Top Social

Giveaway Yes 2017 By Roxalynne

Friday, December 08, 2017
Giveaway Yes 2017 By Roxalynne  |  Orite, disebabkan aku tersangatlah free dikala ini jadi aku nak la join giveaway yang kengkawan blogger buat.. Dalam masa yang sama aku dok tertunggu-tunggu parcel samapi untuk entry aku seterusnya nanti.. hehe.. Tak sabar rasanya menunggu kehadirannya... Haha!! Ayat cam ampeh jerk kan.. Oklah, jom join Giveaway YES 2017 by Roxalynne ni..

Klik banner untuk join

Hadiah yang disediakan untuk pemenang sangat menarik.. Jadi, korang yang  mana blogger tu jom la join giveaway ni.. Lagi ramai lagik meriah kan.. Hehe.. Aku ni pulak bilalah nak buat giveaway lagik ye.. Asyik dok join giveaway kengkawan jerk.. Hiks..

Tarikh Tamat
30 Disember 2017



10 comments on "Giveaway Yes 2017 By Roxalynne"
  1. Semoga ada rezeki untuk Lea nanti.

    ReplyDelete
  2. all the best lea.. bila pulak lea nak buat giveaway .. hii

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum sis..
    Terima kasih sudi join ^^

    Hehe done follow #713

    Senarai Peserta, saya dah update ^^

    boleh check sini yea :) --->
    ❤️ Participants ❤️ | GiveAway YES 2017 by Roxalynne

    ReplyDelete
  4. Semoga kak Lea terpilih untuk jadi pemenang..

    ReplyDelete
  5. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/12/giveaway-yes-2017-by-roxalynne.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah..
    http://ctroxalynna.blogspot.my/2018/01/pemenang-giveaway-yes-2017-by-roxalynne.html

    ReplyDelete