Top Social

Image Slider

Showing posts with label safi. Show all posts
Showing posts with label safi. Show all posts

Cuci Makeup Lebih Mudah Dengan Safi Micellar Natural Cleansing Water

Wednesday, July 10, 2019
Cuci Makeup Lebih Mudah Dengan Safi Micellar Natural Cleansing Water  |  Kalau korang yang suka makeup tu wajib baca entry ni sebabnya aku nak kenalkan pada korang makeup remover yang boleh tanggalkan makeup dengan mudah tanpa sebarang rasa pedih atau kesan sampingan.. Haaa sape yang tak kenal dengan jenama Safi kan.. Rasanya rata-rata rakyat Malaysia dah familiar dengan jenama ni.. Safi adalah jenama skincare yang dipercayai sejak dulu lagi sebabnya produknya selamat digunakan tanpa bahan kimia.. Aku sendiri masih setia dengan produk Safi tau dari zaman sekolah lagi... Now, korang boleh cuci makeup lebih mudah dengan Safi Micellar Natural Cleansing Water iaitu produk terbaru keluaran Safi Malaysia..


Cuci Makeup Lebih Mudah Dengan Safi Micellar Natural Cleansing Water

Aku memang seorang yang gemar bermakeup walaupun tak setebal sesetengah orang.. Sungguhpun begitu, keperluan untuk menggunakan makeup remover tu masih diperlukan bagi memastikan muka aku betul-betul bersih supaya aku tak menghadapi sebarang masalah kulit muka..


Bukan semua makeup remover bagus tau.. Aku pernah guna makeup remover yang memedihkan mata, mengeringkan kulit dan juga masih meninggalkan kesan solekan.. Jadi, bila dah jumpa makeup remover yang betul-betul bagus seperti Sadi Micellar Natural Cleansing Water ni, memang aku akan terus setia dengannya.. Kerja-kerja mencuci makeup jadi lebih mudah dengan Safi Micellar Natural Cleansing Water ni.. Serius best gile..!! Ok, jom aku cerita sikit tentang produk ni..

Safi Micellar Natural Cleansing Water


Safi Micellar Natural Cleansing Water merupakan rangkaian makeup remover mesra kulit yang diformulasikan dengan 100% bahan aktif semulajadi untuk pembersihan yang lembut dan berkesan dalam hanya satu sapuan sahaja... Apa yang lebih menarik tentang produk ini adalah ia sesuai digunakan di sekitar kawasan mata untuk menghilangkan makeup pada mata  kerana kawasan tersebut lebih nipis, sensitif dan boleh mengakibatkan kedutan jika menggunakan makeup remover yang tidak sesuai..

Safi Micellar Natural Cleansing Water ini didatangkan dalam bentuk cecair jernih. Apa yang istimewanya dengan produk ini, ia membersihkan kotoran dengan berkesan tanpa perlu dibilas disamping mengekalkan kelembapan kulit dan menjadikan kulit lebih sihat secara semulajadi... Korang jangan bimbang ye untuk menggunakan Safi Micellar Natural Cleansing Water ni sebabnya ia telah diuji secara dermatologi dan bebas daripada SLES/SLS, mineral oils, alcohol, paraben, propylen dan glycol.. Paling penting ianya dijamin HALAL yang telah disahkan oleh JAKIM...


Safi Micellar Natural Cleansing Water ini terdapat tiga variasi dengan 100% bahan aktif semulajadi untuk memenuhi keperluan kulit korang iaitu :-
  • Safi Micellar Natural Cleansing Water - Rose
  • Safi Micellar Natural Cleansing Water - Neem
  • Safi Micellar Natural Cleansing Water - Cucumber

Safi Micellar Natural Cleansing Water - Rose


Safi Micellar Natural Cleansing Water - Rose ni sesuai untuk kulit normal dan kombinasi macam kulit aku ni.. hehe.. Fungsi utamanya adalah untuk membersih dan mengecilkan liang pori wajah.. Dirumuskan dengan bahan aktif semulajadi 100% dari bunga Rose untuk menanggalkan makeup dan kekotoran dengan satu sapuan sahaja sementara meminimumkan liang-liang pori untuk mengurangkan masalah kulit berminyak dan berkilat.. Ia juga dapat menyegarkan kulit sekaligus bercahaya..

Safi Micellar Natural Cleansing Water - Neem


Safi Micellar Natural Cleansing Water - Neem ni pula sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.. Fungsi utamanya ofkoslah untuk membersihkan dan mengawal jerawat... Dirumus dengan bahan aktif semulajadi 100% dari Neem (Melia Azadirachta) yang membantu menanggalkan makeup dan kekotoran dengan mudah serta mengawal pertumbuhan jerawat untuk menjadikan kulit lebih bersih dan bebas dari cela.. Muka akan menjadi lebih segar dan berseri-seri..

Safi Micellar Natural Cleansing Water - Cucumber


Haaa yang ini sesuai untuk semua jenis kulit.. Fungsi utamanya adalah untuk membersih dan melembapkan kulit muka.. Korang yang tak sure kulit jenis ape, boleh la pilih yang ini.. Safi Micellar Natural Cleansing Water - Cucumber ini dirumuskan dengan 100% bahan aktif semulajadi dari timun.. Ia mampu menanggalkan makeup dan kotoran dengan hanya satu sapuan sahaja tanpa rasa pedih sebaliknya meninggalkan rasa terhidrat, lembut dan sihat.. 


Cara guna Safi Micellar Natural Cleansing Water
  • Titiskan pada kapas muka
  • Lap solekan hingga bersih
  • Tidak perlu dibilas

Apa Kata Lea Azleeya Tentang Safi Micellar Natural Cleansing Water?

Pilihan aku ofkos la Safi Micellar Natural Cleansing Water - Rose sebabnya sesuai untuk kulit muka aku yang jenis kombinasi.. Walaupun camtu, aku masih lagi boleh menggunakan dari jenis Neem dan juga Cucumber.. Serius dengan menggunakan Safi Micellar Natural Cleansing Water untuk remove makeup sangat berkesan.. Makeup totally tanggal dengan mudah dan bersih.. Paling best, lepas guna muka jadi segar jerk dan tak perlu nak bilas bagai.. Serius weh aku suka sangat!!


