Top Social

Akar.co Skin Polisher Arang 2 In 1 | Rahsia Kulit Wajah Glowing Dan Flawless Secara Semulajadi

Tuesday, May 01, 2018
Rahsia Kulit Wajah Glowing Dan Flawless Secara Semulajadi  |  Kulit muka ni selagi tak clear dari sebarang masalah selagi itulah dok usaha mencari apa saja tips dan cara bagaimana nak jadikan kulit muka licin dan gebu.. Betul tak? Samalah macam aku ni.. Ada sahaja masalah yang timbul di muka ni.. Ada kalanya jerawat bertandang.. Ada kalanya minyak melimpah.. Haha!! Ada juga kadang kalanya, muka nampak kasar dan berpasir.. Parut jerawat tak yah cakap la, walaupun tak banyak tetap jugak ada... Itu dulu la.. Sekarang tak lagi sebab aku dah jumpa rahsianya.. Rahsia kulit wajah glowing dan flawless secara semulajadi.. Apakah?? Rahsianya aku guna Akar.co Skin Polisher Arang 2 In 1.. Apa tu? Haa jom aku story kat korang semua..


Apa itu Akar.co Skin Polisher Arang 2 In 1?

Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ini merupakah produk organik yang selamat digunakan dan memberi kesan segera secara semulajadi.. Ia dirumuskan dari 6 bahan semulajadi seperti Activated Charcoal, Jojoba Oil, Peppermint Oil, Coconut Oil, Argan Oil dan Aloe Vera.. Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ini juga tidak mengandungi bahan kimia berbahaya seperti Paraben, Synthetic Oil, Mercury, Hydroquione, Mineral Oil dan Harmful Chemicals.. Jadi, ianya selamat digunakan oleh semua golongan dari kanak-kanak sehinggalah dewasa...

Bila nak menggunakan sesuatu produk tu, perkara pertama yang perlu kita pastikan adalah status Halalnya.. Betul tak? Halal ke Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni? Haaa korang tak perlu bimbang kerana produk ini telah mendapatkan status HALAL dari JAKIM.. Jadi, boleh gunakannya tanpa was-was ye!! Dan satu lagi yang perlu korang tahu, produk ini telah mendapat kelulusan daripada KKM (NOTT171101075K)...

Manfaat Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1


Diberi nama Skin Polisher Arang 2in1... Bila dah tertera 2in1, mestilah ada 2 kegunaanya dalam satu produk kan.. Apakah? Yessss, Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni berfungsi sebagai skrub dan juga mask.. Gile bagus!! Tak payah dah nak beli 2 produk untuk tujuan berbeza lagi lepas ni.. Hanya beli Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni aje dah dapat 2 fungsi dalam satu produk.. Selain mampu membuatkan wajah flawless dan lembut, ada beberapa lagi manfaat Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni yang perlu korang tahu.. Jom check!!
  • Merawat dan menghapuskan jerawat
  • Menyahtoksinkan kulit
  • Mencerahkan kulit
  • Menyeimbangkan kulit berminyak
  • Membuang sel kulit mati (Exfoliates)
  • Menghapuskan bintik hitam
  • Menghilangkan parut jerawat dan blemishes
  • Anti penuaan

Banyakkan manfaatnya.. Eh kejap!! Korang nak tahu tak yang Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni boleh memberi manfaat jangka masa panjang pada korang tau kalau korang menggunakannya secara konsisten? Nak tahu? Meh aku habaq kat korang apakah Long Term Benefits yang korang akan dapat bila guna Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni.. Antaranya :-
  • Kulit menjadi sihat dan bersih
  • Kulit cerah dan berseri
  • Kulit menjadi lebih lembut
  • Anti penuaan
  • Kulit sentiasa flawless dan glowing

Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 Memberikan Kesan Segera!!


