My Scandal's

Assalamualaikum wbt..


My Scandal's  |  Petang ni nak cerita pasal scandal-scandal aku.... Scandal-scandal okeh!! Itu menunjukkan betapa banyaknye scandalsssss aku.. Hahaha.. Haaaa tu nak mengumpat hakak la tuuu... Lex ar lu weh.. Tunggu aku habis cerita dulu..

Sebenarnya, aku nak habaq kat hampa semua aku dah ada senarai 'scandal' aku yang baru... Bilangannya mungkin akan bertambah nanti.. Untuk permulaan ini aku ambil beberapa orang dulu sebagai scandal aku... Harap korang redha la ye untuk dimasukkan kedalam list scandal aku.. Wahaha!!

Saboooo ni nak kasi tunjuk la ni, siapa yang terlibat dalam scandal aku ni... Tak menyabooo betul korang ni.. Haha!!


Wohaaa!! Ini la list scandal aku... Haha.. Bloglist sebenarnya.. Untuk memudahkan aku blogwalking nanti.. Tak de la aku terkial-kial ingat satu-satu blog kengkawan yang selalu terjah blog aku... Kalau ada list ni, senang sikit aku blogwalking... Tak perlu nak perah otak aku yang dah berlumut ni untuk ingat satu-satu.. 

Untuk permulaan ni aku amek yang selalu komen kat blog aku.. Yang selalu terjah blog aku dan tinggalkan jejak.. Kalau ada yang tak tersenarai tu , insyaallah aku akan masukkan nanti ye... Tak tercapai dek akal ni nak masukkan semua sekali.. Slow n stedi bak kata orang... Tunggu ada masa terluang sikit aku akan selidik balik list ni.. Haha.. Ayat tak leh blah.. huh!!

Okeh la.. Harap korang sudilah masuk dalam list scandal aku ni ye... Yang dah terkutuk tu baik mintak maap sekarang kat aku.. Hahaha!!


18 comments on "My Scandal's"
  1. haaaa kita nampak syed lah dalam senarai skandal skandal tu hakhakhak. apalah elsa suka benar kacau syed. by the way nak jadi skandal kak lea jugak! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekkee.. akak suka gak usik dia.. Hahaha.. boleh aje.. nnti akak masukkan ye.. :)

      Delete
  2. Lorr ingatkan scandal apa tadi. Hehe. Siqah nak buat bloglist juga. Cuma masih senaraikan semua blog. Hii :)

    Thank you Lea masukkan Siqah dalam list ur scandal. Hihi <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. mesti dh termengata ni kan.. bek mintak maap.. kahkahkah.. sama² siqah.. Blog siqah harus masuk sbb best..

      Delete
    2. Haha. mana ada ngata. Terkejut je, apa 'skandal' Lea ni. semangat klik nak baca tau. Hihi.
      Jom support each other dalam dunia blogging k <3

      Delete
  3. Scandal tu mengancam sangat bunyi dia.. haha

    ReplyDelete
  4. Hahaha ingatkan apa tadi. Dengan khusyuknya saya membaca, tetiba bloglist la pula.. Memang suspen.. Hihih

    ReplyDelete
  5. alaaaaaaaaaaa.. e'in takde dalam senarai..

    cakap pasal bloglist, nak kena update jugak laa macam nie.. dah lame terbiar.. huhu

    ReplyDelete
  6. Ingatkan skandal apa lah tadi hihi. Bestnya skandal yang masuk senaraii

    ReplyDelete
  7. Wahhhh dapat jadi skandal akak la!! hahaha terharu rasanya :')

    ReplyDelete
  8. saya nampak gambar bloglist tu dulu baru baca tajuk.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Hihi nampak sangat kita nie bukan scandal awak.. =)

    ReplyDelete
  10. Adoi.. ayat kontroversi gitu.. gigil i baca tau..
    Nie cam nak lompat bintang nie.. i nampak nama blog i di situ.. nak ucaplah terima kasih daun keladi.. selalu2lah bubuh lagi.. hehehe.. 😘😘

    ReplyDelete