Satu lagi yang aku kagum dengan Safi Micellar Natural Cleansing Water ni, ia tidak berminyak seperti sesetengah makeup remover yang pernah aku guna sebelum ni.. Yang ini lepas guna dah tak perlu bilas seolah-olah pakai toner tau.. Muka pun tak kering dan akan rasa lembap jerk.. Ia juga mudah dibawa kemana-mana memandangkan botolnya tak besar mana..

Kalau korang tengah mencari makeup remover yang terbaik dan selamat digunakan oleh semua jenis kulit, korang bolehlah cuba Safi Micellar Natural Cleansing Water ni ye.. Harga pun tak mahal mana.. Dijual pada harga yang mampu milik iaitu hanya RM17.25 untuk 200ml.. 

Rangkaian produk ini boleh didapati di semua farmasi dan pasaraya terpilih di Malaysia.. Untuk dapatkan info lanjut tentang produk, korang boleh layari :-

🔁 Website : www.safi.com.my  
🔀 Facebook : www.facebook.com/SAFIMalaysia  



Kulit Cerah Dan Lembap Dengan Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion

Thursday, July 04, 2019
Kulit Cerah Dan Lembap Dengan Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion  |  Hi readerssssss!! Korang wat pe tu haaaaa!! Hehe.. Ok, kali ni sis nak story dengan korang tentang produk yang sis guna sekarang ni.. Kalau nak ikut, banyak produk yang sis guna tapinya, yang terbaru ni agak menarik dan best sangat kesannya iaitu Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion.. Jangan tak tahu ye, ini adalah produk terbaru keluaran Safi Malaysia..


Produk Safi memang produk feberet aku sejak dulu lagi.. Asal ada yang baru, mesti nak cuba sebabnya produk Safi ni memang dijamin Halal dan selamat digunakan.. So, dah tak perlu risau muka breakout lagi.. Aku guna produk Safi ni sejak sekolah lagi.. Cuma dulu tak banyak sangat variasinya macam sekarang..

Kulit Cerah Dan Lembap Dengan Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion

Aku ni jenis pantang kalau ada perkataan 'whitening', mesti nak cuba.. Apalah punye obses ye.. Sungguhpun begitu, tak semua produk whitening ni bagus dan semua untuk kulit kita.. So, kena la jugak berhati-hati dalam memilih produk whitening ni.. Untuk produk baru keluaran Safi Malaysia ni, aku memang benar-benar yakin sebabnya setiap produk Safi memang sangat sesuai untuk kulit aku.. Jadi, aku boleh guna tanpa was-was..


Kalau korang nak tahu, Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion ni ada 2 fungsi tau iaitu sebagai penyegar dan juga pelembap.. Nampak tak betapa bagusnya produk ni.. Tak perlu nak renyah sangat, pakai satu produk untuk satu tujuan.. Itu lebih mudah dan cepat.. Kebiasaanya aku memang akan pakai penyegar dulu dan seterusnya baru pelembap.. Now, aku hanya perlu menggunakan Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion ni sahaja dah lengkap rutin penjagaan wajah aku..

Aku memilih untuk menggunakan Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion ni pun bersebab sebenarnya.. Disebabkan kulit muka aku mengalami masalah kekeringan sejak dua menjak ni sehingga kadang kala mengelupas, jadi inilah pilihan aku untuk menyelesaikan masalah ini.. Alhamdulillah sesuai dengan kulit aku dan masalah kulit kering pun settle.. Lagi pun, produk ni bukan sahaja melembapkan kulit malah mencerahkan kulit.. Itu yang aku suka!! Haha..

Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion


Didatangkan dalam bentuk cecair yang dibotolkan dalam botol yang mudah dibawa kemana-mana.. Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion ini mudah menyerap ke dalam kulit, tidak berminyak dan tidak melekit.. Kebiasaan aku, bila aku pilih penyegar dan pelembap, aku akan pastikan ia tidak melekit sebabnya kulit akan tidak selesa dan cepat berminyak bila teksturnya melekit.. Serius aku tak suka!!

Firstime apply kat muka pun aku dah jatuh hati dengan produk ni sebabnya kulit aku dah tak kering dan pedih lagi.. Paling best muka rasa fresh sangat.. Nak-nak lagi time musim panas sekarang ni.. Memang memerlukan pelembap dan Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion ni berjaya melindungi kulit muka aku dari bahang cahaya panas..

Kalau dulu aku tak pernah tahu yang penyegar dan pelembap ni adalah rutin penjagaan yang sangat penting sehingga satu hari muka aku kering teruk.. Bila dah berjinak-jinak dengan penyegar dan pelembap ni, masalah kulit kering tu memang jarang sangat berlaku.. Kalau berlaku pun, aku yang malas nak lakukan rutin penjagaan wajah dengan betul dan konsisten.. Pendek kata MALAS la.. hehe..

Kenapa Perlu Pilih Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion?

Hah, siap bersoal jawab tu.. Hehe.. Yelah, dah alang-alang produk ni memang berkesan untuk kulit muka aku, nak la jugak aku share dengan korang tentang kebaikannya.. Sharing kan is caring.. Hehe.. Kalau korang nak tahu kenapa aku pilih Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion ni, korang kene baca sampai habis ye entry ni.. No skip tau!!


Ok, Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion ni merupakan gabungan formulasi penyegar dan pelembap dalam satu langkah untuk rutin penjagaan kulit yang ringkas namun ia mampu memberikan kesan lembapan yang optimum.. Serius beb, memang bagus sangat produk ni.. Yang mana ada masalah kulit kering tu, cubalah try ye..

Kalau korang nak tahu, Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion ini bertindak :-
  • Memberikan 2x penghidratan dan kesegaran dengan satu penggunaan sahaja
  • Meningkatkan rintangan perlindungan kulit unruk mengunci lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari dengan 5 jenis hyaluronic acid iaitu Macro Hyaluronic Acid, Nano Hyaluronic Acid, Bio-Hyaluronate, Oligo-Hyaluronic Acid dan Super Nana hyaluronic Acid
  • Mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit
  • Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindungan IR.OxyWhite = Nano Oxygen + Nano BioWhite
Apa yang menarik Nano Oxygen membebaskan oksigen tambahan ke dalam epidermis kulit agar segar, bermaya dan berseri manakala Nano BioWhite pula memperlahankan kesan pembentukan pigmentasi untuk tona kulit sekata dan cerah sempurna..


