bioxcellent
Showing posts with label bioxcellent. Show all posts

BioXcellent Colla W.Diamond Rahsia Kulit Cerah, Gebu Dan Bebas Jerawat

Monday, July 16, 2018

8 comments
BioXcellent Colla W.Diamond Rahsia Kulit Cerah, Gebu Dan Bebas Jerawat  |  Beberapa minggu lepas, bekalan BioXcellent Cupplus White aku habis.. Macam biasalah kalau bekalan habis aku akan terjah watsons untuk dapatkan stok.. Kebetulan pula, time aku pergi tu stok dekat watsons juga habis dan belum sampai lagi.. Stresss sekejap aku.. Hehe.. Dah alang-alang sampai kat situ, aku usha la produk BioXcellent yang lain.. Pada awalnya aku saja je tengok-tengok, tetapi sekali aku dah berkenan pulak dengan kelebihan yang ada pada satu produk BioXcellent ni.. Hah, produk yang mana satu tu? Ini aku perkenalkan pada korang BioXcellent Colla W.Diamond rahsia kulit cerah, gebu dan bebas jerawat!!


Bila dilihat kepada kelebihan yang ada pada BioXcellent Colla W.Diamond ni, sememangnya apa yang aku cari ada pada produk ini.. Sebab itu jugalah aku decide untuk mencuba produk ni.. Jadi, sekarang ni aku consume 2 jenis produk dari BioXcellent iaitu Cupplus White khas untuk payudara dan juga Colla W.Diamond ni.. Apa kelebihan yang ada pada BioXcellent Colla W.Diamond ni? Jom kita lihat..

Kelebihan BioXcellent Colla Diamond
  • Membaikpulih struktur kulit
  • Kulit lebih cerah, anjal, gebu dan lembap
  • Mengurangkan garisan halus dan kedutan
  • Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
  • Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam
  • Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
  • Mencantikkan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
  • Meningkatkan penghasilan susu ibu
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita berumur 16 tahun ke atas
  • Mengatasi masalah lenguh badan
  • Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit

BioXcellent Colla W.Diamond Rahsia Kulit Cantik Dan Selamat Diamalkan


BioXcellent Colla W.Diamond ini merupakan minuman campuran botani yang mampu memberi kesan yang cepat seawal 7 hari.. Dengan pengambilan produk ini, bukan sahaja kulit lebih cerah, anjal, gebu dan lembap tetapi jerawat juga mengecut dengan cepat, kulit tidak lagi kering dan selepas bangun tidur badan rasa lebih segar dan bertenaga.

Tentang tahap keselamatan produk ini pula, korang tak perlu bimbang kerana BioXcellent Colla W.Diamond ini telah mendapat pengiktirafan oleh Asia Pacific Super Health Brand Excellent, 100% menggunakan bahan semulajadi dan mempunyai GMP Certified. Ianya selamat diamalkan..


Menitikberatkan keselamatan produk sangat penting.. Begitu jugalah dengan aku.. Kalau nak beli sesuatu produk tu aku akan pastikan terlebih dahulu sama ada produk tersebut diiktiraf selamat atau tidak.. Ada kelulusan atau tidak.. Jika semua tu tiada, memang aku tak akan ambil produk tersebut.. Alhamdulillah, BioXcellent Colla W.Diamond ni ada kelulusan dan telah diiktiraf.. Jadi, aku boleh mengambilnya tanpa was-was.. Lagi satu, produk ini telah diuji secara klinikal dan mematuhi standard piawaian yang sepatutnya.. 

