Showing posts with label giveaway. Show all posts
Showing posts with label giveaway. Show all posts
Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi

Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi


Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi  |  Holaaaa frenz.. Hari ni agak bernasib malang bila jari jemari ku dimakan oleh mata pisau.. Ahakz.. Luka 2 jari.. Mulanya malas jugak nak hadap blog ni, tapi rasa rindu pulak nak menulis.. Ternampak pula giveaway dari blogger Liyana Jasmi ni.. Wahh menarik hadiahnya.. Memang wajib join kalau macam ni.. Harapnya, nasib aku untuk giveaway ni tak semalang hari ini.. Haha!!


5 kotak misteri untuk dimenangi.. Wahh, best jerk dengar kan.. Apa la agaknya yang ada dalam kotak tu nanti.. Katanya ada 6 item.. Semoga ada rezeki untuk menang.. Alhamdulillah syaratnya pun sangatlah mudah.. Sape yang tak join giveaway ni sangatlah rugi ye.. Syarat mudah tetapi hadiah sangat menarik.. Hah gitu..

Hey, korang jom join..



Cepat join weh.. 16 Disember ni tarikh akhirnye tau.. Sempat lagi nak join tu..



Read more »
Lea Azleeya
8 Comments
Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz


Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz | Lamanya tak join giveaway... Hari ni paksa diri untuk join giveaway sekurang-kurangnya satu giveaway.. Hehe.. Biasa kalau ada masa terluang baru join.. Tapi kali ni kite mencelah saat kebizian melanda untuk turut serta untuk merebut sebuah planner.. Dah kebetulan mencari planner untuk tahun depan.. Bila dah ada giveaway hadiahnya planner, haruslah join walaupun sibuk.. Ahakz..


Kalau tahun ni, planner aku berbentuk sebuah dori yang comel.. Tahun depan tak pasti lagi bagaimaa rupa planner aku.. Andaikata ada rezeki menang giveaway ini, maka itulah planner aku untuk tahun hadapan.. Hiks.. 

Nasib baik juga syarat untuk sertai giveaway ni agak mudah dan simple.. Kalau rumit, mungkin aku tak dapat  nak join sebabnya masa itu emas bagi aku.. Kalau korang nak join juga, moh la cepat-cepat.. Akhir bulan ni dah tamat giveaway ni.. Makanye, jangan nak menangis birai katil ye.. hihihi.. Nak join klik aje banner kat atas nun..

Tarikh Tamat
30 November 2018


Read more »
Lea Azleeya
8 Comments
Atiehilmi.com First Giveaway Ukhwah Kita Kerana Allah

Atiehilmi.com First Giveaway Ukhwah Kita Kerana Allah


Atiehilmi.com First Giveaway Ukhwah Kita Kerana Allah  |  Dengan tajuknya sahaja dah membuatkan ramai yang nak join.. Termasuklah aku.... Jengjarang ada giveaway bertajuk seperti ini.. Atiehilmi.com First Giveaway Ukhwah Kita Kerana Allah... Memang terbaik.. Moga ukhwah yang terjalan akan terus terjalin sampai bila-bila yek.. InsyaALLAH..  

Klik banner untuk join

Orite, aku suka dengan banner giveaway ni.. Comel!! hehe.. Syarat-syarat yang ditetapkan pun sangatlah mudah.. Cuma perlu follow social media penganjur sahaja... Alhamdulillah... Hehe.. Almaklumlah line tengah nazak sekarang.. Sekurang-kurangnya tak banyak sangat masalah timbul time nak lunaskan segala syarat yang ditetapkan.. Tak gitu.. Hiks..

Dengan ini aku menjoinkan diri dalam giveaway ini.. Korang tak nak join ke? Hadiah best tau disediakan.. Rugi tak join... Jomlah pakat join ramai-ramai yek.. Sesambil tu bolehlah menjalinkan serta merapatkan ukhwah sesama kita.. Bertepatan dengan tajuk giveaway ni..

Antara hadiah untuk dimenangi


Tarikh Tamat
22 Ogos 2017

Read more »
Lea Azleeya
9 Comments
Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com


Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com  |  Waduhhhh.. Bikin ribut ni... Line tenetnya teramat slow.. Arghhh tensen aku join giveaway time line tenet tengah slow sesangat... Nak selesaikan syarat-syarat yang ditetapkan pun memakan masa yang agak lama.. Tapi aku hadap jugak jem yang tersangat sesak ni untuk menjoinkan diri dalam Giveaway Merdeka By Kidahsidairy.com ni... Hehe.. Syarat seterusnya yang kene buat adalah copy paste coding yang disediakan.. Moh leee kite kasi copy paste itu coding.. Hiks..


*******
****************

Assalamualaikum

Hai korang. Kisahsidairy.com sedang mencari lebih 10 orang pemenang untuk memenangi Wang Tunai, Voucher, Top up dan barangan lain .Jom pakat Join Giveaway yang mudah ini.

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Giveaway berlangsung bermula 16 OGOS sehingga 29 Ogos 2017

JOM JOIN GIVEAWAY NI BERAMAI-RAMAI, PAKAT SHARE UNTUK MEMERIAHKAN LAGI GIVEAWAY INI.

***************
******


Orite, coding pun telah selamat disematkan dalam HTML... Oleh itu, dengan lafaz Bismillah aku join giveaway ni.. Yeahh!! Kalau korang nak join jugak giveaway ni, korang klik aje banner kat atas nun ye.. Jomlah pakat-pakat join.. Hadiah menarik menanti korang tau.. Nak tau tak hadiah ape? Meh tengok senarai kat bawah ni...


SENARAI HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI

1. Voucher  Printcious RM60 untuk seorang pemenang 
2. Wang Tunai Rm50 x 2 Pemenang 
3. Wang Tunai Rm20 x 1 Pemenang 
4. Wang Tunai Rm10 x  9 Pemenang 
5. Customized phone Casing by Tanoshi Phone Casing 
6. Produk Navou bernilai Rm25 x 1 pemenang 
7. Topup bernilai RM40 x 4 Pemenang

Menarikkan hadiahnya... Jadi ape tunggu lagik, jom la beramai-ramai join giveaway ni.. 


Tarikh Tamat
29 Ogos 2017


Read more »
Lea Azleeya
9 Comments
[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)