SGShop Malaysia | Giveaway RM1000 Shopping Credit By Wani Sukarno

SGShop Malaysia | Giveaway RM1000 Shopping Credit By Wani Sukarno  |  Sori yek kalau korang datang Blog Lea Azleeya ni, banyak benooo aku join giveaway anjuran rakan-rakan blogger yang bekerjasama dengan SGShop ni.. Hehe... Ter-xcited aku menjoinkan diri dalam giveaway SGShop ni sebab hadiahnya sangat menarik... Sekali lagi tanpa jemu aku nak join Giveaway RM1000 Shopping Credit by Wani Sukarno ni pula... Aku suka bannernye.. Cantik sangatttttt!!

Giveaway RM1000 Shopping Credit By Wani Sukarno
Giveaway RM1000 Shopping Credit By Wani Sukarno
Klik banner untuk join

Cantikkan banner giveaway ni.. Menambahkan lagi minat aku untuk turut serta dalam GA ni.. Okelah, untuk akaun SGShop Malaysia aku dah pun mendaftar secara rasminya dengan menggunakan username : LeaAzleeya.... Walaupun tak diminta username oleh wanie, aku nak jugak letak kat sini.. Hiks.. Kekwat betul kan.. Haha!!

Seperti giveaway SGShop rakan-rakan blogger yang lain, aku kena nyatakan barang apa yang aku nak sangat beli dekat SGShop Malaysia kalau menang GA ni.. Dan seperti jawapan aku kepada giveaway yang lain juga, aku masih kekalkan jawapan yang sama.. Selagi aku tak menang, selagi tu lah aku akan kekalkan barang yang aku ingin sangat beli dekat SGShop Malaysia nun... Haha.. Mesti korang jemu tengok sebab barang yang sama jerk aku up.. Huhu.. Barang apakah?? Jom tengok..

Ok, hadiah untuk pemenang giveaway ni adalah shopping credit bernilai RM 100 untuk 10 orang pemenang.. Andai katalah ada rezeki aku untuk menang giveaway anjuran Wanie ni, aku akan beli kabinet baju untuk baby baru aku nanti.. Dan kabinet baju tersebut akan aku letakkan di rumah mak aku sebagai persediaan aku berpantang nanti.. Sesambil tu leh la jugak letak kain baju aku jugak.. Haha!! Meh aku tunjuk kat korang camne rupanya kabinet baju tersebut.. Sweettt sangat taooo!!


Inilah rupanya kabinet tersebut... Boleh cantum-cantum.. Banyak lagi sebenarnya pilihan.. Tapi aku tertarik yang ni sebab warna putih dan cam comel jerk gambar-gambar yang ada depan pintu kabinet tu.. Harga RM 61.81 sahaja.. Mungkin kalau termasuk dengan postage tu cukup la kot RM100 tu.. Ghehe...!!

Orite, kalau korang berhajat jugak nak shopping free di SGShop Malaysia, bolehla join giveaway anjuran Wani Sukarno ni.. Kot-kot rezeki menyebelahi kitakan.. Leh la shopping kabinet comel ni..


Tarikh Tutup
11 Jun 2017


9 comments on "SGShop Malaysia | Giveaway RM1000 Shopping Credit By Wani Sukarno"
  1. woww lawanyan kabient pilihan kak lea :D goodluck hehhee

    ReplyDelete
  2. Saya pun joint jugak yang blogger Lokman punya GA..Haritu dah joint yang kat fb, alhamdulillah rezeki..Menang..dpt dah kredit RM100 tu..hehe

    ReplyDelete
  3. wah! meriahnya blogger anjurkan ga ni. semangat rasa nak berblogging!
    all the best lea!

    ReplyDelete
  4. all the best kak. kalau berjaya nanti, kongsi2 la hehe tapi saya join juga

    helloaiman

    ReplyDelete
  5. Tahniah Lea..
    http://galeriduniaku.blogspot.my/2017/06/senarai-pemenang-giveaway-10-x-rm-100.html

    ReplyDelete