Top Social

Tersenarai 100 Blog Pilihan 2018 HasrulHassan.Com

Sunday, January 14, 2018
Tersenarai 100 Blog Pilihan 2018 HasrulHassan.Com  |  Alhamdulillah, permulaan tahun 2018 menjadi pembukaan tahun yang sangat bertuah bagi aku.. Banyak rezeki yang datang kepada aku.. TQ ALLAH... Salah satunya tersenarai dalam 100 Blog Pilihan 2018 HasrulHassan.Com.. Syukur yang tak terhingga.. Terima kasih kepada blogger femes Hasrul Hassan kerana sudi pilih Blog Lea Azleeya sebagai blog pilihan bagi tahun ini.. 


Bagi warga keluarga blogger malaysia, rasanya semua dah kenal kot Blogger Hasrul Hassan ni kan.. Femes dengan tips SEO dan Adsense.. Banyak maklumat tentang SEO dan terutamanya tentang Adsense boleh didapati di blog beliau.. Kalau korang yang masih terkapai-kapai mencari maklumat dan panduan adsense, bolehlah ke blog beliau untuk menyelongkar tips yang ada.. hehe..



Hah, kalau korang nak blogging tips juga korang boleh terjah blog beliau.. Banyak perkongsian tentang blogging tips di sana.. Memang tak rugi kalau korang singgah di blog beliau.. Korang akan membaca pelbagai ilmu dari sana untuk lebih maju dalam dunia blogging... Bagi yang bukan blogger pula, korang boleh lihat tempat-tempat menarik yang pernah blogger Hasrul Hassan lawati.. Nanti bolehlah korang plan untuk bercuti bersama keluarga.. Tak gitu.. Hiks

Oklah, untuk list 100 blog pilihan 2018 aku  tersenarai di tangga yang ke-50.. Wahh cun-cun dok tengah-tengah tu.. Haha!! Ramai blogger yang aku kenal dan ada dikalangannya merupakan blogger yang agak rapat dengan aku.. Semoga dengan penghargaan ini, dapatlah aku dan kengkawan yang lain lebih bersemangat untuk blogging lepas ni.. 

Kalau korang nak tengok sama ada korang tersenarai ataupun tidak, boleh klik di SINI..


14 comments on "Tersenarai 100 Blog Pilihan 2018 HasrulHassan.Com"
  1. Tahniahh! Selalu jugak baca tips dari hasrulhassan.com :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah Lea!! Semoga terus berjaya dalam dunia blogging :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak Lea. Top50 kot. 2019 mungkin boleh top10 hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. alhamdulillah mama pun Ada kalau x silap no 45

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..ini menjadi pembakar semangat bukan sahaja untuk Lea...malahan untuk sahabat-sahabat blogger yang lain juga...
    TAHNIAH Lea.

    ReplyDelete
  6. Nama SISHAWA.COM pun hadoooo... kiki =D

    ReplyDelete