Segmen : Bloglist November by Cik Nur


Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Segmen : Bloglist November by Cik Nur  |  Mownink olls!! Bila kita tak punya masa yang banyak untuk update blog, jomlah kita pakat join segmen dari rakan-rakan blogger kite ni.. Sekurang-kurangnya terupdate jugak blog kita daripada dibiarkan sepi mereput.. hehe..

Pepagi buta ni aku nak join segmen bloglist november by blogger Cik Nur ni haa.. Syarat pown mudah siap ada disediakan 10 hadiah misteri lagik kepada para pemenang.. Meh le join reramai oiiii!!

Tarikh tamat
31 Oktober 2016


QuickEdit
Lea Azleeya
6 Comments

6 comments:

  1. sha joint juga..
    all the best untuk lea..

    ReplyDelete
  2. Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. >‿♥

    ReplyDelete
  3. Salam kunjung dari segmen yg sama...semoga berjaya

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...

    Tahniah, anda antara pemenang segmen bloglist Cik Nur...
    mohon PM Cik Nur alamat,nombor telefon dan link blog di page Blog Dhia-Manja
    (https://www.facebook.com/Blog-Dhia-Manja-316008848521828/?ref=settings) untuk Cik Nur poskan hadiah..

    terima kasih kerana join segmen Cik Nur.

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)