Bahan-Bahan Utama BioXcellent Colla W.Diamond


Dah tahu kelebihan produk, nak la tahu apa ramuannya kan.. Agak-agaknya apakah bahan utama yang digunakan untuk menghasilkan BioXcellent Colla W.Diamond ni ye sehinggakan memberi manfaat yang begitu banyak kepada si penggunanya.. Jom sama-sama kita lihat apakah bahan-bahan utama yang terkandung dalam produk ini..
  • Vitamin
  • Campuran Beri yang diperkaya dengan anti-oksidan
  • Tripeptide Kolagen
  • Astaxanthin
  • Acacia Gum
  • Ektrak Buah Anggur
  • Tomato
  • Epal
  • Strawberi
  • Buah Delima

Cara Pengambilan BioXcellent Colla W.Diamond

Cara pengambilannya sama sahaja macam aku consume Cupplus White.. Cuma untuk produk BioXcellent Colla W.Diamond ni aku lebih prefer untuk menggunakan air suam berbanding air sejuk.. Mari aku ajarkan korang cara bancuhannya.. Tengok video bawah ni ye.. Sebelum tidur aku minum dulu BioXcellent Colla W.Diamond ni..


Cara Bancuh
  • Campurkan 1 skop (20g) BioXcellent Colla W.Diamond ini ke dalam 200ml/250ml air suam
  • Kacau atau goncang shaker sehingga betul-betul larut
  • Minum serta merta selepas penyediaan
Tips Untuk Mendapatkan Kesan Yang Maximum
  • Minum sebelum tidur kerana badan harus rehat selepas pengambilan Colla W.Diamond untuk mendapatkan kesan yang maximum
  • 1 skop 1 hari
  • Rehat secukupnya
  • Perkara paling penting, minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik
  • Elakkan dari memakan makanan yang pedas dan tinggi garam
  • Elakkan makan kekacang kerana ianya boleh menyebabkan pori-pori muka terbuka
  • Elakkan minuman yang bergas dan berkafein

Aku juga nak ingatkan disini ye... Setiap orang kesannya berbeza-beza kerana badan manusia sememangnya tidak sama.. Mungkin ada yang kesannya cepat dan mungkin juga ada yang lambat.. Tak kurang juga yang tidak serasi dengan badannya.. Apa yang penting, kita cuba dan konsisten untuk mendapat kesan yang  terbaik..

Apa Manfaat Yang Aku Dapat Selepas Mengamalkan BioXcellent Colla W.Diamond?


Sepertimana yang korang tahu, aku mengamalkan 2 jenis produk dari BioXcellent ini iaitu Cupplus White dan juga Colla W.Diamond.. Memandangkan pengambilan produk BioXcellent ini hanya 1 skop sehari.. Jadi, aku consume secara berselang seli contohnya, hari ini aku ambil Colla W.Diamond dan esok aku akan ambil Cupplus White pula sebelum tidur..

Setelah hampir 3 minggu aku mengamalkan BioXcellent Colla W.Diamond ni, kulit aku sentiasa lembap dan halus.. Paling ketara, jerawat seketul dibawah dagu aku ni cepat aje mengecut dan kering.. Bintik-bintik hitam atas hidung aku ni pun dah berkurangan dan yang pastinya kulit wajah aku tak lagi kusam..

Aku pun tak sangka, dalam masa 3 minggu sahaja produk ini dah memberi kesan yang menakjubkan pada aku.. Mungkin juga dengan gabungan 2 produk dalam satu masa... Apa-apa pun, aku dah jumpa rahsia kulit cerah, gebu dan bebas jerawat.. Aku pasti akan setia dengannya.. BioXcellent Colla W.Diamond akan sentiasa dihati.. Cewahh!!

Dapatkan BioXcellent Colla W.Diamond Untuk Tampil Cerah, Gebu Dan Anjal!


Bak kata orang, wanita dan kecantikan ni tak dapat dipisahkan.. Jadi, kaun wanita diluar sana yang mana nak tampil cerah, gebu dan anjal, bolehlah cuba produk BioXcellent Colla W.Diamond ni.. Korang pasti tersenyum melihat kesannya nanti.. Bukan wanita sahaja boleh consume produk ni tau, lelaki pun boleh.. Jadi, apa tunggu lagi kakak-kakak, abang-abang, meh pakat kita cantik bersama-sama dengan BioXcellent Colla W.Diamond.. Dapatkan BioXcellent Colla W.Diamond sekarang untuk tampil cerah, gebu dan anjal!

