Mummy Ayu's Giveaway


Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk turut serta

Mummy Ayu's Giveaway  |  Macam dah lama jerk tak join Giveaway... Bila kesihatan tak berapa nak mengizinkan, nak mengadap blog pown tak berapa nak selera.. Untuk tidak terus dilupakan, aku usahakan jugak untuk blogwalking ke blog-blog rakan blogger... hehe..

Pagi ni terasa terpanggil untuk join GA dari Mummy Ayu ni.. Hadiahnya terlalu kiut dan comel... Kalau ikutkan kemasalan ni memang tak daya nak join.. Bila terpandang hadiah yang begitu berwarna warni tu, ku gagahkan diri jugak untuk join.. Haha.. Cenggitu sekali yek.. Tapi yang sebetulnya aku dah buntu nak apdet blog ni.. Jalan terbaik aku join la GA.. Hahaha.. Jangan kecam hakak hokek...!!

Kalaulah ada rezeki untuk menang, aku nak pilih warna pepel tu.. Hahaha.. Contikkk songattt!!

Adehh terpanjang pulak entry GA kali ni.. Okeh la... Buat semua blogger melaysia, moh le kite join GA ni... Tak lama dah nak tamatnya... Support sesama kita... 

Tarikh Tamat
8 Mac 2017

QuickEdit
Lea Azleeya
12 Comments

12 comments:

  1. Yeah!! lea pun joint..
    semoga berjaya ye Lea..

    ReplyDelete
  2. nak join tp mcm x sempat. best of luck ya. :D

    ReplyDelete
  3. Good luck Lea...insyaAllah mana tahu rezeki kan....ameen.. :)

    ReplyDelete
  4. good luck lea, cantik hadiah tu

    ReplyDelete
  5. Comelnya hadiah GA ni :) Good luck Lea :)

    ReplyDelete
  6. Hi kak Lea.. Blogger Indonesia boleh join juga tak? hehehe

    Btw, saya dah follow akak. Saya follower ke 558 ^^

    www.theamazingjasmi.com

    ReplyDelete
  7. tq sbb join & good luck dear!!

    ReplyDelete
  8. piga singgah from GA sama..
    Good luck^^

    http://mawarberduri-piqa.blogspot.my/2017/03/mummyayus-giveaway.html

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)