Top Social

Lirik Lagu Perasaanku - Fieya Julia

Monday, August 26, 2019
Perasaanku - Fieya Julia  |  Hi guys! Perasaanku nyanyian Fieya Julia ni serius aku tak pernah dengar sebelum  ni.. Aku  tahu kewujudan lagu ni pun disebabkan kawan aku yang sorang ni.. Nampak sangatlah aku tak ikuti perkembangan muzik kan.. Yang aku tahu muzik lama-lama.. Orang lama kah?? Haha.. Btw, lagu ni best juga bila di dengar.. Lirik dia pun syahdu sangat.. Kehkeh.. So, kire boleh layan la lagu ni.. Kalau karaoke ok tak? Ahakz..

foto : google


Lirik Lagu Perasaanku
Fieya Julia

******

Jika aku tak lagi engkau merindu katakan padaku
Sungguh aku merasakannya darimu

Jika aku tiada dalam hatimu
Tak perlu kau buntu
Tak usah kau pertahankanya untukku
Lepaskan saja aku

Dan bila ku sedang berduka
Kau hadir bagaikan tiada apa
Sungguh aku tak mengerti
Siapa diriku sebenarnya dihatimu

Mengapa ku selalu dibuai dusta dan derita
Selalu dibelai bicara manisnya
Ku disakiti selalunya

Oh tuhan mengapakah
Salahkah ku ingin rasa bahagia

Selalu dicinta sentiasa
Ingin kau ada selalunya

Mengapa ku selalu dibuai dusta dan derita
Selalu dibelai bicara manisnya
Ku disakiti selalunya

Oh tuhan mengapakah
Salahkah ku ingin rasa bahagia

Selalu dicinta sentiasa
Ingin kau ada selalunya
Ingin kau ada selalunya





4 comments on "Lirik Lagu Perasaanku - Fieya Julia"
  1. Suka lagu ni. Tambah2 masa jadi ost citer semua salahku yg fasha sandha berlakon.

    ReplyDelete
  2. Sebenarnya kan...akak ada bat video slow motion tepi laut ala2 tengah frust...tapi segan nak letak kat social media..hahaha...latar belakang lagu ni la...lagu ni best..kalau hayati lirik lagu dia..yg tak frust pun bleh meleleh airmata

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA!! nak tgokkkkkkk hehehehe fb fb sebab kita friend dkt fb haha

      Delete
    2. Even fieya ada lagu baru, still takleh move on dgn lagu ni. Best

      Delete