Hadiah Kasut Carlo Rino Dari Lazada Malaysia

Assalamualaikum wbt..


Hadiah Kasut Carlo Rino Dari Lazada Malaysia  |  Ingat lagi tak dengan kotak istimewa dari Lazada Malaysia ni?? Box of Joy sempena besday Lazada yang ke-5 hari tu... Aku pernah cerita kan dekat entry sebelum ni... >> 5th Birthday Surprise Box Dari Lazada Sangat Mengejutkan << Dalam kotak istimewa ni terdapat satu voucher yang aku boleh tebus sepasang kasut di Butik Carlo Rino tau.. Dan, aku dah pown tebus kasut tersebut sebab voucher tu akan tamat pada 31.03.2017.. Tak tebus rugi uollsss.. Harus tebuss!!

Voucher Carlo Rino

Aku dah pown tebus kasut tersebut pada 23 Mac 2017 yang lalu sebenarnya.. Minggu lepas dan pada hari gaji.. Hehe.. Bila hari gaji tu rasa semangat sikit nak jenjalan window shopping kan.. Haha.. Walaupun hari gaji tapi cuma window shopping hokehh!! Zaman sekarang ni kene berjimat cermat.. Tak gituu?? Hiks.. Ok, korang nak tengok tak kasut apa yang aku tebus tu?? Lawoo ke, idokk kee kan.. Jom tengok..

Carlo Rino Shoes

Inilah kasut yang aku tebus.. Kasut kerja jerk.. Aku tebus di Butik Carlo Rino, ECM Kuantan.. Pada mulanya aku nak cari kasut untuk pakai raya.. Tapi tak banyak choice kat butik tu.. Tak de yang aku berkenan.. So, aku decide untuk amek kasut kerja aje.. Sebelum ni dah beli sepasang warna hitam.. Jadinya, kali ni aku pilih warna ni pulak.. Lain la sikit kan walaupown paternnya dekat nak sama.. Haha..


Btw, aku nak ucapkan thankz to Lazada Malaysia kerana kasi aku hadiah ni dan thankz to Carlo Rino jugak.. Hiks..

Kasut untuk raya kite carik lain kali pulak.. Tak pown raya pakai jerk selipar tebal aku tu.. Ape de hal.. Bukan nak kemana sangat.. Bagi can bebudak je la melaram.. Mak budak dok dendiam.. Ahakz.. Aku tengok kengkawan kemaheeenn agik tebus kasut cantik-cantik... Jeles aku tau.. Huhu..


Sale birthday dah tamat.. Sekarang tengah berlangsung pulak Big Baby Fair Sale tau kat Lazada.. Sale akan tamat pada 02 April ni hokeh.. Korang dah serbu ke belum laman web Lazada Malaysia? Banyak kot barang baby dari pelbagai jenama yang murah-murah.. Diskaun sehingga 85% tau.. Rugi tak grab.. Time-time ni la nak shopping sakan barang keperluan anak.. Nak-nak lagi ada Flash Sale... Harga memang murah gile..

Jadi apa tunggu lagi, jom terjah sekarang..



18 comments on "Hadiah Kasut Carlo Rino Dari Lazada Malaysia"
  1. Cantik cantik!!! Tumit tingginya sedang sedang elok je hakhak! Untung kak lea 👏🏼👏🏼

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/mesej-daripada-google-adsense.html

    ReplyDelete
  2. Kasut tu nampak selesa. Berapa kalau harga betul dia?

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum. Jemput join sis http://akhalilah.blogspot.my/2017/03/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Wah kak Lea, so lucky!!! Cantik je kasut tu kak Lea, nampak klasik+stylo. Saya tak pernah beli jenis tu.

    Kak lea, thank you bagitau mai menang Lazada haritu <3

    ReplyDelete
  5. Bestnya...carlo rino tu...foc lagi..okey, sis jeles..haha

    ReplyDelete
  6. Best nyer dpt kasut free..untung la...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..rezeki lea..tau je mom to be ni nak kasut jenis ni kan..kalau beli tu mahal jugak

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  8. Perghhh bestnya kak, betul2 rezeki baby ni hehe alhamdulillah 😊

    ReplyDelete
  9. Alaa.. nanti belanja la kasut kat kita pulak. hahaha

    ReplyDelete
  10. Wahhhhh untunglah kak dapat barang best2 dari lazada! :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. rezeki Lea.. cantik kasutnya..

    ReplyDelete