MENANG Giveaway dan Blog List Oktober 2016 di vitamin-cerdik.com


Assalamualaikum wbt..

MENANG Giveaway dan Blog List Oktober 2016 di vitamin-cerdik.com  |  Alhamdulillah rezeki untuk menang giveaway masih ada lagi.. Syukur sangat-sangat.. Tq Allah.. Tq Sis Raihanah...


Petang tadi sekali lagi aku dikejutkan oleh sahabat aku Sha yang menyatakan aku MENANG Giveaway & Bloglist Oktober 2016 di Vitamin-Cerdik.com ni... Dah banyak kali juga dia tolong inform dekat aku kalau aku menang mane-mane GA.. Hehe.. Ye la kengkadang tak ingat dan tak perasan kan...


Tq Sha.. Muaxxx ciked.. hehe Sayang kamo0 ketat~ketat!!


Aku di nombor #4.. hehe.. Alhamdulillah.. Aku berterima kasih sangat-sangat pada Sis Raihanah kerana sudi memilih aku sebagai pemenang.. Hadiah yang disediakan adalah seperti di dalam gambar.. Tak pasti untuk aku yang mane satu.. Hiks..

Aku doakan sis Raihanah dilimpahkan rezeki yang halal berlipat ganda dan bisness yang dijalankannya terus maju dan maju.. Amin.. :)


Jom blogwalking blog penganjur Giveaway ni..!!




QuickEdit
Lea Azleeya
3 Comments

3 comments:

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)