Nampak tak kehebatan produk ni.. Untuk kulit aku memang sesuai dan berkesan.. Untuk kulit korang tak tahu la, yang pastinya kene cuba dulu baru tau sesuai ke idok.. Aku yakin dengan produk keluaran Safi ni sebabnya ia tiada bahan kimia berbahaya.. So, boleh guna tanpa was-was.. Yang mana ada masalah kulit kering tu, aku sangat recommend produk ni korang cuba.. Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion ni sememangnya produk mampu milik dan kesannya superb!!

Nak kulit cerah dan lembap, cubalah Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion ni ye! Kalau nak dapatkan produk ni, korang boleh dapatkan di pasaraya yang berhampiran dengan korang.. Untuk info lanjut, sila layari https://safi.com.my/


Safi Expert Solution Kurangkan Bintik Hitam Seawal 2 Minggu

Monday, March 18, 2019
Safi Expert Solution Kurangkan Bintik Hitam Seawal 2 Minggu  |  Semakin meningkat usia semakin kelihatan bintik-bintik hitam dekat muka.. Tak payah nak cakap orang lain, aku sendiri sedang mengalaminya kini, cumanya belum terlalu ketara.. Risau juga sebenarnya.. So, baik kita cegah sebelum parah.. Macam mana nak cegah tu? Now, tak perlu nak buang duit pergi ke pusat rawatan kecantikan bagai.. Cukup hanya dengan Safi Expert Solution sahaja dah mampu mengurangkan bintik hitam seawal 2 minggu.. Tu dia.. Hanya dalam tempoh 2 minggu sahaja dah boleh tengok hasilnya uolls..!! 


Safi Expert Solution Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation

Safi Expert Solution Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation ini merupakan 2 Step Multi-Action Ampoule System dimana ia diformulasikan dengan bahan aktif yang sangat berkhasiat iaitu DN Age Tecnology. Kombinasi hebat 2 langkah ini bertindak pantas menembusi ke dalam lapisan kulit untuk memerangi bintik-bintik hitam dengan berkesan, membekalkan kelembapan dan menggalakkan pembaharuan kulit agar kulit tampil lebih sihat dan cantik secara menyeluruh. 

Produk ini juga telah diuji secara klinikal dan menunjukkan :-
  • 85.7% Bintik hitam berkurangan
  • 91.7% Lebih berseri
  • 100% Pembaharuan kulit
  • 100% Keanjalan
  • 100% Peningkatan tona kulit

Kalau korang nak tahu, bintik hitam ini berpunca daripada 2 faktor utama iaitu pendedahan kepada cahaya matahari yang  terlalu lama dan juga proses penuaan semulajadi.. Jika kita mengabaikannya, tak mustahil masalah ini semakin serius.. Korang juga mungkin akan kelihatan tua sebelum usia.. Jadi, untuk merawat masalah ini bolehlah cuba Safi Expert Solution Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation ini ye.. Jangan risau, ia selamat digunakan kerana :-
  • No Mineral Oil
  • No Alcohol
  • No Silicone
  • No Paraben
  • No Animal Testing

Cara Guna Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation



Step 1 - Renewal Hydra Complex

Titiskan ekstrak ampoule menggunakan dropper ke tapak tangan dalam kuantiti secukupnya. Kemudian apply pada wajah dan tepuk perlahan-lahan sehingga ianya meresap sepenuhnya ke dalam kulit muka. Seterusnya boleh follow step 2.



Step 2 - Supreme Anti-Spots Complex

Titiskan sedikit Supreme Anti-Spots Complex di tapak tangan dan apply pada wajah secara urutan ke atas.

Aku suka bau ampoule ni yang menyegarkan... Teksturnya ringan dan tak melekit.. Untuk Supreme Anti-Spots Complex, masa aku nak apply dekat muka aku ingat teksturnya oily, tetapi bila dah apply alhamdulillah tak berminyak sebenarnya dan ia lebih cepat absorb ke dalam kulit... Paling best, kulit kekal lembap dalam jangka masa yang agak lama juga dan kulit pun kelihatan lebih fresh dan sihat..

Untuk dapatkan hasil yang optimum, guna 2 kali sehari iaitu pagi dan malam pada muka yang telah dibersihkan dengan sempurna.

Safi Expert Solution Bio Skin Moisturiser Anti Photo Ageing Lines


Ok, produk kedua yang aku nak perkenalkan pada korang juga dari rangkaian Safi Expert Solution iaitu Bio Skin Moisturiser Anti Photo Ageing Lines. Produk ni bagus tau sebabnya ia bertindak melindungi kulit lebih dari 90% daripada sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran yang menjadi punca terjadinya kulit kering, tona tidak sekara dan kedutan pada wajah..

Korang yang mana suka sangat buat aktiviti luar tu boleh la apply Bio Skin Moisturiser Anti Photo Ageing Lines ni terlebih dahulu supaya kulit korang dapat dilindungi dengan sempurna.. Aku suka baunya yang wangi dan kulit pun lembap jerk.. Nama lagik pelembap kan.. haha!!

Bio Skin Moisturiser Anti Photo Ageing Lines ini merupakan pelembap yang tidak berminyak yang diformulasi dengan Liquid Crystal Technology dimana ia dapat meningkatkan proses penyerapan Amino Peptides yang berfungsi untuk memberi penghidratan yang terbaik dan menguatkan kulit. Produk ini juga telah diuji secara klinikal dan menunjukkan :-
  • Ketumpatan serat kulit meningkat
  • Keanjalan kulit mengingkat
  • Mencerahkan tona kulit
  • Kulit lebih berseri dan tegang
  • Menghaluskan garis penuaan dan kedutan

Cara Guna Bio Skin Moisturiser Anti Photo Ageing Lines
  • Apply Bio Skin Moisturiser Anti Photo Ageing Lines secara merata ke kulit wajah dan juga leher yang baru dibersihkan dengan sempurna
  • Urut secara perlahan dalam gerakan membulat sehingga diserap sepenuhnya ke dalam kulit.

Seperti ampoule juga, aku suka akan bau Bio Skin Moisturiser Anti Photo Ageing Lines ni yang wangi.. Teksturnya ringan dan tidak berminyak.. Ia sangat mudah meresap ke dalam kulit.. Aku suka!! Hehe..


