Tempat Dating Dengan Encik Blog


Assalamualaikum wbt

Tempat Dating Dengan Encik Blog  |  Tajuk kemain saspen lagik ye.. Isi cerita hanya simple aje.. Hiks.. Beberapa hari lepas, aku kerah tenaga aku yang sekangkang kera ni untuk kemas tempat aku berblogging.. Ruangan kerja aku la senang cerita.. Kemahin aku mengangkat buku dan rak buku.. alih sana alih sini meja study aku  ni.. Dulu la meja study, sekarang dah jadi meja kerja.. Hehe.. 

Lepas dah penah pusing sana pusing sini, barulah aku berpuas ati dengan susun atur dan kekemasan tempat aku berblogging ni.. Rasa selesa diri sendiri dan juga bijik mata ni memandang persekitaran meja kerja aku ni.. Baru rasa semangat sikit nak berblogging.. tak gitu korang??

Moh le aku lanje satu gambo suasana kedamaian di meja kerja aku ini.. Huhu..


Aceee aceee, siap tunjuk laman blog tu.. Tau la pakai template baru... ehh terrrrrr-kabo lak.. Haha.. Tapi bukan itu isunye disini.. Yang aku nak tekan kan disini adalah meja kerja aku bersih berkilat dan kemas.. Kemas tak korang?? Adehh aku lupa nak amek gambo sebelum dan selepas.. Ehh Selepas yang ni la.. Gambo sebelum lupa nak amek..

Inilah hasilnya setelah penat lelah mengejas sana sini.. Alhamdulillah aku sangat berpuas hati.. Selesa sangat.. Korang tamo ke kongsi tempat korang lak?? Mane tau leh curik idea.. Hahaha!!


QuickEdit
Lea Azleeya
8 Comments

8 comments:

  1. Syoknya ada ruang kerja yg kemas & cantik, mai selalu online atas tilam je.. hehehe... Kak lea, mcm ada something wrong la kt template kak lea, sbb mai nmpk button edit tu kat gadget kak lea, cuba kak lea view pakai ctrl+shift+n , nampak jugak kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankz mai.. Akak dah edit balik.. Seb baik mai kasitau.. Kalau tak, akak tataw sal tu..

      Delete
  2. Kemasnya meja kak lea.adik nak buat juga..nnati adik snap pic.hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa buat jangan tak buat.. Nanti baru selesa nak study ke apa ye.. Hehe.. gut luck dik.. :)

      Delete
  3. Sha guna tab je..
    Selalunya lepak dekat katil or kerusi.. hehehe

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)