliau.. Macam dah tak boleh nak move on dengan orang lain.. Haha..!!

Design yang aku request kali ni adalah yang simple tetapi menten cute.. Tak nak nampak terlalu sarat dan melemaskan pandangan sesiapa yang melihatnya.. Macam pakai tudung gak la.. Kalau pakai terlalu sarat ni memang rimas dan lemas la jawabnya.. Orang tengok pun serabut mata.. Betul tak? Hiks..


Inilah header blog super cute by azhafizah design yang aku tempah tu.. Korang nak tahu, cepat gile kot fiza buat kerja.. Pagi tadi aku transfer duit, tak sampai setengah jam dah siap header blog aku ni.. Terkejut aku.. Sungguhpun disiapkan dalam waktu yang singkat, tetapi hasilnya menten mantop wehh!! Pendek kata, hasil kerja fiza memang tak pernah mengecewakan aku..

Kalau korang nak tempah design tak kiralah, template blog ke, header, sampul raya dan sebagainyalah, korang bolehlah terjah blog fiza.. Bisness card pun dia boleh buat.. Harga memang berpatutan.. Untuk tempahan header blog macam aku ni, hanya dikenakan bayaran sebanyak RM20 sahaja.. Murah gila kot!! Jadi, yang mana nak membuat tempahan tu, bolehlah terus hubungi fiza.. 

Untuk sebarang tempahan dan maklumat lanjut, sila layari :-


Facebook

Instagram

Email
azhafizahmdnor@gmail.com

17 comments on "Header Blog Super Cute By Azhafizah Design"
  1. Comel n refreshing header tu. Cantik

    ReplyDelete
  2. Cantiknyaaaa blog header baru Lea!! In love. Siqah paling suka dengan jenis font yang digunakan. Menarik dan unik dan comel. Hihi.

    Nway, Lea, jemput join giveaway Siqah pula ye :)

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA


    ReplyDelete
  3. Betul....ringkas tapi cantik....

    ReplyDelete
  4. Wahh... header kak Lea lagi gempak dan super cute drpd saya laaa...jelesnyaaa...hihihi

    ReplyDelete
  5. Cantikkk laaa.. nnti nk jugaa laa..

    ReplyDelete
  6. serius cantik headernya !!! suka !!!

    ReplyDelete
  7. Ana sukaaaaa... Simple but still cute. Memang plan pun nk guna service fiza pun nanti.

    ReplyDelete
  8. patut laa comeyy...designer pun meletop top...

    ReplyDelete
  9. cantik lah...berkenan sungguh....nak juga lah guna khidmat sis fiza

    ReplyDelete
  10. memang cantik pun header ni..thumbs up

    ReplyDelete
  11. header aida pun fiza yg buat, lea.
    lom terasa nak tukar lain hi hi... suka sgt.

    ReplyDelete
  12. Cantikkk. Font dia pun lawooo

    ReplyDelete