Oklah untuk pengetahuan korang, rangkaian produk Safi Expert Solution ini masih belum berada di pasaran lagi buat masa ni dan akan dilancarkan tidak lama lagi.. Jadi, untuk update terkini dari Safi tentang produk ni, boleh layari :-

Facebook

Instagram

Youtube

Yakin, Cerah, dan Ceria dengan 8 Manfaat Kecantikan SAFI Fair Beauty!

Tuesday, September 11, 2018
Yakin, Cerah, dan Ceria dengan 8 Manfaat Kecantikan SAFI Fair Beauty! | Teruja hakak deknon bila dapat tau SAFI Malaysia telah mengeluarkan semula set penjagaan wajah SAFI Fair Beauty.. Tapi kali ni didatangkan sekali dengan BB Cream.. Wahh lagi mantop SAFI sekarang tau.. Kalau dulu-dulu time sekolah hakak selalu guna Cream SAFI yang tutup warna hijau tu.. Sekarang dah keluar SAFI Fair Beauty ni memang kena try la.. Jom kita selongkar rahsia disebalik SAFI Fair Beauty ini!!


Tidak yakin ketika menghadiri temuduga? 
Selalu menggunakan aplikasi “filter” sebelum memuat naik gambar di media sosial?
Dah pakai baju cantik- cantik pun si dia tak perasan? :(

Haaa ada yang mengalami masalah seperti ini? Kalau ada, korang jangan risau…. SAFI FAIR BEAUTY jer lah jawapannya.. 

Kebanyakan gadis mementingkan tanggapan pertama ataupun “first impression” tidak kiralah ketika menghadiri sesi temuduga, hujung minggu dengan sahabat lama, ataupun temujanji pertama bersama si dia. Masalah kulit wajah yang kusam serta tona yang tidak sekata akan menurunkan keyakinan diri. Hakikatnya, rungutan tentang masalah sebegini bukanlah sesuatu yang baru.

Tabiat pemakanan yang tidak sihat, tekanan, kualiti tidur yang merosot, dehidrasi serta kotoran dan habuk akibat pencemaran merupakan faktor-faktor utama kulit wajah rosak bagi kebanyakan individu di Malaysia. Memahami aspirasi setiap gadis untuk tampil cerah dan yakin, SAFI - jenama penjagaan wajah Halal No1 di Malaysia, serta jenama penjagaan diri terbesar di dunia kini tampil memberikan nafas segar terhadap rangkaian pencerah - SAFI FAIR BEAUTY sebagai penyelesaian terhadap kebimbangan para gadis. SAFI menggenggam utuh falsafah bahawa setiap gadis berhak memiliki kulit wajah yang cantik dan berseri tanpa perlu bimbang kerana setiap masalah kulit wajah wanita, SAFI selesaikan.


Kelahiran semula SAFI FAIR BEAUTY bukan sahaja pada rekaannya yang lebih manis dan menawan, malah rumusannya juga didatangkan dengan teknologi BIO. Fairness yang diperkaya dengan ekstrak organik limau gedang. Sebagai pelengkap kepada rutin  penjagaan wajah, SAFI FAIR BEAUTY turut memperkenalkan produk terbarunya Krim BB Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY.

Teknologi BIO.Fairness merupakan kombinasi ekstrak semulajadi dengan manfaat pencerah yang bertindak untuk menyamaratakan tona kulit, serta mengurangkan pigmentasi berlebihan dan tanda penuaan. Pendedahan kulit wajah kepada sinaran UV yang tinggi serta pencemaran udara akan menyumbang kepada masalah kulit kusam dan tidak bermaya. Dengan penggunaan SAFI FAIR BEAUTY, kulit akan kekal lembut dan terlindung dari sinaran UV berbahaya. Serlahkan kecantikan wajahmu di bawah pancaran suria dan katakan selamat tinggal kepada sinaran UV!

Diperkaya dengan multivitamin seperti vitamin B3, CE, E, B5 & B6, gabungan vitamin ini menjadikan SAFI FAIR BEAUTY sebagai ejen pencerah, pelembap, dan pelindung dari sebarang kerosakan yang berpunca dari radikal bebas.

Sebagai tambahan kepada teknologi BIO.Fairness, SAFI FAIR BEAUTY turut menggabungkan ekstrak organik limau gedang kedalam formulasi baharunya. Adunan ekstrak organik limau gedang yang segar sangat bermanfaat dalam pembinaan semula struktur kulit melalui penghasilan kolagen dan mencerahkan kulit wajah secara semulajadi. Setiap bilasan pada kulit wajah menjadikan tekstur kulit semakin halus seakan remaja!

SAFI FAIR BEAUTY yang baharu, kini dilengkapi dengan teknologi BIO.Fairness bertindak untuk :-
  • Mencerahkan kulit
  • Menyamaratakan tona kulit
  • Kulit berseri merah jambu
  • Mengawal pengeluaran minyak berlebihan
  • Memberi perlindungan UV
  • Melembutkan dan menghaluskan kulit
  • Melicinkan kulit
  • Melembapkan kulit tanpa meninggalkan rasa lekit    
“3 beradik” penyeri wajah, pelengkap hari!

Dia si ayu penuh keyakinan

Yang sulung penuh ayu, dialah Pembersih Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY. Langkah pertama untuk keyakinan dirimu. Setiap bilasan membersih dengan mendalam agar kulit lebih lembut, halus dan cerah berseri.

Dia si cantik penuh kemanisan

Yang tengah si cantik manis, dialah Krim Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY. Langkah kedua untuk kekal cerah sepanjang harimu. Setiap olesan pada kulit muka memberikan tona kulit wajah merah jambu agar kelihatan lebih manis dan segar pada bila-bila masa.

Dia si comel penuh keceriaan

Yang bongsu comel dan ceria, dialah Krim BB Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY. Langkah ketiga melengkapi rutin kecantikanmu. Menggunakan rumusan yang sama dengan produk rangkaian SAFI FAIR BEAUTY yang lain, krim BB ini ditambah dengan pelembap berganda serta ejen pencerah yang berfungsi sebagai asas solekan. Bersolek ataupun tidak, setiap sapuan mampu menutup cela, dan memberikan seri tanpa kilap (matte finising).


