Showing posts with label alexa. Show all posts
Showing posts with label alexa. Show all posts
Ranking Alexa LeaAzleeya.com Januari 2017

Ranking Alexa LeaAzleeya.com Januari 2017


Assalamualaikum wbt..

Ranking Alexa LeaAzleeya.com Januari 2017  |  Lama dah tak check ranking Alexa.. Seperti yang dijangkakan, statistiknya agak  menurun dari yang lepas.. Bila blog terabai beberapa hari, akan memberi kesan pada statistik/trafik blog.. Huhu.. Jom tengok statistik blog aku untuk bulan Januari 2017 ni..

17 Januari 2017

Keywords

Korang dah check ke alexa rank blog korang.. Kalau belum, boleh check dekat link bawah ni ye..



Read more »
Lea Azleeya
6 Comments
Ranking Alexa LeaAzleeya.com 10 Oktober 2016

Ranking Alexa LeaAzleeya.com 10 Oktober 2016


Assalamualaikum wbt..

Ranking Alexa LeaAzleeya.com 10 Oktober 2016  |  Update ranking alexa untuk 10hb pulak.. Hehe.. Saje je check tadik, tengok ada peningkatan terus aje rasa nak up kat blog.. haha.. Gelojoh betol mak nakkk..!! Jom tengok hasil pancingan tadi...



Ranking terdahulu :-

SEPTEMBER 2016
Global Rank  :  2,342,608
Rank in Malaysia  :  11,192

01 OKTOBER 2016
Global Rank  :  1,961,064
Rank in Malaysia  :  9,068

10 OKTOBER 2016
Global Rank  :  1,665,495
Rank in Malaysia  :  7,833

Jom check ranking blog korang di www.alexa.com...


Read more »
Lea Azleeya
10 Comments
Ranking Alexa LeaAzleeya.com 1 Oktober 2016

Ranking Alexa LeaAzleeya.com 1 Oktober 2016


Assalamualaikum wbt..

Ranking Alexa LeaAzleeya.com 1 Oktober 2016  |  Hehe up lagik ranking blog aku ni.. Tadi sesaja jerk cuba try test check ranking dekat Alexa.com tetiba tengok ada peningkatan.. Ape lagik, terus up la.. Haha..

Ranking Alexa pada 01 Okt 2016


Ranking terdahulu :-

SEPTEMBER 2016
Global Rank  :  2,342,608
Rank in Malaysia  :  11,192

01 OKTOBER 2016
Global Rank  :  1,961,064
Rank in Malaysia  :  9,068

Jom check ranking blog korang di www.alexa.com...


Read more »
Lea Azleeya
20 Comments
[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)