Nak tahu kenapa aku suka sangat dengan Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni? Hehe.. Sebabnya produk ni boleh memberikan kesan yang segera dan serta merta selepas cuci muka... Haaa ajaibkan.. Jangan tak tahu ye, ini bukan produk biasa-biasa tetapi ini produk yang luar biasa.. Produk magic uolls!! Lepas pakai dah boleh nampak kesannya.. Korang jangan terkejut, lepas cuci muka, korang akan nampak kesan ini...
  • Kulit akan berasa lebih lembut
  • Toksin akan hilang dari kulit
  • Kulit menjadi glowing
  • Kulit akan lebih bersinar dan bersih
  • Liang-liang pori juga bersih 
  • Mengurangkan kulit berminyak

Cara Guna Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1

Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni ofkoslah berwarna hitam sebab diperbuat daripada Arang dan teksturnye pula adalah seperti skrub.. Cara nak gunanya mudah aje.. Oh ye, kalau korang nak tahu, Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni bukan sahaja boleh digunakan pada muka tetapi boleh juga digunakan pada badan juga.. Nak badan putih gebu, bolehlah sental dengan Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni.. Hehe.. Orite, jom aku ajarkan cara nak guna Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni..
  • Apply Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ke seluruh muka dengan rata
  • Biarkan selama 1 - 3 minit sebagai mask
  • Selepas itu, urut perlahan-lahan dalam gerakan membulat
  • Bilas muka sehingga bersih dan lap dengan tuala



Apa Kata Aku Selepas Guna Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1?


Ok, seriously aku memang suka dan dah jatuh cinta dengan keajaiban yang dibawa oleh Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni.. First, aku sukakan baunya..... Mula-mula aku ingat baunya tak menyenangkan sebab diperbuat daripada arang kan... Tetapi sangkaan aku meleset sama sekali sebab baunya best ada haruman peppermint yang menyegarkan.. Bila dah ada peppermint kat dalamnya, masa apply dekat muka ofkoslah muka rasa berangin jerk.. Best gile!! Nyaman jerk rasa macam letak muka depan aircond.. Haha!! Time cuci pulak, dah kene air tu mulalah muka rasa sejuk dan segar.. Perghhh memang best!!

Lepas ni aku dah tak perlu skrub muka lain sebab dengan Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni pun dah cukup untuk membuang segala sel kulit mati dekat muka aku.. Muka lebih bersih selepas menggunakannya.. Bukan tu aje, paling best muka terus aje nampak flawless dan glowing..


Dapatkan Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 Untuk Rahsia Kulit Wajah Glowing Dan Flawless Secara Semulajadi


Aku dah cuba, korang tak teringin ke? Haa kalau korang nak kulit wajah yang glowing dan flawless secara semulajadi tanpa berbelanja besar, bolehlah cuba rahsia yang aku kongsikan ini.. Dengan Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ini, korang mampu mengubahnya.. Hehe.. Macam iklan tv pulak kan.. Haha!!

Orite, harga untuk satu bekas Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 (100gm) ni tak lah mahal mana jika dibandingkan dengan bermacam produk yang terpaksa korang beli untuk mendapatkan fungsi 2 in 1 macam Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1 ni.. Kata orang, masih lagi harga mampu milik setanding dengan manfaat yang ada padanya.. Berapakah harganya?

Harga 

Akar.Co Skin Polisher Arang 2in1
(100gm)

RM 85 sahaja!!


Untuk sebarang pembelian dan maklumat lanjut, sila layari :-

Website

Instagram

Facebook
https://www.facebook.com/Akarco-Natural-1856037044724617/


7 comments on "Akar.co Skin Polisher Arang 2 In 1 | Rahsia Kulit Wajah Glowing Dan Flawless Secara Semulajadi"
  1. mkin berseri la muka cik lya kita ni..:)

    ReplyDelete
  2. Bertambah glowing muka sis Lea lepas ni <3

    ReplyDelete
  3. wah wah..interesting ni..2 in 1..save di situ..pakej scrub & mask..i like both of this..memenuhi kriteria utk dibeli ni..hehe

    ReplyDelete
  4. wah wah..interesting ni..2 in 1..save di situ..pakej scrub & mask..i like both of this..memenuhi kriteria utk dibeli ni..hehe

    ReplyDelete
  5. wah wah..interesting ni..2 in 1..save di situ..pakej scrub & mask..i like both of this..memenuhi kriteria utk dibeli ni..hehe

    ReplyDelete
  6. banyak juga tengok review Akar ni. macam best pulak

    ReplyDelete
  7. mek pernah tgk blogger review akar.co ni. memang nmpk menjadi.

    ReplyDelete