Top Social

Perfume Mont Cabana Tahan 24 Jam

Tuesday, May 22, 2018
Perfume Mont Cabana Tahan 24 Jam  |  Dah dekat nak raya ni, orang lain sibuk dok usha baju raya tetapi aku sibuk mencari perfume yang tahan lama untuk memastikan aku sentiasa mewangi di hari raya nanti.. Yelah, tak kan dah pakai cantik-cantik lepas tu nak biarkan badan berbau hangit ye tak? Mau satu kampung lari bertempiaran nanti.. Hahaha!!  Ok, setelah aku buat risikan, aku berkenan dengan satu jenama perfume ni.. Ramai dok kata yang perfume ni mampu bertahan selama 24 jam dan wangiannya best gila!! Perfume apa tu?? Haaaa ni nak perkenalkan kat korang ni.. Perfume yang aku maksudkan tu adalah perfume Mont Cabana tahan 24 jam wangiannya.. Serius best!! Jom aku story..

Perfume Mont Cabana Tahan 24 Jam

Kalau korang nak tahu, Mont Cabana ini merupakan minyak wangi premium yang diblend sendiri dan mempunyai kilang sendiri.. Huh, berapa banyak 'sendiri' daaa.. Hehe!!.. Ok, bila sebut saja minyak wangi premium ini bermakna, bau minyak wanginya haruslah bau orang kaya.. Dan yang paling penting perfume Mont Cabana ni adalah perfume yang berkualiti, bukan inspired perfume, bukan perfume biasa-biasa tetapi perfume yang terbaik mampu bertahan sehingga 24 jam..

Apa yang istimewanya lagi dengan perfume Mont Cabana ni adalah setiap keluarannya akan digandingkan dengan artis-artis Malaysia atau public figure terkenal supaya menjadikan promosi Mont Cabana ini akan jadi lebih meriah dan tidak membosankan.. Kiranya setiap keluaran menjadi sebagai signature bagi artis-artis tersebut.. Sempena pelancaran Mont Cabana Code 1 & Code 2, artis yang berkolaborasi dengan Mont Cabana adalah Zul Ariffin..



Oh ya, sebelum terlupa perfume Mont Cabana ini akan dijual bermula Mei 2018 secara berperingkat.. Ini bermakna, perfume ni dah mula dijual ye.. Jadi, korang dah boleh dapatkannya sekarang sebelum raya tiba nanti.. Hehe.. Pada tahun 2018 ini, sebanyak 24 jenis wangian Mont Cabana akan dikeluarkan dan untuk pelancaran awal, sebanyak 2 jenis wangian dikeluarkan iaitu untuk lelaki dan juga wanita manakala 22 jenis wangian lagi akan dikeluarkan secara berperingkat dalam masa terdekat ini iaitu :-
  • Mei 2018   -  Mont Cabana 1 & 2
  • Jun 2018    -  Mont Cabana 3, 4, 5 & 6
  • Julai 2018  -  Mont Cabana 7, 8, 9 & 10
  • Ogos 2018 -  Mont Cabana 11, 12, 13 & 14

Mont Cabana 1
Mont Cabana 2
Ada lagi yang menarik perhatian aku tentang Mont Cabana ni.. Aku suka akan 'persembahannya'.. Apakah? Perfume ini didatangkan dalam casing besi dan botolnya agak menarik sangat class gituu menjadikan ia kelihatan eksklusif.. Bukan sahaja persembahan luarannya sahaja menarik dan eksklusif tetapi baunya juga eksklusif dan premium tahan sehingga 24 jam.. Pendek kata, bila time raya nanti memang sentiasa harum la walaupun seharian tak mandi.. Haha!! Gile best wehh!!

Ok, untuk permulaan ni Mont Cabana dikategorikan sebagai Eau De Parfum dahulu dan selepas ini semua keluarannya akan bertukar ke wangian kategori PARFUM.. Lagik best dan lagi tahan lama..



Dimana Boleh Dapatkan Mont Cabana Eau De Parfum?

