Top Social

Comeback Giveaway by Byzura Halifah

Thursday, June 14, 2018
Comeback Giveaway by Byzura Halifah  |  Gile semangat hari ni join giveaway.. Inilah penangannya orang yang dah lama tak join giveaway atau segmen.. Lagi pun sementara ada masa  dan tengah rajin ni boleh la pulun join.. Jadinya, kali ni aku nak join giveaway anjuran Blogger Byzura Halifah ni. Hadiah menarik menanti pemenang tau.. Rugi tak join..

Klik banner kalau nak join ye!

Antara hadiah untuk dimenangi :-


~ Shawl / Bawal (You can choose either shawl or bawal and the color)  
~ Butang Baju Melayu  
~ Cash RM10.00 
~ Prepaid Reload RM5.00 (Any telco)

Menarikkan hadiahnya.. Jadi, jom join beramai-ramai meriahkan lagi giveaway kawan kita ni.. Ada rezeki, boleh sarung shawl cantik di kepala nanti.. Hehe.. 

Aku nak tag siapa ye? Hurrmmm..

Tarikh Akhir
07 Julai 2018


10 comments on "Comeback Giveaway by Byzura Halifah"
  1. Good luck. Ada masa jom join giveaway saya http://www.ronaldmohoni.com/2018/06/ronaldmohonicom-hari-raya-aidilfitri.html?m=1

    ReplyDelete
  2. Tq tag kita.. All the best lea..

    ReplyDelete
  3. Dari Giveaway yang sama good luck

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama.Salam perkenalan :)

    https://fitrigiveawayblog.blogspot.com/2018/07/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

    ReplyDelete
  5. Salam singgah daripda segmen yang sama..

    http://www.shikinrazali.com/2018/06/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

    ReplyDelete