Showing posts with label contest. Show all posts
Showing posts with label contest. Show all posts
Giveaway Sambal Bilis Pedas - d' SAMBAL licious

Giveaway Sambal Bilis Pedas - d' SAMBAL licious


Giveaway Sambal Bilis Pedas - d' SAMBAL licious  |  Lama gile tak join giveaway.. Bila tengok giveaway ni hadiah dia sambal bilis pedas, terus je kecur air liur.. Jadi kite join la, mane tau kot dapat menang sambil bilis pedas dari d'SAMBAL licious ni kan.. Aku memang suka sangat sambal bilis ni.. Nak lagi kalau yang pedas.. Memang bertambah makan nasi..


Korang yang mane craving atau memang peminat sambal bilis, boleh lah join giveaway ni.. Tuah ayam nampak dikaki, tuah kita manusia ni siapalah tahu kan.. Ada rezeki dapatlah merasa sambal bilis nampak cam sedap ni.. Hiks.. Syarat giveaway ni pun mudah sangat.. So, ape tunggu lagi, moh kite join beramai-ramai yok! Oh ya, kalau nak join, klik jerk banner kat atas ni yek.. :)





Read more »
Lea Azleeya
3 Comments
Giveaway by Ajulz & Atiehilmi

Giveaway by Ajulz & Atiehilmi


Giveaway by Ejulz & Atiehilmi  |  Ok, nak join satu lagi giveaway dari kawan blogger kita ni.. Ejulz dan Atiehilmi.. Kemain banyak masa lagi aku ni kan join giveaway.. Yelah, blog pun dah lama berabuk.. Update pun sekali sekala.. Punyelah malas.. Bukan malas sebenarnya tetapi sekarang ni kehidupan semakian membizi.. Kekangan masa yang sangat rabak.. Huhu.. Orite, jom join giveaway ini..


Korang yang belum join tu, jom la join ye.. Nak join boleh klik je kat banner atas ni.. Syarat pun mudah tak membebankan jari jemari dan fikiran.. Hehe.. Aku dah join, korang? Haha.. Mane tau dapat menang kan.. Jom la join reramai.. Hiks..



Read more »
Lea Azleeya
1 Comments
Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources

Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources


Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources  |  Holaaa.. Lama gile weh tak join giveaway maupun segmen.. Malam ni luangkan masa join segmen ni sesambil support member-member blogger.. Eh, malam ke? Dah pagi rupanya.. Hiks.. Esok keje weh.. Tak pe kita kasi setel dulu Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources ni ...


Segmen bloglist OM ni simple aje syaratnya.. Kalau korang nak join boleh klik banner kat atas ni ye.. Manelah tahu dapat menang tudung fareha kan.. Bak kata OM "Untung sabut timbul.. Untung batu tenggalam".. Hehe..

Jom gais join reramai.. 


Read more »
Lea Azleeya
3 Comments
Eksklusif Cabutan Bertuah Vit's Kini Kembali Lagi

Eksklusif Cabutan Bertuah Vit's Kini Kembali Lagi


Eksklusif Cabutan Bertuah Vits Kini Kembali Lagi |  Baru-baru ini, sebuah pengeluar produk berasaskan mi segera yang telah bertapak di Malaysia sejak 1975 lagi telah melancarkan sebuah program Cabutan Bertuah berkolaborasi bersama sebuah pasaraya terbesar di Malaysia AEON yang telah mendapat sokongan  yang sangat menggalakkan. Program VIT'S AEON CABUTAN BERTUAH yang telah berlangsung sebelum ini dari tarikh  13 Ogos hingga 16 September 2020 telah berjaya di menangi oleh sermai 54 pemenang.

Eksklusif Cabutan Bertuah Vit's Kini Kembali Lagi

Apa yang anda perlu lakukan adalah dengan hanya membeli produk VIT'S dari Pasaraya AEON seluruh Malaysia dan imbas kod yang terdapat di paket. Nombor bertuah akan di cabut secara live di Facebook Vits pada setiap hari Khamis jam 12 tengahari.

Tetapi jangan berasa kecewa jika anda terlepas tawaran hebat itu kerana Vit’s sekali lagi telah melancarkan program cabutan bertuah ini bagi musim kedua.

VIT’S EXCLUSIVE LUCKY DRAW bakal bersiaran langsung pada waktu yang sama iaitu pada jam 12 tengahari setiap hari Khamis di Facebook Page Vits. Pelbagai hadiah menarik untuk anda menangi setiap minggu. Apa yang anda perlu lakukan adalah :-   

  1. Dapatkan produk 2 pek Vits Italian Mi Goreng Bolognese dan Aglio Olio di pasaraya terdekat anda atau secara online 
  2. Scan QR code untuk sertai cabutan bertuah ini.
  3. Isi infomasi di dalam borang tersebut
  4. Nyatakan 5 angka bertuah anda
  5. Masukkan resit pembelian 2 produk VITS ITALIAN MI GORENG
  6. Nantikan setiap Khamis di facebook live untuk undian secara live
Eksklusif Cabutan Bertuah Vit's Kini Kembali Lagi

Eksklusif Cabutan Bertuah Vit's Kini Kembali Lagi

Hadiah untuk Vits Exclusive Lucky Draw adalah seperti berikut :-

Grand Prize
Vespa Sprint 150 

1st Prize
Iphone 11 Pro Max / Samsung Galaxy Z Flip

2nd Prize
Nintendo Switch / Realme 6 Pro

3rd Prize
Buffalo Pro Chef Plus Air Fryer / Toros 6L Pressure Cooker

Consolation Prize
MiGor Facemask + Vit’s Italian Mi Goreng Series

Peraduan cabutan bertuah  ini akan dilangsungkan sehingga 26 November ini di mana semua orang berpeluang untuk memenangi hadiah yang menarik cabutan bertuah bernilai sehingga RM 20,000.00.



Read more »
Lea Azleeya
2 Comments
[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)