SAFI FAIR BEAUTY hadir dalam reka bentuk lebih comel sesuai dengan citarasa gadis manis yang gemarkan sesuatu yang ringkas dan praktikal. Produk Pembersih Wajah kini tampil ayu dengan kemasan ungu lembut manakala Krim Pencerah Wajah pula hadir dengan rona kemanisan merah jambu. Sebagai pengenalan kepada kelahiran baharu SAFI FAIR BEAUTY,  Krim BB Pencerah Wajah melengkapkan rutin kecantikan si gadis dengan kehadiran reka bentuk berwarna kuning cerah yang penuh dengan keceriaan namun masih mengekalkan sisi kelembutannya. Setiap produk juga dihiasi kuntuman bunga putih yang menjadi tafsiran kepada slogan SAFI - “Selamat dan Suci”. Yang paling menarik, harganya kekal sama!

Berikan kulit wajah anda 8 manfaat melalui penggunaan rangkaian SAFI FAIR BEAUTY berikut :-

1. SAFI Fair Beauty Facial Cleanser
Saiz pek : 50g/100g
Harga : RM5.75/10.20 (0% GST) 


2. SAFI Fair Beauty Fairness Cream
Saiz pek : 50g/80g
Harga : RM8.15/11.45 (0% GST) 


3. SAFI Fair Beauty BB Cream 
Saiz pek : 40g
Harga : RM8.15 (0% GST) 


4. SAFI Fair Beauty  Set (Fairness Cream + Facial Cleanser) 
Saiz Pek : Gift Set
Harga : RM10.90 (0% GST)


Sempena keluaran baru SAFI Fair Beauty ni, aku nak cabar diri aku menggunakan set penjagaan wajah ini selama sebulan.. Tengok apakah hasilnya.. Adakah produk ini terbaik dan sehebat produk SAFI yang pernah aku pakai satu ketika dahulu.. Yang penting ianya HALAL, Selamat dan Suci tanpa kesan sampingan.. Orite, jom start SAFI Fair Beauty 31 Day Challenge!! Yakin, cerah dan ceria dengan 8 manfaat kecantikan SAFI Fair Beauty!


Mengapa perlu risau lagi?... SAFI FAIR BEAUTY jer lah!

Produk ini boleh didapati di seluruh negara termasuk pasaraya utama dan pasaraya hyper. Untuk maklumat lanjut berkenaan jenama SAFI sila layari laman Facebook SAFI www.facebook.com/SAFI.MY, Instagram SAFI@safimalaysia, laman Youtube SAFI di www.youtube.com/safimalaysia


Aktifkan Diri Anda Bersama Safi Shayla - Pakar Rambut Wanita Bertudung

Wednesday, May 16, 2018
Aktifkan Diri Anda Bersama Safi Shayla - Pakar Rambut Wanita Bertudung  |  Pada era yang moden ini, masa merupakan sesuatu yang amatlah penting dan tidak boleh dijual beli. Oleh kerana dunia yang semakin pesat membangun dan masa tidak menunggu sesiapa pun, ramai diantara golongan wanita terutamanya yang bertudung sering menghadapi masalah rambut rapuh dan kegatalan kulit kepala. Ini boleh berpunca dari pelbagai faktor antaranya kekalutan dan tekanan bekerja mahupun kekotoran dan habuk akibat pencemaran.

Aktifkan Diri Anda Bersama Safi Shayla - Pakar Rambut Wanita Bertudung

Keyakinan diri adalah kunci utama bagi golongan wanita untuk menjalankan tugasan seharian dengan lebih berkualiti dan bertenaga. Oleh sebab itu, golongan  wanita yang bertudung mahupun tidak, kini usah risau, gentar mahupun kecewa kerana SAFI yang merupakan rangkaian produk Halal yang terbesar di dunia dalam produk penjagaan diri memahami masalah yang dihadapi oleh golongan tersebut. SAFI telah mengeluarkan rangkaian lengkap produk penjagaan rambut wanita bertudung – SAFI SHAYLA.  Produk ini bukan hanya ditambah baik di dalam variasi syampu tetapi SAFI SHAYLA kini memperkenalkan Mist 2 dalam 1 Rambut & Hijab, Serum Rambut dan Minyak Rambut yang membantu golongan wanita bertudung dengan penjagaan rambut yang rapi untuk memberikan rambut yang sihat dan bersinar.


SAFI SHAYLA kini mempunyai formulasi baru yang mengandungi 1001 manfaat Habbatus Sauda dan kebaikan Micro Bamboo Charcoal. Habbatus Sauda merupakan ekstrak yang digunakan sejak zaman dahulu lagi dan dipercayai dapat memberikan manfaat kepada penggunanya. SAFI memperkenalkan Habbatus Sauda di dalam produknya kerana ia dapat membantu mengurangkan kegatalan kulit kepala dengan cara mencegah penghasilan bakteria. Tambahan pula, Habbatus Sauda dapat mengekalkan rambut sihat kerana ia dapat menghindari keguguran rambut dan membuat rambut lebih lembap dan bersinar.

Product Executive Safi, Sakinah Amirah giving a speech on the relaunch of SAFI Shayla with new and improved formula as well as introducing the new products to complete the haircare range of SAFI Shayla

Micro Bamboo Charcoal membantu menghilangkan toksin daripada kulit kepala, mengurangkan rambut berminyak dan memberikan sinar kepada rambut. Dengan mengeluarkan minyak dan kotoran, Micro Bamboo Charcoal menjadikan rambut lebih lebat dan pada masa yang sama dapat mengawal bau rambut. Bau rambut merupakan sesuatu yang penting untuk golongan wanita bertudung kerana ia dapat meningkatkan keyakinan diri.


SAFI SHAYLA kini mengeluarkan rangkaian produk syampu yang baru yang bukan sahaja mengandungi formulasi  Habbatus Sauda dan Micro Bamboo Charcoal tetapi ia juga disertakan dengan pembungkusan baru yang menarik di dalam pelbagai saiz dan disertakan juga dengan haruman yang menyegarkan. Menariknya, haruman ini, ia dapat dapat bertahan selama 48 jam.


Pakar dalam penjagaan diri, SAFI SHAYLA memahami masalah yang menghantui golongan wanita bertudung kerana sudah ramai wanita yang kecundang apabila berhadapan dengan soal penjagaan rambut. Dengan rangkaian produk terbaru ini, SAFI SHAYLA ingin membantu golongan wanita bertudung untuk merasa lebih yakin dengan diri bagi mengejar impian dan cita-cita setinggi gunung, tidak kira di dalam bidang apa sekalipun. Golongan wanita ini dapat mencapai impian bukan sekadar dengan menggunakan syampu yang baharu tetapi juga dengan bantuan rangkaian penjagaan rambut  syampu  Mist 2 dalam 1  Rambut & HIjab, Serum Rambut dan Minyak Rambut untuk mendapat rambut ikal mayang dan kulit kepala yang sihat.