Harga
RM 66.00 (700g)
(Pengambilan untuk sebulan)

**Boleh didapati di Watsons di seluruh Malaysia atau Lazada Malaysia

Untuk sebarang pembelian atau maklumat lanjut, sila layari :-




Read More

Kekal Cantik, Cergas Dan Bertenaga Dengan BioXcellent Cupplus White

Wednesday, July 11, 2018

4 comments
Kekal Cantik, Cergas Dan Bertenaga Dengan BioXcellent Cupplus White  |  Kalau korang perasan, sebelum ni aku pernah bercerita tentang produk BioXcellent Cupplus White ni yang mampu menegangkan payudara dan menjadikan kulit anjal, putih dan gebu.. Boleh baca di SINI... Eceli aku memang salah seorang pengguna produk ini...Yelah, bila umur dah meningkat ni kulit pun semakin hilang kualitinya kalau tak terjaga.. Bukan setakat kulit sahaja kualiti merosot tetapi tenaga pun semakin menyusut dari hari ke hari.. Sebab itulah aku perlukan alternatif yang mampu mengembalikan keanjalan dan kecergasan diri aku.. Jadi untuk kekal cantik, cergas dan bertenaga, aku mengambil BioXcellent Cupplus White ini setiap hari dengan konsisten... 


Nampak tak dekat mana aku photoshoot produk ni.. Hehe.. Tepi kolam uolls.. Sebenarnya baru-baru ni aku terlibat dengan Family Trip Team Blogger Pantai Timur ke Bukit Gambang Resort City.. Walaupun aku travel tetapi aku tetap tak lupa untuk bawa BioXcellent Cupplus White ni bersama.. Cakap nak kekal cantik, kenalah bawa walau kemana sahaja aku pergi.. Hiks.. Barulah tak terskip aku punye jadual pengambilannya.. Konsistenlah katakan.. 

Kalau dulu masa mula-mula aku consume produk ini aku minum pada waktu pagi.. Waktu tu masih boleh konsisten.. Bila masuk bulan puasa, jadual pengambilan BioXcellent Cupplus White aku dah lari sebab banyak terskip time sahur dek kerana terlupa dan kadang-kadang terlepas bangun sahur.. Haha!! Buruk perangai... Jadi, di pertengahan bulan puasa aku cuba ubah waktu pengambilan dengan mengambilnya sebelum tidur.. Selepas aku tukar waktu pengambilan barulah aku kembali konsisten.. Tetapi time period aku tak consume sebab time tu ia tak memberi apa-apa kesan dan hanya pembaziran sahaja.. hehe..

Kekal Cantik, Cergas Dan Bertenaga Dengan BioXcellent Cupplus White


Semasa di Bukit Gambang Resort City, pelbagai aktiviti lasak aku lakukan seperti ATV, Sky Trail, Paint Ball, Memanah dan Flying Fox... Semua aktiviti ini memerlukan tenaga yang banyak.. Tambahan lagi ianya dilakukan di tengah terik mentari (sastera gila ayat)... Serius, untuk melakukan aktiviti lasak ni aku memerlukan tenaga yang banyak untuk kekal cergas.. Nasib baiklah aku consume BioXcellent Cupplus White ni, tak perlulah nak risau sangat tentang sunburn ke bagai sebab BioXcellent Cupplus White ni mampu mengekalkan kecerahan kulit.. 

Bukan itu sahaja tau, aku perasan juga yang aku sentiasa kekal cergas dan bertenaga walaupun seharian beraktiviti.. Korang bayangkan, seawal jam 8.00 pagi jadual aktiviti kami bermula sehinggalah jam 9.00 malam.. Jadual memang padat tetapi aku masih bertenaga setelah pulang dari beraktiviti.. Boleh lagi aku iron baju dan selamba tengok tv.. Encik suami dan anak-anak dah terbungkam tidur dah.. Alhamdulillah BioXcellent Cupplus White ni betul-betul membantu aku sepanjang aku disana..

