Tersenarai Dalam Carta Special Bloglist Starlavenderluna


Tersenarai Dalam Carta Special Bloglist Starlavenderluna  |  Aku kalau terlalu biz memang tak sempat nak blogwalking dan tinggal jejak kat blog kengkawan.. Dapat update entry pun rasanya dah cukup bali.. Masa itu Emas bagi aku sekarang ni.. Rasa 24 jam sehari tak cukup untuk aku buat semua bende.. Sampaikan buku tertangguh untuk aku habiskan bacaannya.. Bila ada masa terluang, aku akan cuba untuk blogwalking blog kengkawan dan tinggalkan jejak aku... Mungkin dengan sedikit masa tersebut dan kegigihan aku blogwalking + tinggal jejak, aku tersenarai dalam carta special bloglist Starlavenderluna.. Siapa tu..?? haaa ni la blog Blogger Shikin.. 


Yang Rajin Komen.. Aku di carta no.3.. Hehe.. Aku kembali ke dalam senarai kaki komen blog beliau.. Oleh sebab itu aku terpilih untuk dimasukkan kedalam bloglist blog beliau.. alhamdulillah... Ritu dalam text dari Blogger Shikin di Cbox aku...


Dan ternyata, blog aku dah disenaraikan dalam bloglist beliau sehingga 31 Mei 2017 nanti... Thanks tau Shikin...


Jom terjah BLOG SHIKIN.. Sape yang belum follow boleh la follow blog beliau.. Banyak info menarik kat sana..




QuickEdit
Lea Azleeya
9 Comments

9 comments:

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)