Lirik Lagu Angan Merintih - Iqa Nizam


Lirik Lagu Angan Merintih - Iqa Nizam  |  Minggu lepas aku perasan ramai yang share video clip lagu Angan Merintih dari Iqa Nizam.. Terjebak la jugak untuk tonton video clipnya.. Yelah, semua dok share kan.. Mesti ada yang menarik tentang lagu ni.. So, bila dah tonton sendiri, yes aku suka lagu ni.. Lirik pun best.. Kenalah dengan jiwa aku.. Boleh layan!

Lirik Lagu Angan Merintih - Iqa Nizam

Ok, kalau korang nak tahu, Angan Merintih ni merupakan single terbaru nyanyian Iqa Nizam.. Mesti ada yang tertanya-tanyakan siapa Iqa Nizam ni.. Mulanya aku tak kenal jugak, lepas siasatan dijalankan, barulah tahu dari mana penyanyi ini mula bertapak dalam industri muzik tanah air.. Jom kenali Iqa Nizam lebih dekat..

Siapa Iqa Nizam?

Sebelum ni, Iqa Nizam pernah menyertai rancangan I Can See Your Voice (ICSYV).. Beliau juga dikenali di Indonesia dan mempunyai peminatnya sendiri di sana.. Dah banyak sebenarnya lagu nyanyian Iqa Nizam ni.. Kalau search kat youtube, korang dapat lihat banyak lagu dendangan Iqa Nizam dan ada juga lagu duet bersama penyanyi Indonesia Thomas Arya.. Best!

Angan Merintih merupakan single terbaru nyanyian Iqa Nizam dibawah naungan Insictech Musicland yang baru saja dilancarkan pada 25 September 2020 yang lalu.. Meskipun masih baru, video clipnya di youtube telah mencecah lebih daripada 30,000 views hanya dalam masa 2 minggu sahaja.. Terbaik!! 

Lirik lagu ni memang layan lah.. Aku sendiri pun dok ulang dengar lagu ni.. Jom korang, sesama aku layan lagi lagu Angan Merintih ni.. Hehe..




ANGAN MERINTIH 
Artis : Iqa Nizam
Lagu / Lirik:  El Hadam

******

Telah Tercipta, Saat Dirasakan Tiba
Menjunjung Nikmat Bahgia Tanpa Duga
Namun Terselit Sesuatu
Yang Menyakitkan Tanpa Segan Silu

Mana Mungkin,
Ku Kan Menjadi Sasaranmu Lagi
Kerana Ku Tahu Kau Hanya Membuatku
Ku Berangan Dalam Beradu-!!!

Disaksikan Bulan Indah Cantik Mengambang 
Temani Hatiku Sepinya Dibunuhmu
Bicara Katamu Membuatku Akur
Kisah Tersimpan Hanya Mimpiku

Biar Sakit Dalam Diri Ku Sendiri
Takku Biar Mereka Menangis Untukku
Kerana Ku Yakin Disebalik Kisahku 
Tersimpan Harga Tiada Ternilai


Kalau rasa tak nak layan kat youtube, boleh juga layan lagu ni di platform seperti dibawah ini..


Subscribe & Follow Us


Aktifkan nada pemanggil ini dengan cara berikutnya :-  

MUAT TURUN NADA DERING 

Maxis CallerRingtones -- Dial *131*669926# tekan Call/Hantar 

DiGi CallerTunes -- Dial *233*1373151# tekan Hantar/Call 

Celcom CallMeTones -- Dial *323*738750# tekan Call/Hantar 

U Mobile ColourTones -- Taip CRM 10051619 dan hantar ke 28383    


Album : Iqa Nizam - Angan Merintih 
℗ & © 2020 INSICTECH MUSICLAND SDN BHD 
Publishing : MEDIA ASIA PRODUCTION SDN BHD


QuickEdit
Lea Azleeya
1 Comments

1 comment:

  1. tak pernah dengar lagu ni... nama penyanyi pun tak familiar sangat... tapi suara dia sedap !

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)