Borong Baju Anak Di SGShop Malaysia

Borong Baju Anak Di SGShop Malaysia  |  Ada yang masih tak tahu ke tentang SGShop? SGShop ni adalah sebuah website online shopping yang barangnya adalah terus dari China.. Untuk kita yang berada di Malaysia ni, boleh shopping di SGShop Malaysia supaya lebih mudah dalam urusan pembelian dengan menggunakan bahasa melayu atau inggeris.. Hiks.. Baru-baru ni aku sekali lagi borong baju anak di SGShop Malaysia.. Sebelum ni dah pernah shopping di sana tetapi menggunakan duit sendiri.. Kali ni shopping dengan sakannya kerana Menang Giveaway SGShop Shopping Credit By Wani Sukarno bernilai RM 100..


Pada awalnya, aku nak shopping baju newborn untuk bakal baby yang akan lahir nanti.. InsyaALLAH... Tetapi memandangkan aku tengok baju newborn yang ada kat laman web tu agak mahal harganya, jadi aku shopping aje baju si Qhaliff.. Baju Qhaliff lagi murah berbanding baju newborn.. Huhu... First shopping aku pilih 3 helai baju.. Tak berani nak beli banyak sebab risau kos pos dan servis casnya tinggi dan terpaksa tambah duit sendiri pulak.. So, bila dah bayar kos pos dan servis cas, ada lebihan credit.. Aku beli lagi sehelai baju Qhaliff untuk habiskan credit yang ada.. Cuma kos pos belum dibayar lagi.. Tunggu sampai warehouse dulu.. Hiks..

Borong Baju Anak Di SGShop Malaysia
Borong Baju Anak Di SGShop Malaysia
Memandangkan Qhaliff kurang baju berseluar pendek, aku borong semuanya seluar pendek.. Baju belang-belang merah tu, tengok dalam gambar lawa, bila sampai, lahaiii cam baju pompuan la pulak.. Haha.. Tak pe la, seluarnya masih boleh dipakai.. Hiks.. Tak sabar pulak nak tunggu yang sehelai lagi.. Hehe.. Setakat ni kualiti baju sangat ok berpadanan dengan harganya... Yang tak dayanya nak membayar kos pos dan servis casnya yang kadang kala agak mahal mengikut barang... Biasalahkan barang dari china, haruslah mahal kos posnya.. So, kene tengok barang yang dibeli jugak.. Kena buat perbandingan harga dulu sebelum beli..

Orite, kalau korang nak try beli barang terus dari China bolehlah layari laman web SGShop Malaysia... Banyak barang-barang menarik dan murah.. Kalau nak borong buat berniaga memang berbaloi-baloi..


19 comments on "Borong Baju Anak Di SGShop Malaysia"
  1. Comel baju2 tu lea. Ana pun suka beli baju utk syafi sebab kain dia best so far.

    ReplyDelete
  2. sha ada beli jugak baju untuk baby memamg cun gila hehehe harga rm13 je

    ReplyDelete
  3. macam best je.. nie lebih kurang macam taobao kan lea?

    ReplyDelete
  4. sebenarnya kan,banyak dah dalam wishlist tu,tapi bila fikir kos pos,rasa terbantut pulak nak beli

    ReplyDelete
  5. cantik2 smuanya kak lea.. rm100 boleh dpt 3 pasang kan. best!

    ReplyDelete
  6. Cik akak tak pernah lagi borong barang dr china..

    ReplyDelete
  7. Dah berpuluh kot barang sy beli dari sgshop ni hehe..best bila tau cara nak shopping dr China ni..

    ReplyDelete
  8. tak pernah lgi shopping kat sg shop ni . boleh godek2 lama sgshop lepas ni

    ReplyDelete
  9. best kan beli brg di sgshop...Lokman pun raya sakan beli disini...hehehe!

    ReplyDelete
  10. Mesti Qhaliff sukakan...hehehe..rezeki abang Qhaliff..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  11. semua tunjuk barang dari sgshop. daku pun masih menunggu barang untuk sampai hehe

    helloaiman

    ReplyDelete
  12. Macam best ajer..haih...ni dah la suka shopping..habislah...jangan ajarin dong...hahaha

    ReplyDelete
  13. waa.. berbaloi ni.. habis la.. menggigil suda maybank2u kakak ni..

    ReplyDelete
  14. Kalaulah dapat credit lagi, bolehlah beli baju pula.. Hehehe

    ReplyDelete
  15. Comey nya baju-baju kat Sgshop nie, nanti nak godek la, boleh belikan untuk anak-anak sedara.. =)

    ReplyDelete