BioXcellent Cupplus White Menjadi Pilihan


Nak beli sesuatu produk ni kenalah ambil tahu juga sama ada produk tersebut telah mendapat kelulusan KKM atau sebaliknya.. Jangan main sembarangan beli sahaja risau nanti memudaratkan diri pula sebabnya sekarang ni terlalu banyak produk kecantikan dan kesihatan yang ada dijual di pasaran.. Jadi, harus berhati-hati.. Sebelum beli tu, pastikan terlebih dahulu sama ada produk tersebut selamat atau tidak untuk digunakan.. Begitulah juga dengan produk BioXcellent Cupplus White ni.. Masa mula-mula aku nak beli dulu, aku check terlebih dahulu sama ada produk ni selamat atau tidak.. Alhamdulillah BioXcellent Cupplus White ini telah diiktiraf oleh Asia Pasifik Super Health Brand Excellence, 100% Natural dan mempunyai GMP Certified..


Bila dah yakin selamat barulah aku yakin untuk consume produk ini.. Selain itu, produk ini juga mudah didapati kerana ada dijual di Watsons.. Rasanya Watsons outlet ni dimana-mana pun ada kan.. Jadi tiada masalah untuk dapatkan stok BioXcellent ni.. Kecualilah stoknya terputus di HQ.. Itu tak dapatla nak nolong ehhh!! Haha..

Kebaikan BioXcellent Cupplus White

Sepertimana yang aku maklumkan sebelum ini, BioXcellent Cupplus White ni bukan hanya mampu menganjalkan kulit dan payudara sahaja malah boleh menambah tenaga dan kecergasan juga.. Ternyata ianya baik untuk dalaman dan juga luaran.. Kalau dulu aku consume BioXcellent Cupplus White ni untuk keanjalan kulit dan payudara, tetapi kini ianya memberi lebih banyak kebaikan kepada aku iaitu aku kekal cergas dan bertenaga.. Apa lagi ye kebaikan produk ini? Mesti korang tertanya-tanya kan.. Jom kite selongkar misteri disebalik BioXcellent Cupplus White ini.. Hehe..


Bertekstur serbuk bewarna pink, produk ini mempunyai banyak kebaikan lain.. Antara kebaikan lain yang akan diperolehi dari mengamalkan produk ini adalah :-
  • Dapat menambahkan saiz payudara menjadikan ia lebih pejal, tegang dan terangka
  • Memadatkan punggung yang mengendur dan jatuh 
  • Mencerah serta menggebukan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara 
  • Menganjalkan kulit yang melendut dan kedutan halus pada payudara 
  • Mengetatkan vagina, mencegahkan keputihan dan senggugut 
  • Menghangatkan hubungan suami isteri 
  • Menambahkan tenaga dan kecergasan 
  • Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut 
  • Membentuk payudara lebih padat dan berisi 
  • Menghaluskan dan menegangkan kulit payudara 
  • Menaikkan payudara yang kendur dan jatuh 
  • Mencantikkan payudara yang leper 
  • Memontokkan payudara

Bahan-Bahan Utama BioXCellent Cupplus White


BioXcellent Cupplus White ni sebenarnya bukan hanya untuk mak-mak budak sahaja tetapi yang belum kawin pun boleh consume jugak.. Kalau korang ada masalah keputihan ataupun senggugut, sangat recommend consume produk ni.. Tetapi harus diingat ye, kesan kepada setiap individu adalah berbeza-beza.. Tubuh manusiakan tak sama.. Mungkin berkesan pada aku, tetapi tak berkesan pada korang.. Itulah maksud aku.. Yang penting kena cuba dulu dan konsisten baru boleh tengok hasilnya macam mana.. 

