Hello, Oktober..!!


Assalamualaikum wbt..

Hello, Oktober..!!  |  Gut bai September... Hello Oktober... Kedatangan oktober tahun ni lebih bermakna dalam hidup aku... Macam-macam yang berlaku dalam masa yang begitu singkat.. Bermula dari bulan September dan berakhir dengan penuh bahagia di first oktober hari ini.. Alhamdulillah.. Thank You ALLAH..

Dalam bulan oktober ni jugak ada beberapa peristiwa yang berlaku dan menjadi kenangan sehingga kini.. Bak tajuk lagu Awie "Tragedi Oktober".. haha.. 

Bagi aku inilah permulaan hidup bagi aku... Semoga kebahagian yang aku kecapi hari ni akan berkekalan sehingga akhir hayat aku.. Insyaallah..

n.k : Haisss sies pulak kali ni yek.. Haha..~!!


QuickEdit
Lea Azleeya
0 Comments

No comments:

Post a Comment

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)