Mont Cabana Eau De Parfum merupakan minyak wangi pertama di Malaysia yang ketahanan baunye menghampiri 24 jam.. Baunya yang unik dan tersendiri menjadikan Mont Cabana antara yang terbaik dalam kelasnya tersendiri.. Jadi, rugi kalau korang tak cuba sendiri keharuman Mont Cabana ini.. Dimana boleh dapatkan Mont Cabana ini? Haaa bagi korang yang lebih selesa untuk bershopping secara online, korang bolehlah dapatkannya melalui laman web Montcabana.my atau boleh terus klik di link ini - https://montcabana.my/shop/ kerana mereka menyediakan pembayaran mudah dan selamat untuk korang.. Mudah kan?


Apa Yang Montcabana.my Tawarkan?

  • Montcabana.my akan melakukan penghantaran melalui pos ke seluruh Malaysia, Singapore, Brunei dan Indonesia
  • Montcabana.my juga menyediakan perkhidmatan penghantaran terus (COD) ke rumah atau pejabat korang melalui wakil-wakil jualan Mont Cabana yang berdekatan dengan tempat korang.. Senarai ejen, korang boleh check kat link ni ye - https://montcabana.my/senarai-ejen/
  • Montcabana.my sudah berpengalaman lebih 10 tahun dalam menguruskan perniagaan online. Jadi korang tak perlu risau masalah barang tak sampai atau rosak kerana mereka akan bertanggungjawab sepenuhnya jika barang tidak sampai atau mengalami kerosakan semasa di pos.
  • Montcabana.my menyediakan pembayaran mudah dan selamat iaitu korang boleh menggunakan FPX Payment, Online Transfer, Kad Kreadit atau Kad Debit yang diuruskan oleh senangPay.

Ingin Menjadi Wakil Jualan Montcabana.my?

Memandangkan ekonomi sekarang tidak berapa memberangsangkan, aku yakin ramai dikalangan korang yang ingin mencari pendapatan sampingan.. Betul tak? Ok, bagi korang yang ingin mencari side income, bolehlah sertai team Montcabana.my kerana mereka kini sedang mencari wakil jualan untuk produk mereka.. Manalah tahu, dengan menyertai mereka korang boleh menyelesaikan masalah kewangan korang sekaligus menambah pendapatan seisi keluarga.. Nak tahu lebih lanjut, meh baca ni :-
  • Montcabana.my sedang mencari wakil jualan di seluruh Malaysia, Singapore, Brunei dan Indonesia..
  • Mereka juga akan membantu marketing online dan offline..
  • Pihak Montcabana.my juga telah memperuntukkan lebih RM2 juta untuk kos marketing. Antara medium pemasaran yang sudah siap ditempah adalah seperti 60 billboard di sepanjang lebuhraya, iklan-iklan di TV dan radio, Iklan suratkhabar, media sosial Facebook dan lain-lain.
  • Mereka juga mencari ejen-ejen dan juga kedai-kedai yang berminat untuk memasarkan produk mereka.. Antara yang disediakan seperti tools online dan offline, banner, flyers dan lain-lain.
  • Sistem jualan mereka juga canggih, ada bonus dan reward.
Kalau ada yang nak daftar sebagai ejen Montcabana.my, boleh terus klik kat link ni - https://montcabana.my/daftar-ejen-mont-cabana/


HARGA
RM 129 (50ML)

Untuk sebarang pembelian atau maklumat lanjut, boleh layari :-

Website

Facebook

Instagram

Whatsapp
012-337 7045


7 comments on "Perfume Mont Cabana Tahan 24 Jam"
  1. Salam Ramadhan Lea..
    Tertarik dengan perfume Mont Cabana bila baca review Lea.
    LZ suka perfume boleh cuba wangian MC untuk tambah koleksi.. Nanti LZ explore perfume ni okay..

    ReplyDelete
  2. Edp sure tahan lama ..Wah zul arifin model nya

    ReplyDelete
  3. Baru td ternampak post pasal perfume ni.. :)

    ReplyDelete
  4. Cantiklah Lea design botolnya...dah nak raya ni...malahan tak raya pun perfume menjadi dambaan..

    ReplyDelete
  5. Juju peminat perfume...ishhhh awat la lawa sgt rupa bentuk dia...tertawan!

    ReplyDelete
  6. mesti best bau perfume ni kan lea

    ReplyDelete
  7. Wah.. Hero drama keluar wangian.. design perfume dia menarik..

    ReplyDelete