BioXcellent Cupplus White ini dihasilkan daripada bahan-bahan yang  telah diuji secara klinikal untuk meningkatkan kecerahan kulit, keanjalan payudara dan menjadikan kulit cerah bersinar.. Seperti yang aku maklumkan tadi, produk ini selamat digunakan dan mengikut standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM dan GMP.. Antara bahan-bahan utama yang terkandung dalam produk ini adalah :-
  • Maltodextrin 
  • Fructose 
  • Gum Acacia 
  • Tricalcium Phosphate 
  • Serbuk Jus Strawberry 
  • Serbuk Jus Betik 
  • Pueraria Lobata 
  • Serbuk Red Beet 
  • Citric Acid 
  • Serbuk Fenugreek

Cara Bancuh dan Pengambilan BioXcellent Cupplus White


Cara bancuh  pun kenalah betul ye.. Barulah khasiat minuman ini dapat diserap dengan sempurna.. Jom aku ajarkan cara bancuh BioXcellent Cupplus White yang betul.. Ikut step kat bawah ni..
  • Campur 1 skop (20 gram) ke dalam 200ml/250ml air suam atau air sejuk 
  • Kacau atau goncang sehingga larut 
  • Minum serta merta selepas bancuhan benar-benar larut 
  • Amalkan selepas sarapan atau sebelum tidur
Satu sahaja yang aku nak ingatkan.. Kalau korang ambil sebarang supplement, korang perlu minum air putih/masak secukupnya supaya kesannya lebih maksimum.. Selain itu juga, pengambilan air yang mencukupi setiap hari membolehkan segala toksin dalam badan dikeluarkan sama ada melalui peluh mahupun air kencing..  Bila toksin tiada dalam badan, barulah cepat kesan supplement yang diambil.. Kalau tak berkesan tu, jangan pula korang salahkan supplement ye.. Itu tandanya korang malas minum air putih secukupnya.. Hehe.. Ok, kat sini aku nak beri juga tips dan pantang larang sepanjang consume BioXcellent Cupplus White ni..

Tips/Pantang Sepanjang Consume BioXcellent Cupplus White


  • Untuk masalah jerawat sila berpantang susu, makanan bergoreng dan kicap soya 
  • Elakkan pengambilan kafein kerana boleh mempercepatkan proses penuaan 
  • Masa period tidak digalakkan untuk mengambil BioXcellent Cupplus White kerana ketika itu sistem penyerapan badan masih lemah dan rugi jika ambil semasa period. 
  • Jarakkan 5 jam pengambilan jika mengambil ubat dari hospital/klinik 
  • Jarakkan 1-2 jam pengambilan jika mengambil apa-apa jenis produk/supplement/jamu dan lain-lain 
  • Untuk ibu mengandung, boleh diambil selepas kandungan berusia 4 bulan keatas manakala untuk ibu menyusu pula boleh diambil selepas baby berusia 4 bulan keatas. 
  • Produk slimming/detox tidak sesuai untuk ibu menyusu atau ibu mengandung 
  • Amalkan minum air masak 2-3 liter sehari untuk kesan terbaik 
  • Jika mempunyai masalah kesihatan, sila rujuk doktor atau pakar kesihatan terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa jenis produk 
  • Produk yang mempunyai kolagen tidak digalakkan dan tidak sesuai untuk pengguna yang mempunyai masalah alahan makanan laut, masalah kulit sensitif atau masalah resdung

Dapatkan Segera BioXcellent Cupplus White Kekal Cantik, Cergas Dan Bertenaga


Bagi kaum wanita, memiliki kulit yang cantik adalah seperti satu kemestian kerana bagi mereka putih itu cantik dan payudara besar serta anjal itu menarik! Tetapi tenaga dan kecergasan juga penting bagi memastikan kita dapat menjalani kehidupan dengan lebih baik.. Jadi, untuk mendapatkan semua kebaikan ini, BioXcellent Cupplus White adalah jawapannya.. Dapatkan sekarang BioXcellent Cupplus White untuk kekal cantik, cergas dan bertenaga..

BioXcellent Cupplus White ini boleh didapati di cawangan-cawangan Watsons yang berhampiran ataupun korang juga boleh terus dapatkan secara online melalui website BioXcellent..

