Segmen Mencari Bloglist By Kinah


Segmen Mencari Bloglist By Kinah  |  Sebelum bantal menjemput untuk tido, aku join dulu Segmen Mencari Bloglist by Kinah ni... Manelah tahu ada rezeki terpilih untuk menghuni senari bloglist blog beliau kan.. Hehe..

Segmen Mencari Bloglist By Kinah
Segmen Mencari Bloglist By Kinah
Kalau korang rasa nak join jugak, boleh klik terus kat banner segmen atas ni ye... Syarat yang ditetapkan pun sangat mudah... So, jom kita pakat join ramai-ramai..



Tarikh Tutup
14 Mei 2017


QuickEdit
Lea Azleeya
12 Comments

12 comments:

  1. macam2 segman ada dalam dunia blog ni rupanya. menarik la.

    ReplyDelete
  2. Gud luck sis & all the best ;)

    ReplyDelete
  3. best betul taw dapat join banyak segmen..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Terima kasih join segmen. Senarai peserta dah update. Bolehlah start blogwalking.

    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/05/senarai-peserta-segmen-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. Good luck.. datang dari segmen sama

    https://cikash.blogspot.com/2017/05/segmen-mencari-bloglist-by-kinah.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, singgah sini... Best of luck sis...😉

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/05/segmen-mencari-bloglist-by-kinah.html

    ReplyDelete
  7. jalan2 dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/05/segmen-mencari-bloglist-by-kinah.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)