Shopping Canvas Di Printcious.My

Assalamualaikum wbt..

Shopping Canvas Di Printcious.My  |  Rasa terlebih rajin hari ni dok update blog.. Malam ni pown masih ada sisa-sisa kerajinan itewww.. Makanya hakak nak update tentang hakak memborong sakan di Printcious.my...Kalau korang nak tahu, ni bukan kali pertama aku bershopping di Printcious.my tetapi dah kali ke 2 kowt.. Yang sebelum ni baca kat SINI  |  SINI .... 

Apa yang aku beli kali ni?? Meh ikut aku, kite tengok ape yang dah aku beli...


Tu diaa... Canvas dek non hakak beli... Ko ada?? Haha.. Aku beli ni nak letak kat dinding dapur yang agak sendu tu... Dekat Printcious.my kan kita boleh DIY kite punye barang yang hendak dibeli.. So, puas lah aku dok mencarik idea nak buat frame ni.. Yang kitchen rule tu cam biasa la aku menggunakan khidmat encik google.. Hehe.. Yang gambo kartun tu memang aku guna yang aku sendiri la.. Gambar ni aku tempah dengan Lanun Ranggi dolu-dolu.. So, boleh la aku abdikan karton ni dalam frame.. Ahakz..

Dah nama lagik nak letak dekat dapur kan.. Aku pown tarok la tajuk frame "Dapur Ummi Qhaliff".. Hehe nak jugak ada nama Qhaliff tu kan.. Tak boleh berenggang langsung kowt... Haiiyooo... Camne aku tak dapat idea nak tarok nama dia sekali, cuba korang tengok gambo ni..


Nampakk tu.. Barang sampai aje, dia lah yang paling sibuk nak soh bukak.. Cam dia tau jerk barang best sampai.. hehe..

Aku sangat berpuashati dengan kualiti canvas dari Printcious.my ni.. Gambar yang di print atas canvas tu pown jelas.. Canvas pown dari kain yang ok.. Harga pown tak mahal mana, ngam ngam soiii gituu.. Harga berpatutan la maksudnya tu.. Hehe.. Apa lagik?? Haaa penghantaran pown sepantas kilat.. Tq encik Skynet juga sebab hantor dengan cepat.. Pendek kata, servis yang diberikan oleh Printcious.my sangat gut-gut gituuu.. I loikeeee!!

Nak tengok tak encik somi gantung kat ne?? hehe.. Jangan gelak sudahhh!!


Tu diaa..!! Gantung dekat lorong nak masuk dapur antara meja bar.. Hehe.. Nampak tak tu kecacatan telah berlaku... Tinggi sebelah framenya digantung.. Haddoiii.. Frust mak nakk.. Ni lah jadinya bila buat kerja tamo ukur dulu.. Bajet-bajet mata tajam menikam membajet kesamaan tepat setepat tepatnya.. Dan hasilnya tinggi sebelah.. Haha.. Redha aje hakak time tu dek non... 

Wokeh.. Kalau korang nak jugak tempah cam aku ni, korang leh la p terjah laman web Printcious.my.. Macam-macam produk dok ada kat sana yang boleh korang DIY kan... Korang mesti berpuas hati punyalah dengan hasil nya nanti... Jom terjah sekarang.. Mane tau kowt-kowt ada sale, leh shopping lebih sikit.. Haha..





"Precious Gift From Your Heart"



4 comments