Top Social

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

Tuesday, March 28, 2017
Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco  |  Hi korang.. Orite, entry kali ni entry support rakan blogger kite ni.. Elsa, http://www.elsaalicious.blogspot.my/.... Giveaway ni bersempena bisness kecil-kecilan adik beliau.. Jom lah korang kite join reramai.. Bila join itu tandanya kite sokong.. cewahh..

Elsa mencari 5 orang pemenang ye untuk giveaway kali ni untuk memenangi hadiah daripada @luv.sweetchoco... Syarat-syaratnye mudah tak sesusah menebang pokok balak.. Haha.. Jadinya, aku seruuu korang semua untuk join GA ni.. Hiks..

IG : @lea_azleeya
Email : sotskirts@gmail.com

Tarikh Tamat
15 April 2017


17 comments on "Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco"
  1. Good luck Lea.. Dan support GA rakan blogger tu sifat terbaik blogger.. Hihi good.

    ReplyDelete
  2. Yeah!! Semoga berjaya lea..
    Pernah tebang pokok balak eh lea.. kikikiki..

    ReplyDelete
  3. goodluck :) nak join jugak la ^^

    ReplyDelete
  4. terima kasih join kak lea. elsa dah update dalam group. goodluck :*

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya kak lea. kc tag sini :)
    http://www.sayidahnapisah.com/2017/03/segmen-bloglist-april-2017.html

    ReplyDelete
  6. hai dari Ga yang sama.... singgah sini http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari GA yang sama
    Gud luck ><

    ReplyDelete
  8. singgah dari GA yang sama ^_^ semoga murah rezeki.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html

    ReplyDelete