Top Social

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

Friday, February 28, 2020
Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends | Assalamualaikum wbt.. Hi guys! Wah rasa lain macam lak menaip kat sini.. Dah lama kot menyepi dari dunia penyiaran blog ni.. Hiks.. Rindu gile kot nak menaip balik.. Dah alang-alang nak lepaskan rindu menaip ni, aku nak joinlah dulu Giveaway Wang Tunai by Mamapipie & Friends ni.. Hadiah memang mengancam jiwa la.. Rugi korang tak join tau...

Giveaway Wang Tunai Mamapipie
Nak join? Klik banner kat atas ni ye..

Korang yang nak join tu sempat lagi.. Esok last date dia.. 29 Februari 2020.. Moh le semak syarat-syarat penyertaannya dulu sebelum menjoinkan diri.. Tak susah pun.. Sonang ajo..

Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

1.  Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
2.  Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends".
3.  Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
4.  Tag 3 rakan
5.  Wajib Follow Youtube ibusyurga : Klik Sini -> Youtube ibusyurga
6.  Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang

Semua syarat diatas adalah WAJIB ye kengkawan.. Mamapipie akan check satu persatu.. So tak boleh nak mengelat.. Hehe.. Kalau korang mengelat, akan disqualified.. Hiks..

Nak terpilih hadiah utama, korang kena la rajin singgah dan komen blog penaja ye sebabnya penaja sendiri akan pilih pemenang hadiah utama.. So, silalah rajinkan jari jemari korang untuk singgah dan komen.. Pesanan untuk aku jugak ni.. Haha!!
  • Digalakkan Follow Media Social Mamapipe : Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post giveaway tersebut
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020

Yeahhh syarat dah setel check, tibalah masa nak check hadiah pulak.. Memang menarik gile weh!! Teruja badak aku nak join giveaway ni.. Mane la tau ada rezeki anak-anak kan.. Ahakz.. Amiin YRA.. Hehe..

Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Apa kata Mamapipie tentang hadiah? Jom baca..
Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi :-

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)
1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)
2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)
14 x RM50


Okehlah, bagi yang belum join cepat-cepatlah join ye sebabnya esok dah last date.. Rugi tak grab peluang keemasan ini.. Kot ada rezeki boleh menang wang tunai.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah korang, nampak pada giveaway ni sape tau kan.. Termasuk tuah aku la tu.. Haha.. Ok la, gut luck untuk diri sendiri dan semua yang join..

Jom join korang : Sha  |  Siqah  |  Zaza


7 comments on "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends"
  1. Tq Lea support GA mama Good luck ye

    ReplyDelete
  2. singgah dari segment sama, best of luckk ~

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  3. good luck ya...
    BW dari GA yang sama...

    http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dr GA yang sama.. semoga ada rezeki kita :) gudlcuk!!


    https://norshamimi.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete