Top Social

Giveaway souvenirs Pulau Jeju By SitiYangMenaip Dan SalbiahM

Sunday, January 28, 2018
Giveaway souvenirs Pulau Jeju By SitiYangMenaip Dan SalbiahM  |  Terasa sangat renggang perhubungan aku dengan blog aku ni sejak akhir-akhir ini.. Hehe.. Untuk tidak merenggangkan lagi hubungan aku ni, aku kena buat sesuatu.. Apakah? Yesss aku nak join Giveaway souvenirs Pulau Jeju By SitiYangMenaip Dan SalbiahM ni.. Kehkehkeh!!

Klik banner kalau rasa nak join ye!

Disebabkan hadiah yang menarik, jadi aku nak join giveaway ni.. Apa hadiahnya? Meh semak sesama ye..

SOUVENIRS YANG BAKAL DIBERIKAN
3 x Fridge Magnet Pulau Jeju (3 Orang Pemenang) 
5 x Keychain Khas Pulau Jeju (5 Orang Pemenang)

Nampak tak apa yang aku highlight kan tu.. Hehe.. Aku ni kan pengumpul FM.. Jadi, kalau ada yang buat giveaway hadiahnya FM, mesti aku akan join.. Lagi teruja kalau FM dari tempat-tempat yang jauh seperti luar negara.. Bertambah teruja aku nak join.. Hiks..

Orite, jom pakat join ramai-ramai ye.. Cepat tau sebab beberapa hari lagi giveaway ni akan tamat.. Rugi tak join..

Tarikh Tamat
31 Januari 2018



11 comments on "Giveaway souvenirs Pulau Jeju By SitiYangMenaip Dan SalbiahM"
  1. Goodluck Kak Lea :)
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/01/giveaway-souvenirs-pulau-jeju-by.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join GA kami yaa =)

    ReplyDelete
  3. all the best Lea, ni pun nak join plak la..adsense dah approved blh la join balik

    ReplyDelete
  4. Good luck. ada rezeki nak join jgak insyaaAllah. lama tak join GA. :)

    ReplyDelete
  5. hai Lea! MAt datang singgah dari GA yang sama. good luck!

    ReplyDelete
  6. HAAAAI !! ada sesuatu untuk anda disini :

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/02/senarai-pemenang-giveaway-souvenirs.html

    ReplyDelete
  7. Thanks join GA dan follow blog kami ye. Jangan lupa check senarai pemenang di http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/02/senarai-pemenang-giveaway-souvenirs.html.

    ReplyDelete
  8. jangan lupa tinggalkan details disni

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/02/senarai-pemenang-giveaway-souvenirs.html

    ReplyDelete