Shopping Sakan Di Lazada Dengan Voucher Merdeka Contest

Shopping Sakan Di Lazada Dengan Voucher Merdeka Contest  |  26 September lalu, pemenang untuk Merdeka! Merdeka! Lazada Blogger Contest telah pun diumumkan di SINI... Dan aku telah memenangi tempat kedua dalam contest tersebut dengan hadiah berupa shopping voucher bernilai RM300.. Alhamdulillah... Hadiahnya dah pun di emailkan kepada aku pada 29 September yang lalu..

Shopping Sakan Di Lazada Dengan Voucher Merdeka Contest 

Lama jugak dok peram voucher ni sebab tak tahu nak shopping apa.. Biasalah kalau dah banyak camni nilainya, harus dimanfaatkan sebaiknya sampaikan tak tahu nak beli apa.. Pada asalnya plan nak beli barang baby, tapi rasanya semua dah ada cukup lengkap cuma botol susu aje yang tak beli lagi.. Jadi beli apa yang perlu aje lah.. Encik suami pun awal-awal lagi dah mintak dibelikan kasut kerja.. Almaklumlah kasut kerjanya lama dah tak bertukar.. Kesian jugak.. Jadi bagilah reward dekat dia untuk kali ni.. Ehh, kali ni je ke..?? Rasanya banyak kali dah.. Haha.. Nak beli baju untuk Qhaliff pun, tak jadi sebab risau tak padan dengan saiz.. Banyak dah beli baju online, bila sampai aje tengok saiznya kecil.. Jadi lebih baik beli terus di kedai.. Nak tau barang apa aku shopping di Lazada? Jom tengok..


7 barang aku shopping di Lazada dengan voucher merdeka contest tersebut... Itu pun puas fikir nak beli apa.. Encik suami rembat 2 pasang kasut kerja.. Ewaaahh sakan dia noooo... Untuk baby, aku beli botol susu pigeon.. Beli yang besar terus.. Kalau beli yang kecik, sekejap aje pakai.. Rugi hokeh!! Kalau baby tak sesuai botol ni, boleh kasi Qhaliff aje.. Pastu Desk Lamp untuk kegunaan sebagai lampu malam.. Untuk aku pulak, aku beli Maybelline Super BB Cushion dan lipstik aje.. Lipstik tu tak plan pun nak beli sebenarnya.. Itu pun sebab nak kasi cukupkan jumlah RM300 tu.. Nampak, wipes pun aku beli.. Haha.. Dah alang-alang bende alah tu dok lalu lalang depan bijik mata aku, terus aje lah masuk dalam cart..  Total semua RM 299.45.. Tak cukup jugak 300 tu.. Tak pe la.. Sen-sen aje pun kan.. Halalkan aje.. Hehe..

Postage memang tak termasuk dalam RM300 tu.. Perlu dibayar secara berasingan.. So, aku cuma bayar kos postage aje RM20..

Aku shopping ni 9hb Oktober dan kebetulan time ni tengah MYCYBERSALE... Potongan sehingga 90%.. Lagi murahlah harga barang.. Dapatlah shopping banyak sikit barang.. Ada hikmahnya juga aku peram lama voucher ni yek.. Kalau tak, kena bayar harga asal.. Huhu.. Alhamdulillah..

lazada malaysia, lazada, mycybersale

Korang yang mana nak shopping online tu, jom pakat terjah LAZADA MALAYSIA.. Sekarang tengah ada sale bersempena MYCYBERSALE.. Potongan sehingga 90% bermula 9hb hingga 13 Oktober 2017 ini.. Jangan lepaskan peluang untuk shopping sakan di Lazada ye..


22 comments on "Shopping Sakan Di Lazada Dengan Voucher Merdeka Contest "
  1. wah..banyak jugak tu lea shopping...kena manfaat kan betul2 voucher yang diberikan...

    ReplyDelete
  2. Wow, banyaknya borong, tapi bila dah ada voucher nie, memang rambang mata nak pilih barangan apa, kan.. hihi anyway, tahniah Lea..

    ReplyDelete
  3. Ya tuhan bestnya shopping kak lea. Rezeki kan 😚

    ReplyDelete
  4. wahhh..untung tu,shopping gunapakai voucher. Settle untuk kerperluan keluarga kecil lea.Alhamdulillah.. rezeki berblogging.

    ReplyDelete
  5. Wah best nya dpt shopping guna voucher. Banyak dpt beli tu nampaknya.

    ReplyDelete
  6. Aduhhh jeles sangat ni haha. Kalau nak guna duit sendiri kekadang berkira jugak kalau nak beli barangan yang quite priceyyy. Rezeki baby rezeki mak bapak baby jugak hehe

    ReplyDelete
  7. wah bestnya lea....alhamdulilah rezeki baby kan

    ReplyDelete
  8. tahniah!!! wow seronoknya boleh shopping sakan...

    ReplyDelete
  9. banyak tu kak leaa boleh shopping.. bestnyaa.. busyra dah lama tak shopping di lazada..

    ReplyDelete
  10. wahhh bestnya. ciktie tak sempat nak usha-usha pun lagi

    ReplyDelete
  11. wah tahniah lah rezeki.. banyak betol shopping hii

    ReplyDelete
  12. yuhuuu... bestnya... akak tak shoping apa pun... hehe... tengok website tutup, buka tengok semula pastu tutup... kekeke

    ReplyDelete
  13. Tahniah Lea.. Berbaloi-baloi beli time sale..

    ReplyDelete
  14. Wahhh syioknya shopping....mesti rambang mata kan hehe

    ReplyDelete