Safi Group Photo during the launch, from left - Cik Sakinah Amirah (Product Executive), Ms Jessie Wong (Sales General Manager), Ms Doris Gwee (Senior Product Manager), Pan Choi Yan (General Manager of Marketing), Mr Sriram Krishnamurthy (Chief Executive of Wipro Unza (Malaysia) Sdn Bhd) and Puan Mahsuri Sulaiman (Marketing Manager)

Mist 2 dalam 1 Rambut & HIjab boleh disembur terus ke rambut atau hijab kerana sifatnya yang cepat kering. Berbeza dengan produk lain di pasaran yang meninggalkan kesan, jangan khuatir kerana produk ini tidak meninggalkan sebarang kesan ke atas rambut ataupun hijab. Bagi wanita moden, SAFI SHAYLA Mist 2 dalam 1  Rambut & HIjab sangat sesuai dalam kehidupan seharian kerana ia meninggalkan haruman yang menyegarkan di mana ia dapat bertahan selama 24 jam. Selain itu, ia juga dapat mengekalkan kelembapan rambut, mengembalikan sinar, memberikan lebih kelembutan, bermaya dan membuatkan rambut lebih ringan.

Hasil gabungan ramuan syampu dan serum SAFI SHAYLA ia dapat menghasilkan rambut lebih lembut dan ringan. SAFI SHAYLA Serum Rambut didatangi dengan 2 variasi iaitu – Licin Terurus dan Hitam Menawan.

Minyak rambut SAFI SHAYLA pula dapat memberikan rambut yang lembut serta licin sekaligus memberikan rambut kelihatan sihat serta memberikan keharuman yang berpanjangan.

Setiap variasi produk yang dihasilkan dan diformulasi oleh SAFI SHAYLA adalah untuk melengkapi satu sama lain. Dengan menggunakan variasi produk dalam rangkaian SAFI SHAYLA, ia dapat memastikan golongan wanita bertudung memperoleh lebih keyakinan diri dengan mempunyai rambut selembut sutera dan sihat.

Rangkaian produk SAFI SHAYLA boleh didapati dalam pelbagai saiz dengan harga mampu milik :

1. Syampu – 160G (RM8.35) / 320G (RM13.65) (8 variasi) 



a) SAFI SHAYLA Syampu Segar & Bermaya – Mengandungi Nano Lipid Enhancer dimana ia dapat melindungi rambut dan mengeluarkan kekotoran minyak pada rambut. Selain itu, ia juga dapat membersihkan kulit kepala dengan lebih berkesan dan hasilnya memberikan rambut rasa segar dan bermaya.  

b) SAFI SHAYLA Syampu Licin Terurus – Mengandungi Teknologi Perawatan Rambut Lembut yang dapat meluruskan, melembutkan, melindungi dan mengurangkan rambut kerinting. Ia dapat menjadikan rambut anda lebih  mudah untuk djaga/dimanja.  

c) SAFI SHAYLA Syampu Anti-Kelemumur – Mengandungi Micro ZPT Complex dimana ia dapat mengurangkan 99.9% kulat yang boleh menyebabkan kelemumur hanya dengan basuhan yang pertama.  

d) SAFI SHAYLA Syampu Kawalan Rambut Gugur – Mengandungi Pro-Vitamin B5, protein gandum yang dapat mengukuhkan struktur rambut dan mengurangkan keguguran rambut.  

e) SAFI SHAYLA Syampu Hitam Menawan – Juga mengandungi Sheen Lock yang merupakan ejen pengunci kilauan yang dapat membuat rambut hitam  berkilat, sihat, lembut dan mudah diurus.  

f) SAFI SHAYLA Syampu Itch-Kontrol – Mengandungi minyak argan dan mentol yang dapat menyegarkan dan menghapuskan bau di kulit kepala. Minyak Argan dan mentol akan membuatkan kulit kepala terasa sejuk dan segar seperti berada di awang-awangan.  

g) SAFI SHAYLA Syampu Kawalan Minyak – Mengandungi citrus dan mentol dimana ia dapat membantu dalam pengawalan rambut berminyak dengan membersihkan liang-liang roma secara mendalam dan memusnahkan minyak yang berlebihan. Citrus dan mentol juga dapat menghilangkan kekotoran dan menyegarkan kulit kepala.  

h) SAFI SHAYLA Syampu Kawalan Rambut Rosak – Mengandungi amino complex yang membantu dalam pemulihan rambut rosak dengan memelihara selaput rambut sekaligus memberikan kelembapan pada rambut.  

2. Syampu pouch – 480G (RM14.65) (5 Variasi) 

a) SAFI SHAYLA Syampu Kawalan  Rambut Gugur 
b) SAFI SHAYLA Syampu Segar Bermaya 
c) SAFI SHAYLA Syampu Itch-Kontrol  
d) SAFI SHAYLA Syampu Anti-Kelemumur 
e) SAFI SHAYLA Syampu Licin Terurus  

3. Syampu pump – 520G (RM19.90) (5 Variasi) 

a) SAFI SHAYLA Syampu Kawalan Rambut Gugur 
b) SAFI SHAYLA Syampu Segar Bermaya 
c) SAFI SHAYLA Syampu Itch-Kontrol  
d) SAFI SHAYLA Syampu Anti-Kelemumur 
e) SAFI SHAYLA Syampu Licin Terurus  

4. SAFI SHAYLA Mist 2 dalam 1 Rambut dan Hijab – 100ML (RM17.90) 


Terdapat dua variasi iaitu Licin Terus dan Hitam Menawan. Kedua-dua variasi SAFI SHAYLA Mist 2 dalam 1 Rambut dan Hijab mengandungi Habbatus Sauda Organik, perapi asas semulajadi, Pro-Vit B5 dimana ia membekalkan rambut dengan nutrisi, anti-bakteria, perlindungan dari cahaya matahari, memberi kelembapan, mengembalikan sinar, menghindari rambut rosak dan pada masa yang sama ia membuatkan rambut lebih lebat dan sihat.  

5. SAFI SHAYLA Serum Rambut – 50ML (RM17.90) 

Juga terdapat dalam dua variasi.


