Lazada Merdeka Blogger Contest Winners Announcement

Lazada Merdeka Blogger Contest Winners Announcement  |  2 hari lepas aku dapat emel dari pihak lazada tentang keputusan pemenang Lazada Merdeka Blogger Contest.. Macam biasalah, keputusan ni akan dihantar kepada semua peserta yang join contest tersebut.. Lama jugak rasanya tunggu keputusan ni keluar.. 26 Sept 2017 barulah diumumkan pemenangnya.. Tak seperti selalu, kali ni aku tak berapa nak excited tengok nama pemenang sebab dah banyak kali jugak join lazada contest  ni tapi tak de rezeki lagi untuk menang.. Dalam pada tak berapa nak excited tu, tetiba ternampak satu nama ni yang cukup aku kenali.. Hoh!! Siapakah??


Nama aku wehhh!! Dok dalam senarai pemenang 2nd Prize.. Allahuakbar... Ada rezeki aku kali ni rupanya.. Betullah kan, rezeki ni datangnya tanpa disangka-sangka.. Bila kite terlalu mengharap, boleh jadi ianya bukan untuk kita.. Bila kita tak mengharap langsung, tetiba ia datang bergolek pada kita.. Alhamdulillah... TQ ALLAH.. TQ Lazada...

Tahniah jugak aku ucapkan pada semua pemenang yang tersenarai... Lain kali kita pakat join lagik yek Lazada Contest ni.. Mane tau ada rezeki korang pulak untuk menangkan.. Insyaallah.. Tak sabar nak tunggu vouchernye.. Bolehlah aku shopping barang anak-anak juga nanti.. Banyak yang nak dibeli ni.. Inilah dinamakan rezeki anak yek.. 😉


10 comments on "Lazada Merdeka Blogger Contest Winners Announcement"
  1. alhamdulillah.. tahniah lea.. rezeki baby baru lahir.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah. saya pun rajin je join rezeki je tak ada lagi

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...tahniah sis dan semua pemenang :)

    ReplyDelete
  4. Rezeki anak2 kan. Besttt nya menang. 😚😊

    ReplyDelete
  5. Tahniahhh-tahniahhhhh, bestnyaaaa !
    Kali ni, Nona takde rezekiii !
    Happy Shopping !

    ReplyDelete
  6. Orang kata tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu hehe. Tahniah kak. Soppim sakan nohh!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Tahniah kak Lea. Shad xsempat join itu hari..Hehehe.. 💕💕

    ReplyDelete