Top Social

Mengidam Big Apple!!

Tuesday, February 14, 2017
Assalamualaikum wbt

sumber : google

Mengidam Big Apple!!  |  Dua tiga hari ni dok terbayang Donut Big Apple aje.. Teringin pulak nak makan.. Dah kenapa.. Manis kowt... Hehehee.. Kalau dah rasa nak makan tak kire la ye manis ke idok kan.. Lama dah kowt tak makan Big Apple ni.. Rasanye last makan time bebujang dulu.. Kuat beno beli Big Apple ni.. 

Bila dah mengidam camni kena jugak p carik  nanti.. Dapat seketoi pown jadik la.. Tu pown tataw la boleh habis ke tidak seketoi tu.. Biasa la, rasa nak makan tapi belum tentu dapat habiskannye... Takat  ni rasanye inilah kali pertama aku mengidam... Kalau tak memang tak terasa nak makan apa-apa...

Kat Kuantan ni yang aku tahu kat ECM dan Giant aje ada Big Apple.. Agak jauh untuk aku pergi beli.. Terseksa duduk dalam kereta lelama.. Jadinya kena mintak pertolongan en somi untuk belikan nanti.. Ngeh ngeh ngeh.. 


26 comments on "Mengidam Big Apple!!"
  1. arghh perut ju da bdansa tgk huhu

    ReplyDelete
  2. Mengidam? Tahniah... hehe gurau je... Donat memang sedap lebih2 lagi bila ada coklat kat atasnya...

    ReplyDelete
  3. sedapnya big apple..alamak tetiba teringin jugakk..

    ReplyDelete
  4. Alamakkk lepas tengok gambar ni terus teringin sekali. Macam berjangkit pula benda ni haha. Big Apple ni kebanyakannya semua sedap kecuali yg ada kuaci, kacang tu tak berkenan sikit.

    ReplyDelete
  5. Bila tengok gambar ni..yang tak mengidam pun nak makan ni Lea..parah sungguh la..

    ReplyDelete
  6. jadi ikut ngidam juga padhal nggak preggy.. hehehe
    secara itu donut sangat menggugah selera... :)

    ReplyDelete
  7. Erkkk... Tetiba rasa mengidam jugak nengok gambar ni. Dah lama tak makan big apple ☺

    ReplyDelete
  8. Lama x makan jenis donut2 macam ni.. dah tau manissss hiii. Tengok lea post kena cari jawabnyaaaa

    ReplyDelete
  9. Lama juga kak Lea tak makan big apple tu, baby sulung pun dah besar. hehehehe. Big apple lagi sedap dari dunkin donuts, bagi mai la, hehehe.

    ReplyDelete
  10. amboi sedapnya ngidam juga lah ehh! mn nak cari nihh kat alor setaq je ada ni :(

    ReplyDelete
  11. beg epal memang sedap dan manis..aku pun suka..

    ReplyDelete
  12. sedap nyer. aida kalu jjcm dgn anak2, lalu depan big apple, wajib beli.
    sebab yg kecik tu memang suka nonat (donut).

    ReplyDelete
  13. aaaa. sedapnya kak leaaa.. favorite busyra. pantang nampak big apple kalau masuk mall. hehe. bnyk pulak tu kak lea beli. nak satu :p

    ReplyDelete
  14. Big Apple memang sedap dan texture pun lembut...

    ReplyDelete
  15. bestnye kek ! aril suka :)

    aril singgah ye

    ReplyDelete
  16. Wahhh, sedapnya Big Apple... terliur la plak.. =)

    ReplyDelete
  17. alamakk..nampak ni sy pun terus mengidam big apple hoho

    ReplyDelete
  18. ada lebih mai hntaq sket... tp manih kann..

    ReplyDelete
  19. waaaaaa kak lya. nak nangis laa camni. dah lah fevret aina dan aina pun dah lama tak makan. tadi gi aeon tahan je dari beli big apple. huhuhu sedihnyaa... nak jugak.

    ReplyDelete
  20. wah..baby nak makan donut gebu-gebu

    ReplyDelete
  21. Alamakkk..ibu mengidam..en.asben kena pi cari tu..hehe

    ReplyDelete
  22. Tetibe Sha pun macam mengidam juga.. Sedapnya.. Tambah yang ada kacang.. Pergh!! terbayang2 donutnya..

    ReplyDelete