Preloved Giveaway by Raydah


Preloved Giveaway by Raydah  |  Agak lama tak join giveaway.. Bukan takat dah lama tak join giveaway tapi dah lama jugak tak jengok blog sendiri.. Huhi!! Tak de masa oii.. Masa sangat terhad untuk aku sekarang  ni.. Jadual agak padat dengan siangnya kerja hakiki, balik kerja dengan anak-anak dan family, tengah malam kalau  tak penat, urusan blog.. Tapi jarang la tak penatnya.. Bila ada kerja urgent jerk aku akan stay up sampai siap.. Nak bersosial di socmed pun tak de masa oii.. Agaknya kengkawan cakap aku sombong.. Haha!! Maafkan aku wahai teman.. Cewah.. Di IG la aku aktif sikit tu pun sebab nak setelkan job review.. Uiss mengalahkan PM lak aku ni ye bizi nye.. Hiks..

Ok, tak nak sembang kencang lagi.. Aku kat sini sebab terpanggil untuk join giveaway adik manis ni.. Raydah yang dikenali dengan nama comelnya Ray.. Dah ada masa nan sedikit ni, leh la support kengkawan blogger buat giveaway.. Jom join Preloved Giveaway by Raydah!


Syarat penyertaan pun mudah jerk.. Just follow and follow! Follow back tau Ray.. Haha!! Kalau korang nak join, boleh terus klik banner kat atas ni ye.. 

Apa yang aku suka dengan Blog Ray ni?

Ok, apa yang aku suka tentang blog Ray ni dan suka bertandang kat sana sebabnya blognya mudah sangat loading.. Itu yang utama.. Tak de la aku menunggu sampai buruk muka.. Haha.. Selain itu, aku suka view blognya.. Nice and simple.. Maksud aku minimalis... Tak de la sarat dan berat mata memandang.. And yang paling menarik minat aku ofkoslah content blognya.. Banyak info kat sana.. so, korang jom la terjah blog Ray.. Jom pakat jengok dan tengok apa yang ada kat sana..  Sesambil tu leh join giveaway ni jugak.. hehe Peace!


QuickEdit
Lea Azleeya
1 Comments

1 comment:

  1. hi jomla join
    jemput singgah ,
    moga ada rezki buat kitaa
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/preloved-giveway-by-raydah.html

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)