Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru


Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru  |  Hi olls... Tetengah blogwalking tadi terserempak pulak dengan satu giveaway ni.. Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru anjuran Blogger Nurina Izzati... Rasa tertarik menarik kau memang da boom, terus aje join.. hehe.. Pape pown kasi up banner giveaway dulu.. 

Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru
Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

Cam biasa, kalau nak join klik jerk banner kat atas ni ye..

Syarat-syarat dah diberesin.. Subscribe youtube beliau dah setel melalui akaun youtube aku [Lea Azleeya] Follow blog pown dah.. Tak ingat pulak follower ke berapa sebab dah lama follow beliau.. Hiks.. IG pown dah follow tadi... Rasanya dah setel semua.. So, dengan lafaz bismillah aku join giveaway ini.. Yeayyyy!!

Tarikh Tamat
18 Mei 2017


QuickEdit
Lea Azleeya
8 Comments

8 comments:

  1. Dengan lafaz bissmillah juga moga berezki untuk Lea ya :)

    ReplyDelete
  2. good luck..
    yuk pun join segmen nie jgak..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2017/05/bandung-souvenirs-giveaway-by-nafas-baru.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana sudi join.

    KEPUTUSAN PEMENANG GA http://www.nurinaizzati.com/2017/05/pemenang-bandung-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,

    blogwalking dari GA yang sama
    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/bandung-souvenirs-giveaway-by-nafas-baru.html

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)