HARGA

BioXcellent Cupplus White - 700g (30 hari) 
RM66 
(Termasuk postage jika beli terus dari HQ)   



Untuk sebarang pembelian atau maklumat lanjut, sila layari :-  

Website 

Facebook 

Instagram 


Baca Juga :



Read More

BioXcellent Cupplus White Rahsia Payudara Tegang Dan Kulit Anjal Putih Gebu

Tuesday, April 24, 2018

8 comments
BioXcellent Cupplus White Rahsia Payudara Tegang Dan Kulit Anjal Putih Gebu  |  Bila dah pegang status mak-mak orang ni, memang tak boleh lari dari masalah dalaman dan luaran.. Almaklumlah dah beranak pinak kan.. Kalau yang rajin jaga dari awal, kira ok la masih boleh menten persis 'anak dara'.. Yang tak berapa rajin, apa jadi? Huhu mulalah rasa rendah diri sebabnya kulit dah tak anjal, aset-aset penting pun dah gelebeh dan kendur, tak kurang juga kelihatan kedutan-kedutan di sana sini.. Lebih teruk jika berlaku tua sebelum usia.. OMG!! Aku tak nak jadi macam tu...

Bioxcellent Cupplus White Rahsia Payudara Tegang Dan Kulit Anjal Putih Gebu

Tak dinafikan ramai wanita yang telah bergelar ibu merungut tentang masalah payudara kendur dan kulit hilang keanjalan.. Kenapa? Tak perlu ditanya kenapa, memang sudah menjadi lumrah bagi ibu-ibu yang telah bersalin dan menyusukan.. Seperti yang aku katakan tadi, jika malas nak menjaga dari awal, itulah natijah yang bakal ibu-ibu terima.. Tambahan pula ramai wanita bekerjaya sekarang terlalu sibuk dengan urusan kerja tanpa menitikberatkan perihal diri sendiri..

Bagaimana penerimaan encik suami? Hah, kalau sang suami dapat menerima kekurangan tersebut, mungkin isteri masih boleh menarik nafas lega dan berlapang dada.. Tetapi bagaimana jika suami tidak dapat menerima kekurangan itu? Apa harus dilakukan oleh isteri? Ada tak alternatif lain yang boleh mengembalikan keadaan diri persis 'anak dara' terutamanya aset-aset penting yang dah mengendur dan menggelebeh tu...

Haaa baru gelabah nak mencari alternatif ye.. Kalau tak korang buat relax buat peace aje kat rumah tu kan.. Haha!! Tidak la kata kat korang jerk sebenarnya.. Aku pun sedikit sebanyak terjebak juga dalam masalah tersebut.. Mana taknya, kalau dah melalui pengalaman mengandung dan bersalin, tak payah nak tipulah diri tu masih bergetah macam anak dara kalau tak dijaga dari awal... Jadi, untuk menyelesaikan masalah ni, aku ada rahsia yang nak dikongsikan dengan korang.. Rahsia apa tu? Yeahh, Rahsia Payudara Tegang dan Kulit Anjal Putih Gebu..

BioXcellent Cupplus White Rahsia Payudara Tegang Dan Kulit Anjal Putih Gebu


Inilah rahsia aku.. BioXcellent Cupplus White, produk khas untuk payudara dan pencerahan kulit.. Sebenarnya, mula-mula ritu time nak cari produk untuk tujuan mengembalikan keanjalan ni, kemain survey lagi aku.. Yela, risau jugak kalau terkena produk yang berbahaya kan.. Lagi pun terlalu banyak produk di pasaran sekarang.. Jadi, memang kena hati-hati memilih produk kecantikan ni..

Nak dijadikan cerita, time jenjalan kat watson untuk beli keperluan diri, tetiba ternampak la barisan produk BioXcellent.. Nampak menarik.. Terus aje terjah setiap produk yang ada... Akhirnya, hati terpaut dengan BioXcellent Cupplus White ni sebab menepati apa yang dihajati.. Siap google lagi kelebihan dan selamat atau tak produk ni sebelum beli.. Memang bagus dan selamat diamalkan produk ni dan banyak kelebihannya.. Nak tahu apa kelebihannya? Meh aku kongsi dengan korang.. Bab selamat tak selamat pun nanti aku ceritakan kat korang ye.. Teruskan membaca.. Kehkehkeh!!

