Segmen Bloglist 2020 Blog Shida | www.duniashida.com


Segmen Bloglist 2020 Blog Shida | www.duniashida.com  |  Holaaaaa.. Im back! beberapa minggu menyepi dek kesibukan melanda, ni baru nak mula balik.. Kita mula dengan menjoinkan diri dalam Segmen Bloglist 2020 Blog Shida ni dulu disamping support rakan-rakan blogger yang buat segmen ataupun giveaway.. Mane tau, ada rezeki boleh masuk dalam bloglist blog shida ni dan kalau melimpah ruah lagi dapat menang hadiah yang disediakan.. hiks.. 






Ok nak cite sikit tentang 'Apa yang aku suka dengan blog shida' ni... 

First aku suka sangat dengan rupa blog atau lebih tepat template blog shida ni.. Biru.. Menyejukkan mata.. Nak baca artikel pun tak de la berpinar mata kan.. Selesa je.. Susun atur blog pun kemas sangat.. Tak menyerabutkan mata memandang... Nice!! Warna yang digunakan sangat minimal dan terbaik untuk reader... 

Selain tu, banyak info yang boleh kita dapat dalam blog shida ni.. Tutorial ada, fesyen ada, isu semasa ada, tentang kecantikan ada dan banyak lagi.. Memang sangat bagus dijadikan rujukan.. Artikel pun mantap.. So, bagi korang yang nak cari info, leh terjah blog shida ye..

Oklah, kalau korang nak join segmen ni, boleh terus klik banner kat atas nun.. Segmen ni akan tamat pada 13 Julai 2020 nanti.. Jom ramai-ramai memeriahkan segmen shida ni... Gut luck guys!!



QuickEdit
Lea Azleeya
13 Comments

13 comments:

  1. Salam kenal dari saya..Lea :)
    Terima kasih sudi join segmen shida.
    Terima juga atas ulasan yg diberikan :)

    Teruskan berkongsi link entri anda
    untuk terus menjadi pemenang TOP REFERRAL ya!
    Good Luck :)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen Lea.
    Lea sihat.

    ReplyDelete
  3. Blog shida dari dulu biru..setia betul dia dengan biru.. hahah

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan, nama blogger baru dan nama saya Linda
    Saya ingin bertukar link dengan rakan-rakan blogger semua
    Sertai segmen saya "Jom Tukar Bloglist"
    Maaf jika ada salah susunan, orang baru…heheheh..Baru nak belajar buat segmen dan cari rakan-rakan
    JOM TUKAR BLOGLIST

    ReplyDelete
  5. Lamanya tak join segmen!!good luck Lea!

    ReplyDelete
  6. Saya datang dari segmen Bloglist Shida dan saya juga sedang buat segmen
    Salam perkenalan, nama blogger baru dan nama saya Linda
    Saya ingin bertukar link dengan rakan-rakan blogger semua
    Sertai segmen saya "Jom Tukar Bloglist"
    Maaf jika ada salah susunan, orang baru…heheheh..Baru nak belajar buat segmen dan cari rakan-rakan
    JOM TUKAR BLOGLIST

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama...

    https://webayas.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum....singgah dari segmen yang sama...

    https://www.cikash.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida-www.duniashida.com.html

    ReplyDelete
  9. salam, senarai pemenang dah update ya :)
    http://www.duniashida.com/2020/07/senarai-pemenang-segmen-bloglist-2020.html

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)