Akhirnya... Follower Cecah Juga Ke Angka 400!!


Assalamualaikum wbt..


Akhirnya... Follower Cecah Juga Ke Angka 400!!  |  Alhamdulillah setelah sekian lama berblogging, akhirnya tercecah juga hari ini jumlah follower ke angka 400.. Terima kasih tak terhingga kepada semua follower Blog Lea Azleeya ini.. Semoga blog ini memberi manfaat kepada korang semua... Ambillah yang baik sahaja ye.. Andai ada yang tak berkenan dihati korang tentang blog ini, harap dimaafkan mungkin tak disengajakan atau tanpa sedar... Hiks..




Love Uolls.. Insyaallah, aku akan follow balik mana-mana blog yang belum aku follow.. Kalau tak perasan tu mintak maaf banyak-banyak ye.. Tegur-tegur la kalau korang dah follow blog aku tapi aku tak follow lagi blog korang..  Kengkadang tak terperasan jugak.. Hehe..

Ok.. Bubey..!!


QuickEdit
Lea Azleeya
13 Comments

13 comments:

  1. Wah..hebat...blog saya bru 5 org...mklumlh...blog masih baru..hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah Lea, teruskan perjuangan awak dalam bidang penulisan.. Ganbatte... =)

    ReplyDelete
  3. wahhh ramainya lea!! tahniah lea :) keep blogging..

    ReplyDelete
  4. tahniahhhh!! saya datang singgah sini tambahkan jadi 401 lak....hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tahniah Lea...teruskan berkongsi kisah ya..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Singgah sini balas kunjungan awak ke blog saya tempoh hari. And.. Masa awal blogging dulu 400 rasa macam 4000 kau hahaha :)

    ReplyDelete
  7. thniah.. tak sabar nk angkah tu jgk..hahahaha

    ReplyDelete
  8. Aida nak follow Lra ni.
    Tapi bw kat phone.
    Tak bleh plak nak follow.
    Error kata nyer.
    Later aida dtg aida follow.

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)