Formulasi SAFI SHAYLA Serum Rambut mengandungi :-
  
a) Minyak organik Habbatus Sauda – Memberikan perlindungan UV, membekalkan nutrisi untuk rambut yang mengandungi anti-bakteria.
  
b) Minyak Moroccan Argan Organik – Kaya dengan vitamin, mineral dan anti-oxida yang dapat membantu dalam hidrasi rambut. Dengan itu ia dapat menghasilkan rambut yang lebih lembut dan mengurangkan kerosakan rambut rapuh dengan meningkatkan keanjalan rambut. Pada masa yang sama ianya dapat memulihkan kilauan rambut.

c) Minyak Zaitun Asli – Menyegarkan kembali rambut kering, kusam dan kerinting.

d) Minyak Vitamin E – Mengekalkan rambut yang kuat dan sihat kerana minyak vitamin E mengandungi anti-oxida yang dapat meneutralkan radikal di rambut.  

6. SAFI SHAYLA Minyak Rambut – 100ML (RM11.90)  

SAFI SHAYLA Minyak Rambut difomulasikan dengan Habbatus Sauda organik dan juga Minyak Zaitun asli. SAFI SHAYLA Minyak Rambut mempunyai 3 variasi iaitu:-  


a) SAFI SHAYLA Anti-Kekeringan – Mengandungi Vitamin E, A & C yang dapat menjadikan kulit kepala lebih sihat dan melindunginya daripada sinaran  cahaya matahari.

b) SAFI SHAYLA Kawalan Rambut Gugur – Mengandungi minyak argan yang membantu memberikan rambut kelihatan lebih bersinar dan mengurangkan rambut rapuh.

c) SAFI SHAYLA Anti-Kelemumur – Mengandungi ajen anti-kelemumur dan mentol di mana ia berkesan dalam mengurangkan kelemumur, kegatalan kulit kepala dan kulit kepala yang berminyak. Berbeza daripada 2 minyak rambut yang disebutkan di atas, minyak rambut SAFI Shayla Anti_Kelemumur dipakai sebelum mencuci rambut. Urutkan secara perlahan-lahan minyak rambut di permukaan kulit kepala hingga ke hujung rambut. Biarkan selama 3 – 5 minit, kemudian basuh dan bilas bersama rangkaian produk syampu SAFI SHAYLA.  

Rangkaian penjagaan rambut SAFI SHAYLA melengkapi antara satu sama lain dan ia dapat membuahkan hasil yang baik bagi golongan wanita bertudung atau pun tidak.  

Safi Shayla Zumba activity with media

SAFI SHAYLA ini sangatlah bersesuaian bagi semua golongan wanita daripada wanita bekerjaya sebagai pemain drum, pemain papan luncur, pengajar zumba ataupun penunggang jet-ski kerana SAFI SHAYLA mengurangkan kegatalan dan masalah kulit kepala berminyak sambil meninggalkan kesan haruman sepanjang hari.   

Chief Executive of Wipro UNZA (Malaysia) Sdn Bhd, Mr Sriram Krishnamurthy (right) and Safi Marketing Manager, Puan Mahsuri Sulaiman introducing the relaunch of SAFI SHAYLA with new formulation and updated premium packaging

Rangkaian produk SAFI SHAYLA adalah dalam lingkungan harga mampu milik dan memiliki sijil halal. SAFI SHAYLA boleh didapati di pasaraya besar, pasaraya dan juga di laman web dalam talian.

Untuk keterangan lanjut mengenai produk SAFI, sila layari :-

Facebook


Youtube



Rasai Kesegaran Semulajadi SAFI Shower Dari Dalam Bilik Mandi

Thursday, May 03, 2018
Rasai Kesegaran Semulajadi SAFI Shower Dari Dalam Bilik Mandi  |  Dah agak lama juga aku tak tukar jenama mandian aku.. Bukan tak nak tukar tetapi rasa macam tak boleh nak 'move on' dengan jenama lain.. Tak tahu kenapa, bila aku cuba jenama lain mesti tak habis aku guna dan kembali kepada jenama lama kembali.. Huhu.. Tapi tidak kali ini, aku dah jumpa jenama mandian baru yang boleh memberikan kesegaran semulajadi dan menjadikan saat mandi aku menjadi lebih bermakna.


SAFI  SHOWER  
“Rasai  kesegaran  semulajadi  SAFI  Shower  dari  dalam  bilik  mandi”

Selain  kekalutan  dan  tekanan  bekerja,  jangan  biarkan  kulit  anda  terdedah  dengan kotoran  dan  habuk  akibat  pencemaran!  Keadaan  cuaca  yang  tidak  menentu,  udara  yang  kering  akibat  penghawa  dingin,  kualiti  tidur  yang  merosot  serta  tabiat  pemakanan  yang  tidak  sihat  sering  menjadi  faktor  kulit  rosak  bagi  kebanyakan  individu  di  Malaysia.  

Bagaimana  kita  memanjakan  diri  adalah  cerminan  terhadap  cara  kita  memberi  layanan  terhadap  orang  sekeliling iaitu  keluarga,  ibu  bapa,  mahupun  rakan  sekerja.  Semakin  tinggi  kasih  sayang  kita  terhadap  diri,  semakin  tinggilah  juga  kasih  yang  di  sebarkan  sepanjang  hari.  Segalanya  bermula  dari  dalam  diri.    

Dari  kiri,  Mr.  Sriram  Krishnamurthy,  Ketua  Pegawai  Eksekutif  Unza  (Malaysia)  Sdn.  Bhd.,  Ms.  Pan  Choi  Yen,  Pengurus  Besar  -  Pemasaran  Wipro  Unza  (Malaysia)  Sdn.  Bhd.,  Ms  Jessie  Wong,  Pengurus  Besar  -  Jualan  Wipro  Unza  (Malaysia)  Sdn  Bhd  danPn.  Mahsuri  Sulaiman,  Pengurus  Pemasaran  (Safi)  Wipro  Unza  (Malaysia)  Sdn.  Bhd.  bersama  gel  mandian  pertama  Safi  Shower  untuk  seisi  keluarga  dengan  anti-bakteria

SAFI, rangkaian  produk  Halal  yang  sekian  lama  bertapak  di  pasaran  selama  30  tahun  merupakan  jenama  kecantikan  dan  penjagaan  diri  terkemuka  di  Malaysia kini  memperkenalkan  SAFI  SHOWER.  Seiring  dengan  namanya,  rangkaian  ini  amat  sesuai  untuk  seisi  keluarga!  Setiap  bilasan  pada  kulit  amat  berkesan  dalam  menyingkirkan  kuman  serta  memberikan  perlindungan  harian  kepada  seluruh  keluarga.  