Kelebihan BioXcellent Cupplus White


Sebenarnya BioXcellent Cupplus White ni bukan sahaja untuk menganjalkan kulit dan payudara tau, tetapi ada kelebihan lain yang perlu korang tahu... Ianya baik untuk dalaman dan juga luaran.. Antara kelebihan yang bakal korang perolehi dari mengamalkan BioXcellent Cupplus White ni adalah :-
  • Dapat menambahkan saiz payudara menjadikan ia lebih pejal, tegang dan terangkat
  • Memadatkan punggung yang mengendur dan jatuh
  • Mencerah serta menggebukan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara
  • Menganjalkan kulit yang melendut dan kedutan halus pada payudara
  • Mengetatkan vagina, mencegahkan keputihan dan senggugut
  • Menghangatkan hubungan suami isteri
  • Menambahkan tenaga dan kecergasan
  • Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
  • Membentuk payudara lebih padat dan berisi
  • Menghaluskan dan menegangkan kulit payudara
  • Menaikkan payudara yang kendur dan jatuh
  • Mencantikkan payudara yang leper
  • Memontokkan payudara

Nampak tak kelebihan yang ada pada produk ni.. Bukan mak-mak budak aje yang boleh ambil produk ni tau tetapi korang yang belum jadi mak orang pun boleh amalkan produk ni.. Yang mana ada masalah keputihan dan senggugut sangat recommended..

Bahan-Bahan Utama BioXcellent Cupplus White


Kalau korang nak tahu, ramuan BioXcellent Cupplus White ini mengandungi bahan-bahan yang telah diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan payudara dan kulit cerah bersinar.. Jangan risau kerana produk ini selamat digunakan dan mengikut standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM dan GMP.. Antara bahan-bahan utama yang terkandung dalam BioXcellent Cupplus White ini adalah seperti :-
  • Maltodextrin
  • Fructose
  • Gum Acacia
  • Tricalcium Phosphate
  • Serbuk Jus Strawberry
  • Serbuk Jus Betik
  • Pueraria Lobata
  • Serbu Red Beet
  • Citric Acid
  • Serbuk Fenugreek

Tahukah Anda?
Acacia Gum - Acacia Gum atau lebih dikenali dengan Arabic Gum sangat bermanfaat dan baik untuk sistem pencernaan dan sistem imum dengan menyuburkan bakteria baik dalam usus.. Ia juga membekalkan serat larut yang membantu sistem pencernaan berfungsi dengan baik dan mengawal kandungan dula serta kolestrol dalam darah.. Selain itu, ia juga berfungsi membuang toksin dan lemak berlebihan dalam badan.. 
Pueraria Lobata - Pueraria Lobata adalah sejenis tumbuhan yang kaya dengan Isoflavones, iaitu phytoestrogen yang membantu menyeimbangkan dan menyelaraskan hormon wanita.Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Lobata juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara. Selain itu, ia juga mampu membantu melambatkan menopause, merapatkan vagina, menegangkan dan memperindahkan payudara serta punggung.

Cara Pengambilan BioXcellent Cupplus White


Cara pengambilannya sangatlah mudah.. Tak memerlukan  masa yang panjang untuk membancuhnya.. Bagaimana tu?? Jom ikut step dibawah :-
  • Campur 1 skop (20 gram) ke dalam 200ml/250ml air suam atau air sejuk
  • Kacau atau goncang sehingga larut
  • Minum serta merta selepas bancuhan benar-benar larut
  • Amalkan selepas sarapan
Jom tengok video ni dulu... (pilih setting HD untuk video yang lebih memuaskan)


Ok, nak nasihat sikit ni.. Dalam pengambilan apa-apa jua supplement, korang mesti dan harusssss minum air yang mencukupi sepanjang hari untuk mendapatkan kesan yang terbaik.. Kalau korang malas minum air putih secukupnya, korang ambillah supplement apa sahaja, memang tak berkesan.. Jadi, pastikan korang ambil air putih secukupnya setiap hari.. No skip hokeh!! Satu lagi aku nak tekankan disini, kesan bagi setiap individu adalah berbeza ye mengikut keserasian tubuh badan masing-masing..

