Akhirnya Terpilih Sebagai Pemenang Giveaway SGShop Shopping Credit By Wani Sukarno

Akhirnya Terpilih Sebagai Pemenang Giveaway SGShop Shopping Credit By Wani Sukarno  |  Alhamdulillah, setelah percubaan beberapa kali join giveaway SGShop shopping credit anjuran rakan-rakan blogger, akhirnya terpilih sebagai pemenang Giveaway SGShop Shopping Credit by Wani Sukarno.. Sebenarnya, nama pemenang dah diumumkan pada 14 Jun 2017 yang lalu.. Tapi aku jerk terlupa nak update tentang hal ini.. Otak terlalu sarat dengan idea sampai tercicir entry untuk yang ini.. Hukhuk!!

Akhirnya Terpilih Sebagai Pemenang Giveaway SGShop Shopping Credit By Wani Sukarno
Terpilih Sebagai Pemenang Giveaway SGShop Shopping Credit By Wani Sukarno
Pinjam banner cantik ni ye wani.. ^_^

Giveaway RM1000 Shopping Credit by Wani Sukarno ni aku join akhir bulan Mei hari tu.. Tak sangka juga terpilih sebagai pemenang untuk kali ni.. Alhamdulillah ada rezeki aku untuk shopping di SGShop nanti.. Pape pun nak ucapkan terima kasih bebanyak pada Blogger Wanie kerana sudi memilih diri ini sebagai pemenang... Cewahhh.. Ayatnya ya ampunnn!!




Plan asal aku kalau menang giveaway ni nak beli kabinet baju untuk baby baru.. Tetapi bila di riki-riki dengan Blogger Sha tentang pembelian rak buku beliau di SGShop, terus tak jadi kerana kos postage agak mahal berbanding harga barang.. So, aku kuburkan niat aku tu dan aku akan shopping baju baby aje nanti kat SGShop... Hiks.. 

Orite, kalau korang tak de idea nak masak ape hari ini, korang boleh terjah Blog Wani Sukarno untuk mendapatkan resepi-resepi yang superb sedap... Berlambak uolls resepi kat blog beliau... Semua sedap-sedap belaka.. Tak pun, kalau korang nak beli produk Nurraysa pun boleh.. Beliau ada menjual produk tersebut...

Jom terjah sekarang!!





15 comments on "Akhirnya Terpilih Sebagai Pemenang Giveaway SGShop Shopping Credit By Wani Sukarno"
  1. tahniah kak. saya pun menang juga. kan, kene buat belian bijak, sebab harga postage ikut berat barang.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Lea.. rezeki Baby nak dapat baju baru tu..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, tahniah Lea..Murah rezeki awak sekeluarga.. =) seronoknya dapat shopping baju baby kan..

    ReplyDelete
  4. tahniah.. selamat shopping online.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah Lea..sep sikit..saya pun haritu menang kredit RM100 sgshop kat fb..ngeee..dah selamat guna pun kredit tu..tunggu barang je...hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki mencurah-curah Lea.. Tahniah once again 💕

    ReplyDelete
  7. tahniah lea.. wah unni menang jugak la.. hahaha.. murah rezeki betul budak tu..

    ReplyDelete
  8. ya ampun terlepas pandang pasal contest ni. haha. btw tahniah Lea! Memang rezeki kan. alhamdulillah :)

    ReplyDelete