Top Social

Shopping Barangan Baby Yang Berkualiti Dan Lain Dari Yang Lain Di Lovingly Signed

Monday, October 22, 2018
Shopping Barangan Baby Yang Berkualiti Dan Lain Dari Yang Lain Di Lovingly Signed  |  Bila ada baby, saat yang paling seronok adalah time nak beli barang-barang keperluan mereka.. Mana tak seronok, bila tengok barangan baby yang comel-comel tu rasa macam nak beli semua sekali.. Baru-baru ni adalah seorang kawan aku ni yang akan menimang cahaya mata tak lama lagi bertanyakan pada aku tentang tempat shopping barangan baby yang menarik.. Jadi, aku pun suggest la pada dia satu laman web ni yang menjual barangan baby yang berkualiti dan lain dari yang lain iaitu Lovingly Signed.. Aku memang suka usha barangan baby dekat laman web ni.. Semuanya comel-comel dan berkualiti.. 


Lovingly Signed merupakan sebuah laman web yang menjual pelbagai jenis barangan baby yang bertapak di Singapura...  Barangan baby yang dijual cantik, unik dan berkualiti.. Yang lagi bestnya, mereka juga menyediakan perkhidmatan delivery dan gift wrap untuk Personalized Baby Gifts.. Jadi, kita dah tak perlu nak bersusah payah pergi pasaraya dan sebagainya untuk mencari hadiah.. Bukak sahaja website Lovingly Signed ni, pilih barangan apa yang berkenan untuk dijadikan hadiah dan terus buat pembelian.. Lepas itu, mereka akan menghantar hadiah tersebut kepada si penerima.. Wahhh!! Mudah betul zaman sekarang ni kan..

Bukan setakat itu sahaja tau, di Lovingly Signed ni korang juga boleh customize barangan baby yang dibeli dengan menulis nama pada hadiah tersebut.. Ini akan menjadi lebih bermakna kepada kita dan juga si penerima.. Betul tak? Hehe..


Ini adalah antara gift hamper yang boleh didapati di Lovingly Signed.. Banyak lagi sebenarnya... Jadi, korang boleh pilih sendiri sama ada untuk baby girl, boy ataupun unisex.. Kalau belum tahu jantina baby, langkah selamat pilihlah yang unisex sahaja.. hehe.. 


Kalau korang nak tahu, inilah kotak hadiah yang digunakan untuk setiap pembelian hadiah di Lovingly Signed.. Kotak yang sangat berkualiti dan eksklusif... Semua hadiah yang dibeli akan hadir di dalam kotak hadiah Signature Lovingly Signed ini secara percuma.. Hah mesti korang nak tahu tentang penghantarannya pula kan.. Berapa kosnya?

Ok, untuk setiap pesanan yang dihantar di Singapura, penghantaran adalah percuma.. Tempoh penghantaran akan mengambil masa selama 3-5 hari.. Manakala bagi penghantaran antarabangsa pula, penghantaran adalah ke mana-mana destinasi seluruh dunia dengan cas penghantaran sebanyak SGD $25 sahaja dan jika pembelian melebihi SGD $250, penghantaran adalah percuma.. Penghantaran akan mengambil masa 4-8 hari menggunakan courier pilihan mereka..


Di Lovingly Singed korang tak perlu bimbang kerana material yang digunakan sangat berkualiti tinggi dan designnya lain dari yang lain.. Jadi, korang akan dapat barangan baby yang unik sama ada untuk baby sendiri mahupun dijadikan hadiah untuk orang lain..  Semua baju di Lovingly Signed ini juga dihasilkan dari material 100% kain kapas yang boleh memberikan keselesaan kepada baby.. Peluh pun senang menyerap dan tidak panas... Barang apa yang ada di Lovingly Signed ni? Jom sama-sama tengok..

GIFT HAMPERS


CLOTHING


BLANKETS & TOWLES


TOYS & ACCESSORIES


Semua cantik-cantik belaka.. Rambang mata jadinya... Tak lama lagi kawan aku tu nak bersalin.. Jadi, aku bolehlah beli hadiah dari Lovingly Signed ni.. Mudah sikit kerja aku.. Tak perlu lagi nak masuk dari satu kedai ke satu kedai yang lain untuk mencari hadiah baby.. Lagi pun apa yang membuatkan aku suka sangat dengan Lovingly Signed ni, barangan yang dijualnya lain dari yang lain.. Jadinya, kalau aku beli dari Lovingly Signed ni, confirm tak sama dengan orang lain.. hehe..

Oklah, kalau korang rasa ada adik beradik, sedara mara, rakan taulan atau korang sendiri yang akan menimang cahaya mata, aku sangat recommend korang shopping barang keperluan baby korang di Lovingly Signed ni sebabnya korang pasti akan berpuashati dengan kualiti barangnya.. Lagipun, semua barang yang dijual sangat cantik dan unik.. 

Untuk sebarang pembelian atau maklumat lanjut, boleh layari :-

Website

Facebook

Instagram



6 comments on "Shopping Barangan Baby Yang Berkualiti Dan Lain Dari Yang Lain Di Lovingly Signed"