Tip/Pantang Sepanjang Pengambilan BioXcellent Cupplus White

  • Untuk masalah jerawat sila berpantang susu, makanan bergoreng dan kicap soya
  • Elakkan pengambilan kafein kerana boleh mempercepatkan proses penuaan
  • Masa period tidak digalakkan untuk mengambil BioXcellent Cupplus White kerana ketika itu sistem penyerapan badan masih lemah dan rugi jika ambil semasa period.
  • Jarakkan 5 jam pengambilan jika mengambil ubat dari hospital/klinik
  • Jarakkan 1-2 jam pengambilan jika mengambil apa-apa jenis produk/supplement/jamu dan lain-lain
  • Untuk ibu mengandung, boleh diambil selepas kandungan berusia 4 bulan keatas manakala untuk ibu menyusu pula boleh diambil selepas baby berusia 4 bulan keatas.
  • Produk slimming/detox tidak sesuai untuk ibu menyusu atau ibu mengandung
  • Amalkan minum air masak 2-3 liter sehari untuk kesan terbaik
  • Jika mempunyai masalah kesihatan, sila rujuk doktor atau pakar kesihatan terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa jenis produk
  • Produk yang mempunyai kolagen tidak digalakkan dan tidak sesuai untuk pengguna yang mempunyai masalah alahan makanan laut, masalah kulit sensitif atau masalah resdung
Apa Kata Lea Azleeya Tentang BioXcellent Cupplus White?


Ok, dari segi rasanya, aku memang suka sebab rasa masam manis strawberry yang tak melampau dan boleh diterima dengan amannya oleh tekak aku ni.. Aku biasa bancuh 1 scoop bersama 200ml air sejuk.. Kalau korang suka minum yang lebih tawar, bolehlah bancuh 1 scoop bersama 250ml air.. Nak bancuh dengan air suam pun boleh tetapi aku lebih suka bancuh dengan air yang sejuk... Segar rasa bila minum.. 

Eceli dah 2 minggu aku consume BioXcellent Cupplus White ni.. Banyak juga perubahan yang aku rasai.. Paling ketara adalah aku lebih bertenaga dan cergas dari sebelumnya.. Bangun pagi pun lebih bersemangat dan lebih segar.. Kulit pun ada sedikit perubahan.. Nampak lebih lembut dan sedikit cerah dari sebelumnya.. Seronok weh bila ambil apa-apa produk, nampak hasilnya.. Paling penting, minum air putih secukupnya.. Itu syarat paling utama untuk dapat hasil yang maksima..


Aku yakin dengan BioXcellent Cupplus White berbanding produk lain kerana produk ini telah diiktiraf oleh Asia Pacific Super Health Brand Excellence, 100% Natural dan ada GMP Certified.. Selain itu, produk ini mudah didapati kerana ada dijual di Watsons... 

Dapatkan Sekarang BioXcellent Cupplus White Rahsia Payudara Tegang Dan Kulit Anjal Putih Gebu 

Memiliki kulit cerah dan payudara besar dan montok sememangnya impian setiap wanita terutamanya mereka yang mementingkan penampilan diri. Bagi kaum hawa, memiliki kulit yang cantik adalah seperti satu kemestian kerana PUTIH itu CANTIK! PAYUDARA BESAR dan TEGANG itu MENARIK! Betul tak? Jadi, untuk mencapai impian korang tu, apa tunggu lagi? Rahsia payudara tegang dan kulit anjal putih gebu dah pun terbongkar.. Dapatkan sekarang BioXcellent Cupplus White untuk dapatkan payudara dan kulit yang diimpikan..

BioXcellent Cupplus White ini boleh didapati di cawangan-cawangan Watson yang berhampiran ataupun korang juga boleh terus dapatkan secara online melalui website BioXcellent..

HARGA

BioXcellent Cupplus White - 700g (30 hari)
RM66
(Termasuk postage jika beli terus dari HQ)


Untuk sebarang pembelian atau maklumat lanjut, sila layari :-

Website

Facebook

Instagram


Read More