Segmen Exchange Bloglist PKPB 2020 by Blog Adianiez


Segmen Exchange Bloglist PKPB 2020 by Blog Adianiez  |  Bersegmen lagi kita.. Makin teruja pulak bila ada segmen bloglist ni.. Bolehlah bertenggek kat blog orang lain kan.. Hehe.. Untung nasib, menjana trafik blog aku jugak.. Hiks.. So,  jom kita join Segmen Exchange Bloglist PKPB 2020 by Blog Adianiez ni..


Syarat penyertaan sangat mudah.. Cuma exchange bloglist jerk.. Aku dah masukkan blog Adianiez ni dalam bloglist aku.. HUrmm tengok segmen ni, aku rasa macam nak buat jugak jerk segmen camni.. Nak perbaharui bloglist aku.. Nanti la aku fikirkan.. Hehe.. Jom pakat join segmen ni.. Nak join, klik je banner kat atas ni ye.. 


QuickEdit
Lea Azleeya
7 Comments

7 comments:

  1. selamat bersegment kak lea

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen. Moga berjaya masuk bloglist kak aida.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Lea.. mudah sangat segmennya..

    ReplyDelete
  4. terima kasih kerana join,lea. sgt aida hargai :)
    done masukkan link blog lea kat bloglist aida.
    moga kita sama2 memeriahkan alam blogging ni, aktif bersama.

    ReplyDelete
  5. tahniah lea.
    lea menang duit raya dari aida :)
    refer blog aida ye.

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)