Umpama  menikmati  ketenangan  biasan  jingga  saat  terbenamnya  matahari  di  ufuk  barat,  rangkaian  SAFI  SHOWER  merupakan  inspirasi  dari  keharuman  aroma  minuman  mocktail  yang  segar  dan  menenangkan  akibat  cuaca  panas  yang  mencengkam  kulit,  digabung  dengan  manfaat  alam  semulajadi  yang  dilengkapi  dengan  perlindungan  antibakteria.  


Masa  mandi  seringkali  dianggap  sebagai  rutin  biasa  dan  bukannya  saat  untuk  membelai  dan  memanjakan  diri  dari  tekanan  seharian.  Dengan  rangkaian  SAFI  SHOWER,  saat  mandi  anda  kini  lebih  bermakna!  Selangkah  ke  dalam  bilik  mandi  bagaikan  mencecah  kaki  ke  pasir  pantai  sambil  ditemani  hembusan  angin  yang  mententeramkan.  Setiap  buih  yang  terhasil  membawa  bersama  haruman  yang   menenang  serta  menyegarkan,  sambil  membelai  kulit  agar  lembut,  licin  dan  lembap.  

Nuansa  SAFI  SHOWER  hadir  dengan  keunikan  tersendiri.  Adunan  segar  kelazatan  mocktail  yang  hadir  dalam  botol  dengan  rona  tropika - kuning,  jingga,  merah  jambu  dan  hijau  sangat  menarik  perhatian  dan  menceriakan  suasana.  

Selain  itu,  bentuk  pam  yang  ekonomik  memberikan  anda  kawalan  menyeluruh  ketika  menggunakan  gel  mandian,  justeru  mengurangkan  pembaziran.  Sejumlah  kecil  gel  mandian  sudah  cukup  untuk  memberikan  anda  kesegaran  dan  perlindungan  yang  diingini  untuk  seisi  keluarga.  SAFI  SHOWER  juga  boleh  didapati  dalam  pek  isian  semula  bersaiz  850g.  

Rangkaian  terbaharu  ini  hadir  dalam  4  variasi  yang  diformulasi  secara  unik  bagi  melengkapi  keperluan  keluarga  anda.  Setiap  olesan  pada  kulit  dilengkapi  dengan  ciri-ciri  antibakteria  yang  membuatkan  kulit  anda  lebih  bersih.  


2  bentuk  formulasi,  iaitu  gel  dan  krim  mandian  telah  dihasilkan  bagi  melengkapi  citarasa  ramai.  Bagi  anda  yang  sukakan  tekstur  gel,  variasi  Serai  Lime  Splash  dan  Passion  Honey  Frost  merupakan  gel  mandian  bebas  sabun,  tanpa  alkohol,  bebas  paraben  dan  mempunyai  bacaan  pH  yang  seimbang.  Bagi  mereka  yang  gemarkan  tekstur  krim pula,  Kokonut  Shake  dan  Berry  Smoothie  sangat sesuai kerana diperkaya  dengan  kelembapan  tanpa  alkohol  dan  bebas  paraben.  Setiap  sentuhan  pada  kulit  mengandungi  tekstur  yang  sangat  lembut  seperti  menikmati  bisikan  halus  bayu  laut  semasa  bercuti  di  pulau  Hawaii!  

Ramuan  terbaik  SAFI  SHOWER  dipilih  dengan  teliti  agar  anda  dapat  menikmati  masa  mandi  umpama  menyedut  segelas  mocktail  yang  penuh  kelazatan  dengan  aroma  yang  menyegarkan!  

1. Serai  Lime  Splash


Untuk  ‘layanan’  ala  tropika  yang  sebenar,  gabungan  ramuan  segar seperti serai  dan  limau  purut  bukan  sahaja  bertindak  sebagai  bahan  anti-bakteria  semula  jadi,  tetapi  mampu  menenang  dan  melembutkan  tekstur  kulit.  Setiap  percikan  pada  kulit  bagaikan  tamparan  manja  sang  ombak  yang  menyegarkan  malah  mampu  membangkitkan  setiap  deria  anda!  

2. Passion  Honey  Frost


Bagi  yang  mengimpikan  belaian  romantis  ala  bulan  madu  di  pantai,  kemanisan  madu  yang  dipadankan  dengan  kesegaran  passion  fruit  bukan  sahaja  menghangatkan  suasana,  malah  memberikan  kulit  anda  kelembapan  berganda  apabila  dibilas  bersama  ketika  mandi.       

3. Kokonut  Shake


Berehat  dan  bermanja  tidak  lengkap  tanpa  merasai  kesegaran  minuman  air  kelapa.  Diperkaya  dengan  ramuan  detoksifikasi  semula  jadi,  ekstrak  kayu  manis  dan  kelapa  bukan  sahaja  dapat  menyegarkan  kulit,  malah  menjadikan  permukaan  kulit  anda  kelihatan  lebih  muda,  lembut  dan  cerah berseri!  

4. Berry  Smoothies


Buat  si  pengambara  yang  ingin  berasa  seperti  berada  di  tepi  kolam  renang,  gabungan  strawberi,  limau  dan  barli  memberikan  manfaat  pencerahan  semulajadi.  Kini,  anda  boleh  keluar  bersantai  sambil  menikmati  sinaran  matahari  dengan  lebih  yakin!  

Produk  ini  boleh  didapati  di  seluruh  negara  termasuk  pasaraya  besar  dan  pasaraya  hyper.  Setiap  variasi  berharga  RM18.90  (1kg)  atau  12.90  (850g  pek  eko  isian  semula). Selain  itu,  bagi  mereka  yang  mempunyai  jadual  harian  yang  padat,  anda  boleh  menjimatkan  masa  melalui  penghantaran  SAFI  SHOWER  terus  ke  pintu  depan  anda  dari  https://shopee.com.my/!  


Untuk  maklumat  lanjut  berkenaan  jenama  SAFI  sila  layari :-

Facebook  SAFI  

Instagram SAFI 

Youtube  SAFI

Website SAFI